От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анална електростимулация

Бюлетин

MJ™ електрод от E-Stim Systems

Електродът MJ™ от E-Stim Systems е иновативна комбинация от най-добрите характеристики на популярния ни фланцов електрод и малкия електрод Torpedo™. Електродът MJ™ е разработен от най-креативните умове в E-Stim Systems за да ви осигурят многостранно и приятно преживяване при електростимулация.

Повече информация

3796/00

на разположение

    Повече информация

    Електродът MJ™ на E-Stim Systems: Уникална комбинация от комфорт за потребителя и интензивна стимулация!

    Електродът MJ™ на E-Stim Systems: Уникална комбинация от комфорт за потребителя и интензивна стимулация! E-Stim Systems e-Stim™ е иновативна комбинация от най-добрите характеристики на популярния ни фланцов електрод и на малкия ни електрод Torpedo™. Електродът MJ™ е разработен от най-креативните умове в E-Stim Systems за да ви осигурят многостранно и приятно преживяване при електростимулация.

    Основни характеристики на електрода MJ™:

    • Биполярен електрод за поставяне: The MJ™ е биполярен, вмъкващ се електрод, който осигурява интензивна електростимулация както за вътрешна, така и за външна употреба.
    • Лесен за поставяне и удобен: Главата на MJ™ с диаметър 38 mm позволява лесно проникване и комфортно усещане по време на поставяне, което прави този електрод подходящ както за вагинална, така и за анална стимулация.
    • Фланцова основа за безопасност и допълнителен контакт: Голямата фланцова основа не само осигурява безопасност, като предотвратява прекалено дълбоко въвеждане, но и осигурява допълнителна контактна повърхност. Тази функция е особено ценена при вагинална употреба, тъй като стимулира и лабиалната област.
    • Висококачествена конструкция: Електродът MJ™ е изработен от висококачествени материали и е проектиран да издържи дълго време. Той дори може да се разглобява за почистване и се предлага с доживотна гаранция от производителя.


    Размери и технически данни

    MJ™ на E-Stim Systems е биполярен електрод за поставяне, който е специално разработен за вагинална и анална електростимулация. С обща дължина от 135 mm и дължина за поставяне от 95 mm той позволява дълбока и задоволителна електростимулация. Главата на електрода е с диаметър 38 mm и обиколка 119 mm, което осигурява оптимален електрически контакт. Диаметърът на основата е 50 mm, което допринася за стабилността и безопасността при използване на електрода. С тегло от 366 грама електродът MJ™ се поставя удобно и сигурно в ръката. В основата има две гнезда с диаметър 4 мм за свързване към всички стандартни устройства за електростимулация (с нашите адаптери, ако е необходимо). Тази комбинация от характеристики прави електрода MJ™ фантастичен избор за нашите клиенти, които искат да усъвършенстват аналната или вагиналната електростимулация.

    Почистване и грижи:

    За да почистите електрода MJ™, можете просто да го измиете с топла вода и мек почистващ препарат или да използвате спрея VERYCLEAN. Уверете се, че MJ™ Electrode, включително гнездата, е напълно сух, преди да го съхранявате.

    Препоръки за оптимална употреба:

    За оптимално изживяване с MJ™ Electrode трябва да използвате лубрикант на водна основа, като например нашия ESHOCK. Това улеснява анално/вагинално поставяне и подобрява електропроводимостта. Избягвайте да използвате лубриканти на силиконова основа или хибридни лубриканти и имайте предвид, че електродите от E-Stim Systems не са съвместими с презервативи.

    Електродът MJ™: задължителен за любителите на електросекс!

    Със своя уникален дизайн и висококачествена конструкция електродът MJ™ е интересен и универсален вариант за любителите на сексуалната електростимулация. Независимо дали е вагинален или анален, той предлага безопасно, удобно и стимулиращо изживяване!

    Повече подробности:

    • MJ™ електрод от E-Stim Systems
    • Тип: BiPolar, за поставяне
    • Обща дължина: 135 мм
    • Дължина за поставяне: 95 мм
    • Диаметър на главата: 38 mm
    • Обиколка на главата/обхват: 119 mm
    • Диаметър на основата: 50 мм
    • Тегло: 366 g
    • Връзки: 2 x 4 мм гнезда в основата.
    • За използване с нашите устройства за електростимулация (като аксесоари се предлагат различни свързващи кабели и адаптери).
    • С изключителна доживотна гаранция от производителя.
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems безопасността и качеството са на първо място.
    • Проектирани и произведени в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея въпроси на безопасността. Електростимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско устройство за вливане, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията.
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Empfehlenswert

    Diese Elektrode von MEO erfüllt den Zweck voll und ganz, insesondere bei der Analstimulation. Die Beschreibung ist verständlich und entspricht dem Verwendungszweck. Ich würde sie jedem Mann und jeder Frau weiterempfehlen.

      Оценка 

      Amazing

      Definitely changed the way I play!
      The feeling is unbelievable

        Напишете свой собствен преглед

        MJ™ електрод от E-Stim Systems

        MJ™ електрод от E-Stim Systems

        Електродът MJ™ от E-Stim Systems е иновативна комбинация от най-добрите характеристики на популярния ни фланцов електрод и малкия електрод Torpedo™. Електродът MJ™ е разработен от най-креативните умове в E-Stim Systems за да ви осигурят многостранно и приятно преживяване при електростимулация.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: