От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анална електростимулация

Бюлетин

Голям електрод ElectroWand™ от E-Stim Systems

Сайтът ElectroWand™ е монополярен електрод с форма на пръчка, който се държи в ръката. Този новаторски продукт от E-Stim Systems внася ново ниво на контрол и интензивност в сексуалната електростимулация.

Повече информация

3793/00

на разположение

    Повече информация

    Големият електрод ElectroWand™ от E-Stim Systems: спиращо дъха измерение на сексуалната електростимулация!

    ElectroWand™ е монополярен електрод с форма на пръчка, който се държи в ръка. Този новаторски продукт от E-Stim Systems внася ново ниво на контрол и интензивност в сексуалната електростимулация.

    Основни характеристики на големия електрод ElectroWand™:

    • Иновативен монополярен дизайн: Електродът ElectroWand™ е монополярен електрод, който осигурява целенасочена електростимулация, когато се комбинира с втори електрод, като например залепваща се подложка Estim.
    • Ръкохватка за прецизност: Изолираната дръжка осигурява безопасна и удобна работа и позволява прецизно боравене за вагинална или анална електростимулация.
    • Подобрено изживяване: Усетете не само електростимулацията върху полирания, оребрен вал на електрода ElectroWand™, но и пулсиращите сигнали на електронната стимулация върху главата на електрода. Заедно тази електростимулация осигурява зашеметяващо усещане.
    • Висококачествена конструкция: Големият електрод ElectroWand™ е оборудван с вдлъбнато 4-милиметрово гнездо, изработен е от висококачествени материали и е покрит от производителя с доживотна гаранция от E-Stim Systems.
    • Впечатляващ размер за още по-голямо удоволствие: Тази версия на ElectroWand™ е с диаметър 50 mm за по-интензивно и пълноценно изживяване. Предлага се и по-малка версия с диаметър 38 mm.


    Размери и технически данни:

    Големият електрод ElectroWand™ от E-Stim Systems е монополярен електрод за поставяне, подходящ за всеки, който е ентусиаст по отношение на аналната или вагиналната електростимулация. Той е с обща дължина 250 mm и дължина за поставяне 130 mm, което осигурява голяма повърхност за електрическите импулси. Диаметърът на ElectroWand™ е 50 mm, което осигурява особено задоволително изживяване. С тегло от 869 грама ElectroWand™ е солиден, но удобен електрод за анална/вагинална електростимулация. За свързване ElectroWand™ има 4 мм гнездо в основата, към което могат да се свързват различни устройства за електростимулация (предлагат се различни адаптери). Тази комбинация от характеристики превръща големия електрод ElectroWand™ в идеалния избор за всеки, който търси интензивна и дълбока вагинална/анална електростимулация.

    Почистване и грижи:

    Почистването на електрода ElectroWand™ е лесно: почистете го с топла вода и мек почистващ препарат или използвайте нашия VERYCLEAN спрей и след това го избършете до сухо. Уверете се, че електродът, включително гнездата, е напълно сух, преди да го съхранявате.

    За още по-голямо удоволствие по време на електростимулация: Правилният лубрикант за оптимална електропроводимост:

    За лесно анално/вагинално поставяне и оптимална електропроводимост трябва да използвате лубрикант ESHOCK. Избягвайте лубриканти на силиконова основа или хибридни лубриканти и имайте предвид, че презервативите не са съвместими с електродите на E-Stim Systems електроди.

    Голямата пръчка ElectroWand™: електростимулация в най-добрата ѝ форма!

    Голямата пръчка ElectroWand™: електростимулация в най-добрата ѝ форма! ElectroWand™ е отличен електрод за всеки, който иска мощна и особено интензивна вагинална или анална електростимулация. Независимо дали електродът ElectroWand™ се използва за целенасочена вагинална/анална стимулация или като повърхностен електрод, той предлага вълнуващо и уникално усещане и затова е задължителен за всеки, който обича сексуалната електростимулация.

    Повече подробности:

    • Голям ElectroWand™ на E-Stim Systems
    • Приложение: Свържете монополярния електрод ElectroWand™ към единия изход на вашето устройство за електростимулация. Като втори полюс можете да използвате самозалепваща се подложка Estim или друг монополярен електрод, който също се свързва към вашето устройство за електростимулация. Изолираната, неелектропроводима дръжка на пръчковидния електрод ElectroWand™ ви позволява да го позиционирате, поставяте (анално/вагинално) и премествате на точното място, докато партньорът ви получава възбуждаща електростимулация не само през силно полирания, жлебовиден вал, но и през главата на електрода ElectroWand™.
    • Тип: Монополярен електрод, за поставяне
    • Обща дължина: 250 мм
    • Дължина на контакта: 130 мм
    • Диаметър: 50 мм
    • Обиколка: 157 мм
    • Тегло: 869 g
    • Свързване Единичен 4-милиметров цокъл в основата
    • За използване с нашите устройства за електростимулация (като аксесоари се предлагат различни свързващи кабели и адаптери).
    • С изключителна доживотна гаранция от производителя.
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems безопасността и качеството са на първо място.
    • Проектирани и произведени в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея въпроси на безопасността. Електростимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско устройство за вливане, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията.
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Sehr geil

    Intensiver Prostata-Orgasmus

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    incredible

    when I first got this, it was very nice, however the plunge up my ass was just words cannot describe. all the estim and the full feeling was incredible.

      Напишете свой собствен преглед

      Голям електрод ElectroWand™ от E-Stim Systems

      Голям електрод ElectroWand™ от E-Stim Systems

      Сайтът ElectroWand™ е монополярен електрод с форма на пръчка, който се държи в ръката. Този новаторски продукт от E-Stim Systems внася ново ниво на контрол и интензивност в сексуалната електростимулация.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: