От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

DOXY Massager

Бюлетин

DOXY Съставът 3 Wand Massager - Дискотека Black

Сайтът DOXY Каст 3 Wand Massager е нашият компактен и същевременно мощен Wand Massagerизвестен със своите "добри вибрации". Този по-компактен DOXY Massager съчетава всички качества, които нашите клиенти оценяват в по-големите модели Doxy: привлекателен дизайн, висококачествени материали, копринена силиконова глава и оптимален контрол.

Повече информация

3599/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Сайтът DOXY Каст 3 Wand Massager е нашият компактен и същевременно мощен Wand Massagerизвестен със своите "добри вибрации". Този по-компактен DOXY Massager съчетава всички качества, които нашите клиенти обичат в по-големите модели DOXY Оригинални и DOXY Cast Massager: атрактивен дизайн, висококачествени материали, копринена силиконова глава и оптимален контрол. И тъй като дизайнът е важен за MEO, можете да избирате между различни атрактивни метални покрития.

    Открийте нашия компактен, най-продаван DOXY Wand Massager

     

    Независимо дали жадувате за релаксиращ масаж за напрегнатите си мускули или за допълнителен тласък за личното си интимно удоволствие, DOXY The Cast 3 Wand Massager е достатъчно компактен, за да достави така възхваляваната сила на докса на точното място.

     

    Как действа DOXY Cast 3 Wand Massager от нашите по-големи масажори? Корпусът на DOXY Cast 3 Wand Massager е по-компактен и има по-малък двигател. Въпреки това, благодарение на здравия му алуминиев корпус, ние сме интегрирали в него големи тежести. Това създава известната дълбока, ръмжаща вибрация, заради която DOXY е известна.

     

    Главата на DOXY The Cast 3 Wand Massager има по-малка повърхност от тази на DOXY Оригинала и по-голямата DOXY Модели, което концентрира сексапилната сила в точната точка - идеално за удоволствие в двойка и за достигане на труднодостъпни зони от тялото!

     

    DOXY Масажорът с пръчка Cast 3: Имате пълен контрол!

     

    С едно натискане на бутона можете да променяте режима от нежно бръмчене с 3000 пулсиращи оборота в минута до спиращ дъха грохот с 9000 оборота в минута. Активирайте популярния режим на ескалация, като натиснете и задържите бутона за захранване за три секунди. Но бъдете внимателни с толкова много мощност, защото тази функция се нарича още "Гаранция за оргазъм".

     

    Това ви дава възможност за допълнителен удар:

     

    Подправката на живота е в разнообразието! Нашата изключителна гама от алтернативни силиконови масажни глави ще ви вдъхнови.

     

    Главата на DOXY The Cast 3 Wand Massager може просто да се отвинти и да се замени с една от нашите четири специално разработени приставки. Всяка приставка се заключва здраво на мястото си, така че не е нужно да се притеснявате за случайно изплъзване или усукване.

     

    DOXY Стенен масажор Cast 3: максимална гъвкавост

     

    На DOXY Cast 3 Wand Massager не е просто изключително мощен вибратор, той ще се превърне в личното ви устройство за удоволствие и чака да бъде открит от вас. Независимо дали сте мъж или жена, сами или в двойка, DOXY открива множество вълнуващи моменти.

     

    За жени:

     

    • Самостоятелно: мощните вибрации на DOXY The Cast 3 Wand Massager могат да се използват за външна стимулация. Много жени намират DOXY Cast 3 Wand Massager особено ефективна за клиторна стимулация, която води до интензивни оргазми. Широката глава на DOXY покрива голяма площ и осигурява дълбоко, вибриращо усещане, което надхвърля обикновената повърхност.
    • Масаж на тялото: В DOXY The Cast 3 Wand Massager може да се използва не само за сексуално удовлетворение, но и като отличен масажор за тяло. Използвайте го за разхлабване на напрегнатите мускули, особено в областта на врата, гърба и раменете.

     

    За мъже:

     

    • Мъжете могат да използват DOXY The Cast 3 Wand Massager за стимулиране на ануса или перинеума - чувствителната зона между скротума и ануса. Масажорът може да се води и по ствола на пениса, за да създаде уникално усещане с мощни оргазми.
    • Масаж на тялото: Подобно на жените, мъжете също могат да използват DOXY The Cast 3 Wand Massager за масаж на тялото, за да се отпуснат и да се отърсят от стреса на ежедневието.

     

    За двойки:

     

    • Удоволствие заедно: Двойките могат да използват DOXY Cast 3 Wand Massager по време на прелюдия и да се редуват да се масажират взаимно или да изследват ерогенните зони. Силата и дълбочината на вибрациите могат да добавят ново, вълнуващо измерение към секса.
    • По-голяма интимност: Използването на вибратора по време на полов акт може да подобри преживяването. На DOXY Състав 3 Wand Massager може да се използва за клиторна стимулация по време на проникване, например, което увеличава удоволствието и за двамата партньори.

     

    В обобщение може да се каже, че DOXY Cast 3 Wand Massager далеч надхвърля традиционните граници на вибраторите и има за всекиго по нещо. Универсалният му дизайн гарантира, че всяка употреба е уникална, удовлетворяваща и напълно възбуждаща. Оставете се на силата на DOXY и да се впуснете в пътешествие на ненадминато удоволствие.

     

    Открийте света на приставките Doxy:

    Doxy

    Пътешествието на удоволствието, което можете да предприемете с DOXY The Cast 3 Wand Massager далеч не е приключило. За да обогатите и разнообразите чувствените си приключения DOXY селекция от внимателно изработени приставки за мъже и жени. От стимулатор на G-точката до масажор на простатата - тези приставки са специално разработени за различните ерогенни зони и превръщат вашия Die Cast 3 в цялостна секс играчка DOXY 3 в цялостна секс играчка. Всяка приставка е уникална и внася свежест и възбуда в любовната игра. Моля, обърнете внимание, че тези приставки са допълнителни аксесоари, които не са включени в комплекта DOXY The Cast 3 Wand Massager е включен. Приставките трябва да бъдат закупени отделно, за да могат потребителите да изберат точно това, което отговаря на техните индивидуални предпочитания и желания. Когато избирате тези различни приставки, не получавате само един аксесоар, а набор от опции, за да може приключенията ви с Doxy да се развиват постоянно и да ви носят удовлетворение.

     

    Вашата безопасност е на първо място!

     

    Захранването на нашите устройства блокира постоянния ток с ниско напрежение, което гарантира безопасна употреба в целия свят. Триметровият кабел също така позволява по-голяма свобода на движение, така че не е необходимо да сте близо до електрически контакт.

     

    Допълнителна информация:

     

    • DOXY Масажорът Cast 3
    • Размери: Дължина на тялото 28 см, диаметър на главата 4,5 см, обиколка 12 см.
    • Тегло: 350 грама
    • Захранване: Захранващ блок: захранва DOXY с постоянен ток с ниско напрежение.
    • Включен адаптер - Великобритания, ЕС, САЩ и AU/NZ
    • Дължина на кабела: 3 метра
    • Използвайте DOXY Massager заедно с нашия лубрикант на водна основа Aquameo за особено приятно изживяване и го поддържайте чист с VERYCLEAN Spray, нашия бърз и лесен препарат за почистване на секс играчки. Изпитайте съвършено удоволствие с желаната от вас простота.
    • Открийте върха на удоволствието с DOXY и MEO. С ненадминатите вибратори Doxy и обширната колекция MEO, която не оставя нищо за желаене, можете да се потопите в свят, в който качеството среща сексуалното удоволствие. Изберете най-доброто, защото по-малко не е достатъчно. DOXY & Meo - синоними на качество и сензационни преживявания.
    • DOXY и MEO са две от водещите имена в еротичния сектор. И двете компании са се прочули по целия свят с продукти, които поставят на първо място качеството, функционалността и удовлетвореността на клиентите. Докато марката DOXY е известна с мощните си масажни пръчици, които доставят ненадминати усещания, марката MEO си е спечелила отлична репутация с широка гама продукти за различни вкусове и предпочитания. Това, което отличава и двете компании, обаче, е ангажиментът им да използват висококачествени материали в своите продукти, обещавайки дълготрайност и безопасност за своите клиенти.
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO, Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    A must have

    Every lady should have one! Absolutely amazing.

      Напишете свой собствен преглед

      DOXY Съставът 3 Wand Massager - Дискотека Black

      DOXY Съставът 3 Wand Massager - Дискотека Black

      Сайтът DOXY Каст 3 Wand Massager е нашият компактен и същевременно мощен Wand Massagerизвестен със своите "добри вибрации". Този по-компактен DOXY Massager съчетава всички качества, които нашите клиенти оценяват в по-големите модели Doxy: привлекателен дизайн, висококачествени материали, копринена силиконова глава и оптимален контрол.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      20 други артикули от същата категория: