От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Електростимулация - пенис и тестиси

Бюлетин

LEGEND Electro Play - Многофункционален електрод

Изживейте екстремни оргазми и пълното разнообразие от електростимулации с "LEGEND Electro Play" - многофункционален биполярен електрод. Уникалната гъвкавост на пръчките ви позволява да ги оформяте по свой вкус, което прави "LEGEND Electro Play" перфектния избор за еротична електростимулация на пениса, скротума, ануса, вагината и др.

Повече информация

3591/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Изживейте екстремни оргазми и пълното разнообразие от електростимулации с "LEGEND Electro Play" - многофункционален биполярен електрод. Електродът се състои от две изключително гъвкави, огъващи се пръчки, изработени от електропроводим силикон, всяка от които е дълга 355 мм и има диаметър 8 мм. LEGEND може лесно да се свърже с устройство за електростимулация или с уред за ТЕНС с помощта на предоставените свързващи кабели. Уникалната гъвкавост на пръчките ви позволява да ги оформяте по свой вкус, което прави "LEGEND Electro Play" перфектният избор за еротична електростимулация на пениса, скротума, ануса, вагината и др. Насладете се на персонализирана стимулация там, където и както ви харесва!

    Нашите клиенти оценяват еротичната електростимулация по различни причини, особено заради интензивните и индивидуални преживявания, които тя предлага в три специфични области:

    Пенис, главичка и скротум:

    Електростимулацията предлага уникално усещане, което е трудно да се постигне с конвенционалните техники за стимулация. Тя създава изтръпване и пулсираща възбуда в пениса, главичката и скротума, което може да доведе до интензивни и често многократни оргазми. Този метод стимулира директно нервите и следователно може да създаде вълни на дълбоко и проникващо удоволствие, които се разпространяват в цялата генитална област.

    Анална електростимулация:

    Аналната електростимулация е особено популярна, тъй като чрез нея се постига интензивна стимулация дълбоко в тялото. Тя активира многобройните чувствителни нервни окончания в аналната област и по този начин може да предизвика изключително силно усещане за удоволствие. Много потребители съобщават за повишаване на сексуалните ендорфини, което води до особено силни и задоволителни оргазми.

    Вагинална електростимулация:

    Когато се използва вагинално, електростимулацията осигурява дълбока възбуда, която се подпомага от контракции на мускулите във вагиналната област. Тези контракции могат не само да увеличат усещането за удоволствие, но и да засилят цялостното сексуално усещане и да стимулират притока на кръв. Много от нашите клиенти съобщават, че този вид стимулация води до по-интензивни и често многократни оргазми.

    Като цяло нашите клиенти оценяват електростимулацията с "LEGEND Electro Play" заради способността ѝ да осигурява целенасочени и интензивно стимулиращи преживявания.

    Лесно почистване:

    Електродът на "LEGEND Electro Play" може лесно да се почиства с топла вода и мек почистващ препарат или спрей VeryClean. За да не се повреди електродът, не трябва да се използват агресивни почистващи препарати.

    Това прави сексуалната електростимулация още по-приятна:

    За оптимално изживяване трябва да се използва нашият лубрикант на водна основа ESHOCK. Този специален лубрикант гарантира лесно анално/вагинално поставяне и добра електропроводимост. Избягвайте на всяка цена лубриканти на силиконова основа или хибридни лубриканти.

    Повече подробности:

    • LEGEND Electro Play
    • Многофункционален електрод, биполярен, състоящ се от две силно гъвкави пръчки, изработени от електропроводим силикон.
    • Размери: Дължина 355 mm, диаметър 8 mm.
    • С кабел за свързване (3,5 мм жак щепсел) за устройство за електростимулация.
    • Възможността за оформяне на пръчките във всякаква форма го прави идеален електрод за еротична електростимулация на пениса, скротума, ануса, вагината и др.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Super!!!

    Kaum zu glauben diese Wirkung.....

      Оценка 

      Geile Erfindung

      Fühlt sich an als würde jemand an meinen Eiern und am Schwanz lecken. Bei stärkerer Einstellung komme ich quasi von ganz alleine! Bei maximaler Einstellung ist es wie CBT. Ich würde das Produkt nochmals kaufen, auch wenn es das dreifache kosten würde

        Напишете свой собствен преглед

        LEGEND Electro Play - Многофункционален електрод

        LEGEND Electro Play - Многофункционален електрод

        Изживейте екстремни оргазми и пълното разнообразие от електростимулации с "LEGEND Electro Play" - многофункционален биполярен електрод. Уникалната гъвкавост на пръчките ви позволява да ги оформяте по свой вкус, което прави "LEGEND Electro Play" перфектния избор за еротична електростимулация на пениса, скротума, ануса, вагината и др.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: