От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Надуваеми вибратори и анални тапи

Бюлетин

Надуваем анален вибратор - Alphamale

Надуваемият анален вибратор от AlphaMale е универсална и иновативна секс играчка за мъже и жени, които търсят уникално и особено удовлетворяващо преживяване при анална стимулация.

Повече информация

3751/00

на разположение

    Повече информация

    Надуваемият анален вибратор AlphaMale е универсална и иновативна секс играчка за мъже и жени, които търсят уникално и особено пълноценно преживяване при анална стимулация.

    Надуваемият анален вибратор е универсална и иновативна секс играчка за мъже и жени.

    Открийте нов свят на анална стимулация с надуваемия анален вибратор от Alphamale. Тази уникална и иновативна секс играчка е разработена за всички, които търсят интензивно и особено пълноценно преживяване при анална стимулация. Перфектен за всички, независимо от пола, този продукт е на преден план по отношение на гъвкавостта и напредналите технологии.

    Най-съвременни функции за надуване и вибрация:

    • Снабден със 7 скорости на вибрация, този анален вибратор предлага разнообразие от усещания, които да откриете.
    • Специалната характеристика на тази секс играчка е нейната функция за надуване, която автоматично се регулира по време на употреба за динамично и разнообразно удоволствие.


    За стимулиране на простатата:

    • Надуваемият анален вибратор от AlphaMale е изработен изцяло от силикон и не е кух. Аналният вибратор може да се поставя внимателно и е подходящ както за мъже, така и за жени.
    • Благодарение на своя дизайн и функционалност той е особено подходящ за масаж на простатата и следователно отговаря на специалните нужди на мъжете, но може да достави удоволствие и на жените.


    Удобен за употреба и с възможност за презареждане:

    • Надуваемият анален вибратор е лесен за използване: Долният бутон се използва за включване, а горният - за управление на вибрациите и функцията за надуване.
    • Като презареждащ се вибратор за масаж на простатата, той предлага голям комфорт и дълготрайност и спестява на потребителя необходимостта от постоянна смяна на батериите.


    Надуваем анален вибратор AlphaMale: Стъпка напред в технологията за анална стимулация!

    Надуваемият анален вибратор AlphaMale е иновативна секс играчка в областта на аналната стимулация и предлага уникална комбинация от функция за надуване и вибрация. Независимо дали го използвате за масаж на простатата, или търсите нови анални усещания, този надуваем вибратор ви предлага многостранно и вълнуващо изживяване.

    Повече подробности:

    • Надуваем анален вибратор: Универсална и иновативна секс играчка за мъже и жени.
    • Размери: Диаметър 33 мм / 60 мм = ненадут / надут, дължина: 200 мм, ширина: 60 мм, дължина за поставяне: 120 мм.
    • Материал: Висококачествен силикон.
    • За да почистите надуваемия анален вибратор от Alphamale, препоръчваме спрея VERYCLEAN от MEO. Той осигурява ефективно и безопасно почистване. Просто напръскайте, избършете и оставете да изсъхне. Като лубрикант AquaMeo на водна основа е идеален за нежно поставяне. Той е съвместим и със силиконови секс играчки. Не забравяйте, че правилната грижа с подходящите продукти увеличава както безопасността, така и удоволствието.

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Addictive

    Easy to introduce because is flexible Great feeling once introduced, needs a little bit of time to get comfortable
    The oscillation function is addictive, can’t wait to play again with this toy

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Надуваем анален вибратор - Alphamale

    Надуваем анален вибратор - Alphamale

    Надуваемият анален вибратор от AlphaMale е универсална и иновативна секс играчка за мъже и жени, които търсят уникално и особено удовлетворяващо преживяване при анална стимулация.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: