От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

E-Stim Systems

Бюлетин

Dual Splitter от E-Stim Systems

Нов

Сайтът Dual Splitter от E-Stim Systems е иновативен аксесоар, който позволява свързването на няколко електрода към един изход на устройство за електростимулация. Този адаптер пасва идеално на устройства като дистанционното управление E-Stim Series 1 и разширява възможностите за еротична електростимулация.

Повече информация

3820/00

на разположение

Повече информация

Dual Splitter от E-Stim Systems: Умножете потенциала на вашето устройство за електростимулация

Dual Splitter от E-Stim Systems е иновативен аксесоар, който ви позволява да свързвате множество електроди към един изход на устройство за електростимулация. Този адаптер пасва идеално на устройства като дистанционното управление E-Stim Series 1 и разширява възможностите на еротичната електростимулация.

Когато два електрода са свързани към този Dual Splitter на практика те са в една и съща верига. Това разположение може да доведе до очарователни модели на стимулация, тъй като промените в стимулацията на единия електрод могат да повлияят на другия електрод. Например промяната на интензивността или модела на електрическите импулси върху единия електрод може да повлияе на реакцията на другия електрод, който е свързан чрез Dual Splitter е свързан към системата E-Stim.

Най-важните характеристики на Dual Splitter на системата E-Stim:

  • Свързване на множество електроди: Dual Splitter е оборудвана с два 3,5-милиметрови адаптера, които дават възможност за свързване на няколко електрода към един изход на устройство за електростимулация от E-Stim Systems устройство за електростимулация. Тази функция ви позволява да стимулирате няколко области на тялото (например анално и вагинално или пенис и тестиси) едновременно, като увеличавате гъвкавостта и интензивността на електростимулацията.
  • Идеална за дистанционно управление от серия 1 и повече: Въпреки че Dual Splitter идеален за дистанционното управление E-Stim Series 1, той е съвместим с всички устройства за електростимулация от E-Stim Systems което го прави универсално допълнение.
  • Интерактивна електростимулация: Тъй като разклонителят работи в режим на "свинска гърбина", между свързаните електроди има известно взаимодействие. Това може да доведе до интересни и динамични модели на стимулация, като придава на електростимулацията спираща дъха динамика.
  • Компактен и удобен за употреба: Компактният дизайн на двойния сплитер го прави лесен за интегриране в личната ви настройка на Estim, без да я усложнява твърде много. Простата му функционалност улеснява свързването на множество електроди.


Dual Splitter от E-Stim Systems: Разширени възможности за свързване на електроди за сексуална електростимулация.

С Dual Splitter можете да изпробвате нови конфигурации за електростимулация, които правят електростимулацията по-сложна и разнообразна. Независимо дали искате да експериментирате с различни подредби на електродите или да стимулирате няколко области на тялото или отвори едновременно, Dual Splitter е безценен инструмент. Той ви предлага уникално и вълнуващо изживяване и е необходим аксесоар за всеки, който иска да разшири обхвата на електростимулацията.

Повече подробности:

  • Аксесоари за еротична електростимулация
  • Произведено в Обединеното кралство в съответствие с най-новите разпоредби за безопасност на Обединеното кралство и ЕС.
  • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията
  • E-Stim Systems и MEO се характеризират с иновации и качество на пазара на продукти за електростимулация и BDSM. И двете компании отдават приоритет на удовлетвореността на клиентите и предлагат широка гама от висококачествени продукти на BDSM общността. Чрез своя ангажимент за безопасност и образование те гарантират, че потребителите могат да реализират своите предпочитания безопасно и добре информирано. Благодарение на глобалния си обхват и двете компании предлагат продуктите си на световната аудитория, като затвърждават позицията си на пазарни лидери в бранша.
  • MEO е търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Dual Splitter от E-Stim Systems

Dual Splitter от E-Stim Systems

Сайтът Dual Splitter от E-Stim Systems е иновативен аксесоар, който позволява свързването на няколко електрода към един изход на устройство за електростимулация. Този адаптер пасва идеално на устройства като дистанционното управление E-Stim Series 1 и разширява възможностите за еротична електростимулация.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

30 други артикули от същата категория: