От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анална електростимулация

Бюлетин

Electrosex Anal Plug - Small - от E-Stim Systems

Малките Electrosex Anal Plug от E-Stim Systems е висококачествен биполярен електрод, който е подходящ както за начинаещи, така и за опитни любители на аналната/вагиналната електростимулация. Този електрод е началото на продуктова гама, която се простира до впечатляващия размер XL и следователно предлага широка гама от възможности за различни предпочитания.

Повече информация

3772/00

на разположение

    Повече информация

    Electrosex Anal Plug - Small - от E-Stim Systems: За оптимална анална електростимулация.

    The small one Electrosex Anal Plug от E-Stim Systems е висококачествен биполярен електрод, който е подходящ както за начинаещи, така и за опитни любители на аналната/вагиналната електростимулация. Този електрод е началото на продуктова гама, която се простира до значителния размер XL и по този начин предлага широк спектър от възможности за различни предпочитания.

    Аналната електростимулация (Anal E-Stim) предлага уникално и интензивно преживяване, което се различава от традиционния анален секс с вибратори или вибратори главно поради целенасочената стимулация на нервите. Аналната област, която е богата на чувствителни нерви, реагира интензивно на електрическите импулси и предизвиква по-дълбоки и често по-интензивни усещания от ръчната стимулация. Този целенасочен подход позволява стимулация, чиято интензивност и ритъм могат да бъдат прецизно контролирани, предлагайки широк спектър от усещания - от леко изтръпване до много силни ритмични импулси. Освен това аналната електростимулация може да тренира сфинктерния мускул, което води до силни, но приятни мускулни контракции. Тя може да се използва напълно "без ръце" и предлага уникален вид стимулация, която е непрекъсната и може да се поддържа за по-дълъг период от време. Този тип анална електростимулация води до уникални усещания и преживявания и затова е популярен избор за всеки, който иска да открие ново измерение на сексуалността.

    Елегантен дизайн и мощна стимулация:

    • Вдъхновен от популярната анална тапа Bobble™, нашият Electrosex Anal Plug по-голям и оборудван с луксозно, сатенено покритие.
    • Гладката, сферична глава осигурява нежно вкарване в ануса, а дизайнът с двойна талия осигурява удобно задържане в аналния канал и целенасочена стимулация.
    • Първата талия концентрира усещанията около ануса, докато вмъкването до втората талия позволява по-дълбока стимулация на често недостъпни места.


    Оптимизиран за комфорт и стимулация:

    • Електрическите контакти са разположени в горната и долната част, така че да се усещат по-естествено, докато електродът се движи по тялото.
    • Продуктът е подходящ както за вагинална, така и за анална стимулация и се адаптира перфектно към вътрешната анатомия на тялото.


    Лесно почистване и грижа:

    • Лесно се почиства с топла вода и мек почистващ препарат или спрей VERYCLEAN. Уверете се, че Electrosex Anal Plugвключително втулките, е напълно сух, преди да го съхранявате.
    • За цялостно почистване можете да разглобите Electrosex Anal Plug и да измиете металните части поотделно. Въпреки това, моля, следвайте инструкциите на производителя за разглобяване и сглобяване.


    Подготовка за анална/вагинална електростимулация:

    • Използвайте лубрикант на водна основа ESHOCK от MEO за лесно поставяне и оптимална електропроводимост.
    • Избягвайте да използвате силиконови или хибридни лубриканти. Презервативите не са съвместими с електродите на E-Stim Systems не са съвместими.


    По-малък Electrosex Anal Plug от E-Stim Systems: Прецизност в електростимулацията!

    Малките Electrosex Anal Plug от E-Stim Systems е не просто анална играчка, а усъвършенстван продукт за дълбока и прецизна електростимулация. Независимо дали искате да изследвате нови усещания или търсите много специално изживяване, the Electrosex Anal Plug е създаден, за да ви осигури уникално изживяване.

    Повече подробности:

    • Електросекс анална тапа - малка - от E-Stim Systems
    • Размери: Дължина 112 мм, диаметър 44 мм, дължина за поставяне: 84 мм.
    • Тегло: 331 g
    • Съединения: Оборудван с 4 мм гнезда, съвместими с 4 мм стандартен кабел от E-Stim Systems.
    • Широката основа на Electrosex Anal Plug позволява използването на нископрофилен кабел от E-Stim Systemsако аналният щепсел трябва да се използва за дълъг период от време.
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems са основен приоритет.
    • Проектирани са в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност и са произведени в Обединеното кралство.
    • Доставя се с доживотна гаранция от производителя.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно с въпросите, свързани с безопасността. Електростимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, носят пейсмейкър или използват медицинско инфузионно устройство, имат сърдечни заболявания или са бременни, и никога не трябва да се използва върху гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    it feels like you are being pumped by a nice big cock

    I got this toy for my birthday am ejnoying it very much it feels like you are being pumped by a nice big cock

      Напишете свой собствен преглед

      Electrosex Anal Plug - Small - от E-Stim Systems

      Electrosex Anal Plug - Small - от E-Stim Systems

      Малките Electrosex Anal Plug от E-Stim Systems е висококачествен биполярен електрод, който е подходящ както за начинаещи, така и за опитни любители на аналната/вагиналната електростимулация. Този електрод е началото на продуктова гама, която се простира до впечатляващия размер XL и следователно предлага широка гама от възможности за различни предпочитания.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: