От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Електростимулация - пенис и тестиси

Бюлетин

Vyper™ XL от E-Stim Systems - E-Stim пенис и тестиси

MEO представя Vyper™ XL от E-Stim Systems усъвършенствана осемполюсна система за електростимулация и компресия. Vyper™ XL надгражда успеха на Vyper2™ и разширява обхвата на електростимулацията от деликатни усещания до по-интензивни CBT преживявания, които стимулират както пениса, така и тестисите.

Повече информация

3770/00

на разположение

Повече информация

Vyper™ XL от E-Stim Systems: Екстремна електростимулация за пениса и тестисите

MEO представя Vyper™ XL от E-Stim Systems усъвършенствана система за електростимулация и компресия с осем полюса. Vyper™ XL надгражда успеха на Vyper2™ и разширява обхвата на електростимулацията от деликатни усещания до по-интензивни CBT изживявания, които стимулират както пениса, така и тестисите.

Персонализирано за повече удоволствие от електростимулацията.

  • Vyper™ XL е специално разработен, за да отговори на нуждите на мъжете, и гарантира удобно и ефективно прилягане.
  • Произведено в Обединеното кралство, устройството разполага с осем позлатени електрически контактни повърхности, разпределени в четири компресионни пластини.
  • Когато еректиралият пенис и тестисите се поставят в Vyper™ XL, устройството може да прилага както натиск, така и възбуждащите усещания на електростимулацията.


Електростимулация от нежна до интензивна:

  • Vyper™ XL предлага спектър от електростимулации за пениса и тестисите, вариращи от леко изтръпване до по-интензивни усещания, които са подходящи дори за CBT практики.
  • С осем контактни повърхности Vyper™ XL предлага множество зони за цялостно и разнообразно електростимулиране на пениса и тестисите.
  • Внимание: Ако натиснете прекалено силно, може да повредите нещо много ценно!


Висококачествени материали за дълъг експлоатационен живот и ефективна електростимулация:

  • За разлика от устройствата с тънки пластмасови пластини, Vyper™ XL е изработен от акрилни пластини с дебелина 5 мм, които са лазерно изрязани и снабдени с изработени по поръчка платки, за да се гарантира дълготрайност и ефективна електропроводимост.
  • Контактните пластини са със златно покритие, което увеличава както дълготрайността, така и качеството на електрическия контакт.


Универсален и удобен за ползване дизайн:

  • Vyper™ XL е проектиран с удобен отвор, а разстоянието между двете пластини може да се регулира, за да отговаря на различни размери на пениса.
  • Висококачествените връзки и фитинги, изработени от 4 мм неръждаема стомана, осигуряват здравина и издръжливост.
  • Vyper™ XL е съвместим с едноканални и двуканални системи и може да се свързва с устройства за електростимулация като MEO SexBox (необходим е адаптер), 2B™ или ElectroHelix™ от E-Stim Systems може да се свърже.


Vyper™ XL от E-Stim Systems: Усъвършенствана електростимулация на пениса и тестисите.

Vyper™ XL е нещо повече от BDSM аксесоар, той е цялостен инструмент за електростимулация на пениса и тестисите. Независимо дали предпочитате нежни усещания, или искате да навлезете в света на CBT, с Vyper™ XL можете да получите безопасно, персонализирано и вълнуващо преживяване. Благодарение на лесния си за поддържане дизайн и висококачествените материали, Vyper™ XL е надеждно и необходимо допълнение за всеки, който иска да разшири хоризонтите си в областта на електростимулацията.

Повече информация:

  • Vyper™ XL от E-Stim Systems
  • Материал: Python™ XL от E-Stim Systems е изработен от висококачествени материали, които гарантират издръжливост и оптимална функционалност по време на електростимулация. Основната структура е изработена от алуминий с аерокосмическо качество, който е известен със своята здравина и ниско тегло. Електрическите контактни повърхности са позлатени, за да се осигури ефективно и безопасно предаване на електрическия сигнал. Плочите за натиск са изработени от акрил с дебелина 5 мм - твърда и прозрачна пластмаса, която е едновременно издръжлива и визуално привлекателна. Освен това за монтажа са използвани фитинги от неръждаема стомана, които са здрави и устойчиви на корозия. И накрая, персонализираните печатни платки (PCB) са неразделна част от електрическите функции, които са съобразени със специфичните изисквания. Комбинацията от тези материали превръща Vyper2™ във висококачествен и надежден избор за любителите на електростимулацията.
  • Печатните платки (PCB - Printed Circuit Boards) са основни компоненти на съвременната електроника. Те представляват печатни платки, върху които се монтират и свързват различни електронни компоненти като резистори, кондензатори и интегрални схеми. Печатните платки формират физическата платформа за тези компоненти и осигуряват електрическите връзки, необходими за функционирането на веригата. Печатни платки се намират в почти всички електронни устройства - от обикновени джаджи до сложни компютърни системи.
  • Произведени са в съответствие с най-новите разпоредби за безопасност на ЕС и Великобритания.
  • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея проблеми на безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, носят пейсмейкър или използват медицинско устройство за вливане, имат сърдечни заболявания или са бременни, и никога не трябва да се използва върху гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
  • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията
  • MEO е търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Vyper™ XL от E-Stim Systems - E-Stim пенис и тестиси

Vyper™ XL от E-Stim Systems - E-Stim пенис и тестиси

MEO представя Vyper™ XL от E-Stim Systems усъвършенствана осемполюсна система за електростимулация и компресия. Vyper™ XL надгражда успеха на Vyper2™ и разширява обхвата на електростимулацията от деликатни усещания до по-интензивни CBT преживявания, които стимулират както пениса, така и тестисите.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

30 други артикули от същата категория: