От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Надуваеми вибратори и анални тапи

Бюлетин

Надуваема анална тапа от Alphamale

Надуваемият ни щепсел е иновативна секс играчка за анално разширяване, която е популярна както сред мъжете, така и сред жените благодарение на своята гъвкавост и новаторски дизайн. Тя може да се надува до голям размер, така че да разширите личните си физически граници.

Повече информация

3877/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Надуваемият ни щепсел е иновативна секс играчка за анално разширяване, която е популярна както сред мъжете, така и сред жените благодарение на своята гъвкавост и иновативен дизайн. Може да се надува до голям размер, така че да разширите личните си физически граници.

    Изработена от висококачествен силикон, тапата за дупе е с обща дължина 105 мм и дължина за поставяне около 90 мм, което я прави идеалната секс играчка за начинаещи и напреднали потребители. Анатомично оформената основа не само гарантира, че надуваемият щепсел приляга сигурно, но и го прави много удобен за носене.

    Възможността да надуете щепсела до 80 мм и по този начин да изпитате персонализирано усещане е просто чудесна. Дизайнът и специалните характеристики правят тапата особено привлекателна, тъй като тя се адаптира перфектно към вътрешните контури на тялото и по този начин осигурява много интензивна, но приятна стимулация. Вградената 500-милиметрова тръбичка с помпа топче позволява прецизен контрол на степента на напомпване, така че потребителят да може да променя размера по желание.

    Мъжете и жените обичат този продукт от Alphamale по няколко причини: На първо място, неговата възможност за надуване предлага уникален начин за разнообразяване на аналното разтягане, което не е възможно при обикновените анални тапи. Второ, мекият, гъвкав силиконов материал позволява нежно поставяне и оформяне по тялото, което е особено полезно за анална употреба и значително повишава комфорта.

    Освен това надуваемият тапицер не се ограничава само до анална игра, а може да се използва и вагинално, което го прави универсален инструмент за солов секс или прелюдия. Възможността за надуване на тапата осигурява допълнително измерение на стимулация отвъд това, което може да предложи твърдата секс играчка.

    Като цяло, надуваемият тапицер е отличен избор за тези, които искат да подобрят сексуалното си изживяване. Със своята уникална комбинация от дизайн, гъвкавост, комфорт и персонализиран размер, той предлага вълнуващ начин да разширите собствените си физически граници!

    Повече информация:

    • Надуваема тапа за дупе от Alphamale
    • Материал: Силикон, пластмаса
    • Размери: Обща дължина 105 мм, дължина за поставяне 90 мм, надува се до около 80 мм.
    • За оптимално удоволствие и безопасност при използването на надуваемата запушалка за дупе препоръчваме да използвате само лубрикант на водна основа, за предпочитане нашия Aquameo. Този специално разработен лубрикант осигурява нежно и гладко проникване и е перфектно съчетан със силиконовия материал на надуваемия тапицер. Трябва да се избягват смазочни материали, съдържащи масло или силикон, тъй като те могат да повредят материала.
    • За почистване препоръчваме да измивате надуваемата тапа с топла вода и мек сапун преди и след всяка употреба. След това можете да използвате нашия спрей VERYCLEAN за цялостна дезинфекция. Тази проста процедура за грижа гарантира, че надуваемият тапицер ще остане хигиеничен и ще ви доставя удоволствие дълго време.
    • Aquameo, Alphamale и MEO са регистрирани търговски марки на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Top

    Lässt sich einfacher einführen als die aufpumparen Buttplugs die ich bisher probiert habe. Größe ist ideal!!!!

      Напишете свой собствен преглед

      Надуваема анална тапа от Alphamale

      Надуваема анална тапа от Alphamale

      Надуваемият ни щепсел е иновативна секс играчка за анално разширяване, която е популярна както сред мъжете, така и сред жените благодарение на своята гъвкавост и новаторски дизайн. Тя може да се надува до голям размер, така че да разширите личните си физически граници.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: