От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анална електростимулация

Бюлетин

Електрод Stuffer™ от E-Stim Systems

Електродът Stuffer™ от E-Stim Systems е смело и впечатляващо допълнение към гамата от по-големи електроди за нашите опитни клиенти. Този електрод е по-нататъшно развитие на големия електрод Torpedo™ и със значителните си размери представлява голямо анално или вагинално предизвикателство.

Повече информация

3797/00

на разположение

    Повече информация

    Електродът Stuffer™ на E-Stim Systems: голяма крачка напред за опитни потребители!

    Електродът Stuffer™ на E-Stim Systems: голяма крачка напред за опитни потребители! E-Stim Systems е смело и впечатляващо допълнение към гамата от по-големи електроди за нашите опитни потребители. Този електрод е по-нататъшно развитие на големия електрод Torpedo™ и със значителните си размери представлява голямо анално или вагинално предизвикателство.

    Най-важните характеристики на електрода Stuffer™:

    • Биполярен и с възможност за поставяне: Stuffer™ е биполярен електрод и е идеален за тези, които желаят интензивна и мощна електростимулация.
    • Впечатляващи размери: С обща дължина от 152 мм и дължина за поставяне от 110 мм, той е предназначен за тези, които могат да се справят с по-големи размери. Диаметърът на електрода е впечатляващите 63,5 мм и гарантира особено пълноценно и интензивно изживяване по време на анална/вагинална електростимулация.
    • Значително тегло Stuffer™ тежи забележителните 1 kg и осигурява солидно и интензивно усещане по време на употреба.
    • Подобрен захват за лесно боравене: Основата на Stuffer™ е снабдена с фрезован жлеб, който улеснява анално/вагинално поставяне и изваждане.
    • Висококачествени материали и изработка: Този биполярен електрод е изработен от материали от самолетен клас и е проектиран да издържи дълго време. Той дори може да се разглобява за цялостно почистване и се предлага с доживотна гаранция.


    Размери и технически данни

    Stuffer™ на E-Stim Systems е биполярен, вагинален или анален електрод за поставяне, който предлага впечатляващо изживяване при електростимулация за нашите смели клиенти. С обща дължина от 152 мм и дължина за поставяне от 110 мм, той е подходящ за всеки, който иска интензивна и изключително задоволителна електростимулация. Диаметърът на този масивен електрод е 63,5 мм, а обиколката му е впечатляващите 200 мм, което гарантира пълноценно и впечатляващо изживяване. На Stuffer™ тежи 1 кг и придава на електрода впечатляващо тегло. В основата на Stuffer™ има две гнезда с диаметър 4 мм, което го прави съвместим с широка гама устройства за електростимулация. Уникалната комбинация от всички тези характеристики прави електрода Stuffer™ сложен, но удовлетворяващ избор за опитните любители на еротичната електростимулация.

    Поддръжка и грижи:

    За да почистите Stuffer™, просто го измийте във вода Stuffer™ да го почистите, просто го измийте в гореща вода с мек почистващ препарат или използвайте VERYCLEAN спрей. Преди да съхранявате, се уверете, че електродът, включително гнездата, е напълно сух.

    Препоръки за оптимална употреба:

    За оптимално изживяване трябва да използвате лубрикант на водна основа ESHOCK. Той улеснява поставянето на електрода, както анално, така и вагинално, и осигурява оптимална електропроводимост. Не трябва да се използват лубриканти на силиконова основа или хибридни лубриканти. Важно е също така да се отбележи, че презервативите не са съвместими с електродите на E-Stim Systems съвместими.

    Електродът The Stuffer™: Смел избор за анална/вагинална електростимулация!

    Електродът The Stuffer™ е смел избор за нашите опитни клиенти. Значителният му размер и тегло, съчетани с висококачествената му конструкция и изтънчен дизайн, го правят идеалния електрод за всеки, който иска да разшири границите си с аналната или вагиналната електростимулация.

    Повече подробности:

    • Електрод Stuffer™ от E-Stim Systems
    • Тип: BiPolar, електрод за поставяне
    • Обща дължина: 152 мм
    • Дължина за поставяне: 110 mm
    • Диаметър: 63,5 mm
    • Обиколка/размер: 200 mm
    • Тегло: 1 кг
    • Връзки: 2 x 4 mm гнезда в основата.
    • За използване с нашите устройства за електростимулация (като аксесоари се предлагат различни свързващи кабели и адаптери).
    • С изключителна доживотна гаранция от производителя.
    • Безопасността и качеството са E-Stim Systems безопасността и качеството са на първо място.
    • Проектирани и произведени в Обединеното кралство в съответствие с най-новите британски и европейски разпоредби за безопасност.
    • Бележка за безопасност: Еротичната електростимулация (е-стимулация) е често срещана практика, но е важно да сте наясно със свързаните с нея въпроси на безопасността. Електростимулацията не е подходяща за хора, които страдат от епилепсия, имат пейсмейкър или медицинско устройство за вливане, имат сърдечно заболяване или са бременни, и никога не трябва да се използва над гърдите или врата. Всички устройства от E-Stim Systems са проектирани и произведени в съответствие с най-високите стандарти. Купувачът поема отговорност за правилната употреба на продуктите.
    • E-Stim Systems и MEO: лидери в областта на BDSM и електростимулацията.
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Sehr groß aber sehr sehr geil

    Trotz der großen Dimensionen leicht einzuführen, erfüllt den Zweck absolut atemberaubend geil. Bitte mit kleiner Stromstärke anfangen....

      Оценка 

      Amazing

      This is simply amazing for men or women. My boyfriend said it was intense but wonderful and I think it's probably the best hands free O I've ever had. Simply amazing and you'll notice your abs get a workout too

        Напишете свой собствен преглед

        Електрод Stuffer™ от E-Stim Systems

        Електрод Stuffer™ от E-Stim Systems

        Електродът Stuffer™ от E-Stim Systems е смело и впечатляващо допълнение към гамата от по-големи електроди за нашите опитни клиенти. Този електрод е по-нататъшно развитие на големия електрод Torpedo™ и със значителните си размери представлява голямо анално или вагинално предизвикателство.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: