От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM електростимулация

Бюлетин

Pain&Pleasure Stick - BDSM електростимулация

Подчинявайте се или ще бъдете наказани! Червеното Pain&Pleasure Stick от д-р Садо е нещо повече от BDSM аксесоар. То е като портал към един свят, в който сексуалното удоволствие и страхът от болката се сливат по завладяващ и интензивен начин.

Повече информация

3634/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Подчинявайте се или ще бъдете наказани! Червеното Pain&Pleasure Stick от д-р Садо е нещо повече от BDSM аксесоар. То е като портал към един свят, в който сексуалното удоволствие и страхът от болката се сливат по завладяващ и интензивен начин. Впечатляващият Pain&Pleasure Stick предлага ненадмината комбинация от физическа стимулация и психологическа игра, което го прави вълнуващ и необходим артикул за всички любители на BDSM.

    Чудесният стик за болка и удоволствие на д-р Садо: задължителен за феновете на BDSM!

    Уникалният Pain&Pleasure Stick е BDSM секс играчка, която съчетава границите между сексуалното удоволствие и страха по вълнуващ начин. Специалната му способност да съчетава електрическа стимулация със сексуална възбуда го превръща в незаменим аксесоар за любителите на интензивни чувствени преживявания.

    Основата на този завладяващ BDSM аксесоар е електрическата стимулация. Чрез нежни до силни електрически импулси нашите Pain&Pleasure Stick създава редица усещания - от леко изтръпване до по-силна и проникваща стимулация.

    Очакването, тревогата и несигурността, свързани с всяка електрическа искра, засилват цялостното чувствено преживяване. Очакването да не знаете кога точно и колко интензивно ще бъде следващото докосване с Pain&Pleasure Stick очакването да не знаеш точно кога и колко интензивно ще бъде следващото докосване създава атмосфера, която предизвиква едновременно безпокойство и сексуална възбуда.

    Гениалният Pain&Pleasure Stick може да се използва върху различни части на тялото, което го прави гъвкав BDSM аксесоар. Продуктът е идеален за стимулиране на ерогенни зони или може да се използва за създаване на леко болезнено изживяване, което добавя друго измерение към физическото усещане.

    The scary Pain&Pleasure Stick също играе важна роля в контекста на господството и подчинението. То може да се използва като инструмент за наказание или за засилване на сексуалната възбуда, което го прави динамичен елемент в различни BDSM сценарии:

    • Подчинявай се или бъди наказан: С Pain&Pleasure Stick вкарва в играта ново измерение на удоволствието и наказанието. Този завладяващ BDSM аксесоар съчетава изтръпващата електростимулация със страха от непредсказуемото.
    • Възбуждаща стимулация: удобният Pain&Pleasure Stick издава силен, но безвреден пращещ звук, който ще накара всеки да потрепери. Нежните електрошокове са идеални за стимулиране на най-интимните зони.
    • Удобен и лесен за използване: Фантастичният Pain&Pleasure Stick е оборудван с мека, гумирана дръжка за удобна работа. Благодарение на USB акумулаторната батерия устройството е не само екологично, но и удобно и лесно за използване.


    Независимо дали тепърва започвате в света на BDSM, или сте напреднал потребител - нашите Pain&Pleasure Stick е отличен аксесоар във всяко едно отношение. Нашият Pain&Pleasure Stick предлага перфектната комбинация от контрол, господство и чувствена електростимулация.

    Допълнителна информация:

    • Pain&Pleasure Stick
    • Обща дължина: 34 см - идеална за прецизна и целенасочена стимулация.
    • Материал: Висококачествена ABS пластмаса и метал без никел, гарантирано щадящи кожата и безопасни.
    • Възможност за презареждане: Екологично презареждане чрез USB.
    • Работа: Лесна и неусложнена работа с бутон.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    2 words: Fucking amazing.

    2 words: Fucking amazing.

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Sehr geil

    Sehr geil wenn man drauf steht wie ich

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Pain&Pleasure Stick - BDSM електростимулация

    Pain&Pleasure Stick - BDSM електростимулация

    Подчинявайте се или ще бъдете наказани! Червеното Pain&Pleasure Stick от д-р Садо е нещо повече от BDSM аксесоар. То е като портал към един свят, в който сексуалното удоволствие и страхът от болката се сливат по завладяващ и интензивен начин.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    19 други артикули от същата категория: