От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анална електростимулация

Бюлетин

Moaner™ Electrosex Anal Plug от E-Stim Systems

Дизайнът на електрода Moaner™ е базиран на нашия най-продаван електрод с фланец, но има малко по-дълъг врат и по-голяма глава за по-дълбоко и още по-задоволително изживяване по време на анална или вагинална електростимулация.

Повече информация

3781/00

Време за доставка приблизително 7 дни

    Повече информация

    The Moaner™ Electrosex Anal Plug от E-Stim Systems: Разработен за анална и вагинална електростимулация.

    Дизайнът на електрода Moaner™ е базиран на нашия най-продаван фланец електрод, но има малко по-дълга шийка и по-голяма глава за по-дълбоко и още по-задоволително изживяване по време на анална или вагинална електростимулация.

    Добре е да знаете: "To moan" между другото означава "да стенеш", затова нарекохме електрода Moaner™, защото един член на нашия екип за тестване каза, че това чудо на технологията за електростимулация го кара да стене!

    По-добър дизайн за повече удоволствие:

    • Електродът Moaner™ има малко по-дълга шийка и по-голяма глава от електрода Flange, което позволява мощна електростимулация, но и приятно анално или вагинално проникване.
    • Електродът Moaner™ е идеален за вагинална и анална употреба и осигурява задоволително усещане, без електродът да е твърде голям.


    Удобен и безопасен за използване:

    • Фланцовата основа не само осигурява безопасност и комфорт по време на употреба, но също така осигурява допълнителна контактна повърхност, която прави този електрод особено популярен за вагинална стимулация, тъй като стимулира и срамната област.
    • Фрезованият жлеб в основата на електрода улеснява поставянето и изваждането му и допринася за неговата функционалност.


    Оптимален контакт и естествено усещане:

    • Както и при другите електроди от E-Stim Systems електродите, контактите на електродите са разположени отгоре и отдолу, което осигурява отличен електрически контакт и по-естествено усещане по време на употреба.


    Висококачествен дизайн и сложна изработка:

    • Електродът Moaner™ е изработен от материали с аерокосмическо качество и ще издържи дълги години при правилна грижа.
    • Електродът се разглобява лесно за почистване и има сатенено покритие, с което Moaner™ е известен E-Stim Systems е известен с.


    Спецификации и грижи:

    • Размер: диаметър на основата 50 мм, диаметър на главата 38 мм, дължина 120 мм, тегло 277 г.
    • Оборудван с 4 мм гнезда в основата, той е съвместим с нископрофилните конектори на E-Stim Systems съвместими.
    • Електродът може лесно да се почиства с топла вода и мек сапун или със спрея VERYCLEAN от MEO. Трябва да се избягват силни почистващи препарати.


    Препоръчителна смазка:

    • За оптимално функциониране трябва да се използва лубрикант на водна основа, например ESHOCK, за да се осигури лесно вагинално или анално поставяне и добра електропроводимост.
    • Не трябва да се използват силиконови или хибридни лубриканти, а презервативите не са съвместими с електродите на E-Stim Systems не са съвместими.


    Moaner™ Electrosex Anal Plug от E-Stim Systems: За спиращи дъха оргазми!

    The Moaner™ Electrosex Anal Plug от E-Stim Systems е не просто анална играчка, а висококачествен електрод, който осигурява интензивна електростимулация и високо ниво на комфорт за потребителя. Moaner™ Electrosex Anal Plug от E-Stim Systems е подходящ за всеки, който иска дълбока и много задоволителна електростимулация.

    Повече подробности:

    • Moaner™ Electrosex Anal Plug
    • Тип: BiPolar, за поставяне
    • Размери: обща дължина 115 мм, дължина за поставяне 85 мм, диаметър на главата 38 мм, диаметър на основата 50 мм.
    • Тегло: 277 g.
    • Свързване Два 4 мм гнезда в основата.
    • Необходим е кабел 4 mm. Като алтернатива може да се използва лентов кабел (3808). Нископрофилният кабел е с 4 мм щепсели, но не стърчи толкова далеч от електрода, колкото стандартния 4 мм кабел. Той е идеален за свързване към този електрод, ако електродът трябва да се използва и в седнало положение. Може да се използва и двужилен кабел (3809). Той има 4 мм конектор и 2 мм конектор в същия край, така че да могат да се свързват различни електроди. Той е идеален за комбиниране на поставяем електрод със самозалепващи се подложки.
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems първи приоритет.
    • Проектирани и произведени в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • С доживотна гаранция от производителя.
    • Произведено в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея проблеми на безопасността. Е-стимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско устройство за вливане, сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидер в областта на BDSM и електростимулацията!
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    tolle Qualität

    Lieferung war super schnell da gut verpackt, tolle Qualität bin sehr zufrieden Danke Danke Danke

      Оценка 

      Hochwertiges Produkt

      Sehr gute Verarbeitungsqualität (made in Großbritannien), sehr langlebig mit lebenslanger Garantie. Starke elektrische Leitfähigkeit - trifft genau den wichtigsten Punkt bei mir (Prostata). Besonders effiziente Wirkung auch direkt an der Rosette.

        Оценка 

        Muy buena fabricación y diseño ergonómico

        Muy buena fabricación, funciona con TENS , lo único que es un poco grande para mí, así que me he hecho con el pequeño. Este es el primer electroestimulador que compro y la verdad que no me imaginaba que pudiera ser tan placentero.

          Оценка 

          Worth the money and pleasure

          oly crap the best plug I ever got. Absolutely the most comfortable, the best electro stim ever.

            Оценка 

            WOW what a feeling

            It felt like someone was thrusting my ass and as the power increased the thrust increased. Pulse was the best setting. WOW what a feeling. Maybe MEO could make another model about two inches longer.

            • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

            Напишете свой собствен преглед

            Moaner™ Electrosex Anal Plug от E-Stim Systems

            Moaner™ Electrosex Anal Plug от E-Stim Systems

            Дизайнът на електрода Moaner™ е базиран на нашия най-продаван електрод с фланец, но има малко по-дълъг врат и по-голяма глава за по-дълбоко и още по-задоволително изживяване по време на анална или вагинална електростимулация.

            Напишете свой собствен преглед

            Други клиенти също купиха:

            30 други артикули от същата категория: