От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анална електростимулация

Бюлетин

OMG™ XXL електрод от E-Stim Systems

Много големият електрод OMG™ от E-Stim Systems е впечатляващо допълнение към всяко устройство за електростимулация и дължи името си на впечатляващите реакции ("OMG" = "О, Боже мой!"), които винаги предизвиква. Подходящ за анална и вагинална стимулация!

 

Повече информация

3801/00

на разположение

    Повече информация

    Сайтът OMG™ XXL електрод от E-Stim Systems е истински шедьовър на аналната/вагиналната електростимулация, който впечатлява с впечатляващите си размери и изключителна мощност.

    Много големият електрод OMG™ от E-Stim Systems е впечатляващо допълнение към всяко устройство за електростимулация и дължи името си на впечатляващите реакции ("OMG" = Oh, my God!), които предизвиква отново и отново. Преди пускането на пазара на Decimator™ той беше най-големият анален/вагинален електрод в гамата от E-Stim Systemsи с диаметър от 7,5 см той все още е голямо предизвикателство, макар и да е по-лесен за боравене в сравнение с колосалния Decimator™ е по-лесен за работа.

    Електродът OMG™ е по-голям от електрода Stuffer™ и е разработен предимно за опитни потребители, които искат ясно да се усеща присъствието на поставения електрод. Този биполярен електрод е пример за постоянния ангажимент на E-Stim Systems ангажираност към иновациите и качеството и предлага уникална комбинация от размер и усещане.

    Дизайн и употреба:

    Контактите на електрода са стратегически разположени отгоре и отдолу, а не отстрани, което осигурява не само отличен контакт с електрода, но и по-естествено и удобно усещане по време на анална или вагинална електростимулация. Основата има фрезован околовръстен жлеб, който подобрява захвата и улеснява аналното или вагиналното поставяне и изваждане.

    Оптимален дизайн и доживотна гаранция:

    Големият електрод OMG™ е изработен от висококачествени материали и е предназначен за дългогодишна употреба. Той може да се разглобява напълно за почистване, за да се гарантира хигиена и дълготрайност. Както всички първокласни електроди от E-Stim Systems този електрод също се предлага с изключителна доживотна гаранция.

    175-милиметровият електрод OMG™ тежи впечатляващите 1,6 кг и е оборудван с две 4-милиметрови гнезда на основата, които са съвместими с нископрофилните кабели от E-Stim Systems

    Грижа и перфектната смазка:

    За почистване електродът може просто да се измие с топла вода и мек почистващ препарат или да се почисти със спрей VERYCLEAN. За да се осигури лесно анално/вагинално поставяне и оптимална електропроводимост, MEO препоръчва да се използва лубрикант на водна основа ESHOCK. Силиконовите или хибридните лубриканти трябва да се избягват. Презервативите не са съвместими с този електрод.

    Електродът OMG™ от E-Stim Systemsистински шедьовър на електростимулацията!

    Открийте електрода OMG™ от E-Stim Systemsистински шедьовър на електростимулацията, който поставя нови стандарти както в аналната, така и във вагиналната стимулация. С впечатляващия си диаметър от 75 мм електродът OMG™ е завладяващо предизвикателство за опитните потребители и предлага интензивно и незабравимо изживяване. Проектиран за тези, които търсят върховно усещане, съчетано с интензивна електростимулация, електродът OMG™ разполага със стратегически разположени контакти отгоре и отдолу. Този дизайн осигурява отлична електропроводимост и по-естествено усещане по време на употреба. Значителният размер и уникалният дизайн обещават дълбоко удовлетворяващо и наелектризиращо изживяване, което е идеално за изживяване на нови измерения на удоволствието както при аналната, така и при вагиналната електростимулация.

    Повече подробности:

    • OMG™ XXL електрод от E-Stim Systems
    • Тип: BiPolar, за поставяне
    • Обща дължина: 175 мм
    • Дължина за поставяне: 175 mm
    • Диаметър: 75 mm
    • Обиколка: 235 мм
    • Тегло: 1,6 кг
    • Връзки: 2 x 4 мм гнезда в основата.
    • За използване с нашите устройства за електростимулация (като аксесоари се предлагат различни свързващи кабели и адаптери).
    • С изключителна доживотна гаранция от производителя.
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems безопасността и качеството са на първо място.
    • Проектирани и произведени в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея въпроси на безопасността. Електростимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско устройство за вливане, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията.
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Adoro

    Finalmente ho deciso di comprarlo ! Il primo di una lunga serie

      Оценка 

      Absolut geil und grooooooß

      die OMG ist sehr gut , die Größe erreicht den zweiten Schließmuskel ,der Stromimpuls ist gut. Spritzige Orgasmen. Mehr gibts nicht zu sagen

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      Amazing!

      I was reluctant to try electrosex internally...but it's the best thing since the first vibrator was invented! Wow does that get the prostate moving! I bought the OMG model...I think I may pick up the Decimator model too! Not for the novice, but work towards it and it will become part of your sexual routine!

        Напишете свой собствен преглед

        OMG™ XXL електрод от E-Stim Systems

        OMG™ XXL електрод от E-Stim Systems

        Много големият електрод OMG™ от E-Stim Systems е впечатляващо допълнение към всяко устройство за електростимулация и дължи името си на впечатляващите реакции ("OMG" = "О, Боже мой!"), които винаги предизвиква. Подходящ за анална и вагинална стимулация!

         

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: