От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

DOXY Massager

Бюлетин

DOXY Original Wand Massager - Черно

Нов Оферта

Сайтът DOXY Original Wand Massager има скорост до 9000 оборота в минута и следователно е подходящ вибратор за силна и бърза игра, но е ефективен и при много ниски скорости. Дори при ниски скорости (3000 об./мин.) вибраторът прониква DOXY Original Wand Massager прониква дълбоко в мускулите и гарантира екстремни оргазми.

Повече информация

3607/00

на разположение

Повече информация

Сайтът DOXY Original Wand Massager има скорост до 9000 оборота в минута и следователно е подходящ вибратор за силна и бърза игра, но е ефективен и при много ниски скорости. Дори при ниски скорости (3000 об./мин.) вибраторът прониква DOXY Original Wand Massager прониква дълбоко в мускулите и гарантира екстремни оргазми. Както и да искате да използвате този мощен вибратор, той DOXY Original Wand Massager разгръща своя интензивен, проникващ ефект точно там, където най-много се нуждаете от него.

The DOXY Massager Original - an invitation to deep sensations

The DOXY Original Wand Massager е един от нашите най-достъпни Wand Massager. Корпусът му е изработен от висококачествен ABS, което означава, че можем да го предложим на отлична цена. Благоприятната цена обаче не означава, че той има по-малко какво да предложи от другите ни DOXY Стенни масажори! Под сивата, удобна за тялото силиконова глава се намира характерната ни метална глава, в която е разположен същият мотор и която осигурява изключително мощните вибрации, които правят Wand Massager от нашата първокласна серия от лят метал.

Прецизен контрол с едно натискане на бутона!

DOXY Original Wand Massager е с 30 % по-голяма мощност от тази на Hitachi Magic Wand. За да контролирате тази спираща дъха интензивност, бутонът DOXY Original Wand Massager разполага с любимите на нашите клиенти контроли, които ви позволяват бавно да увеличавате скоростта от нежна вибрация при 3000 об/мин до гръмотевично кресчендо при 9000 об/мин. Натиснете и задръжте бутона за захранване за три секунди, за да активирате режима на ескалиращ импулс и да оставите оригиналния масажор за стена да поеме контрола DOXY Оригинален масажор с пръчка в контрол. Бъдете наясно с какво се захващате ... На DOXY Wand Massager не е просто някакъв вибратор, а трептящо и пулсиращо мега чудовище с гъвкава глава. То е толкова мощно, че с лекота разхлабва втвърдени от години мускули. Затова поставете главата на масажора върху интимна, ерогенна зона и се насладете на ударните вълни, които си проправят път през тялото ви. Готови ли сте за това спиращо дъха предизвикателство?

Изпитайте магията на масажора с пръчка DOXY!

Теглото и механиката на главата на Doxy са излети от алуминий и осигуряват успокояващи трептения и пулсации вместо монотонно бучене. Проникващите вибрации, които навлизат дълбоко в тялото, правят DOXY Wand Massager особено ефективни, когато се използват като масажор за цялото тяло или за по-интимни моменти.

DOXY Wand Massager впечатлява със страхотния си дизайн!

Ергономично оформеното тяло на DOXY Original приляга удобно в ръката и е изработено от здрав материал, който е известен със своята устойчивост на удари. Естествените или изкуствените масла не могат да му навредят. Прецизно изработената метална глава с дължина 6 см е покрита с кадифено мек медицински силикон за безупречен финиш.

Вашата безопасност е на първо място!

Захранването с щепсел гарантира, че само нисковолтов постоянен ток достига до Wand Massager и по този начин дава възможност за безопасна и безпроблемна употреба навсякъде по света. Благодарение на обширния 3-метров кабел не е необходимо да се притеснявате дали сте в близост до електрически контакт, когато искате да използвате Wand Massager да го използвате.

DOXY Wand Massager - истинско универсално устройство!

DOXY Wand Massager е много повече от още един масажор, той е вратата към вселена от удоволствия, която само чака да бъде открита. Без значение от какъв пол сте, дали се отправяте на страстно пътешествие сами или с партньора си, The DOXY ви предлага богатство от спиращи дъха възможности.

За жени:

  • Соло: Мощните вибрации на DOXY могат да се използват за външна стимулация. Много жени го намират за особено ефективен за стимулиране на клитора, което води до интензивни оргазми. Широката глава на DOXY Wand Massager покрива голяма площ и осигурява дълбоко, вибриращо усещане, което излиза извън зоната на контакт.
  • Масаж на тялото DOXY Масажорът за стени е подходящ не само за сексуално удоволствие, но и за масаж на тялото. Той отпуска напрегнатите мускули, особено в областта на шията, гърба и раменете.


За мъже:

  • Соло: Мъжете могат да използват DOXY да стимулират перинеума, чувствителната зона между скротума и ануса. Когато масажорът се води по ствола на пениса, се създава уникално вибриращо усещане. Анусът също се усеща DOXY Wand Massager усеща прекрасно.
  • Масаж на тялото: Подобно на жените, мъжете също могат да използват DOXY за да отпуснат цялото тяло и да се освободят от стреса през деня.


За двойки:

  • Удоволствие заедно: Двойките могат да използват DOXY Wand Massager по време на прелюдия и да се редуват да се масажират взаимно или да изследват ерогенните зони. Силата и обхватът на вибрациите могат да добавят вълнуващ елемент към секса в спалнята.
  • Увеличаване на интимността: Използването на DOXY Wand Massager по време на сексуалния акт може да подобри сексуалното преживяване. На DOXY може да се използва за стимулиране на клитора по време на проникване, например, което увеличава удоволствието и на двамата партньори.


В обобщение може да се каже, че DOXY Wand Massager надхвърля традиционните граници на секс играчките и има за всекиго по нещо. Останете удивени от силата на DOXY Wand Massager и да се впуснете в пътешествие на ненадминато удоволствие.

Допълнителна информация:

  • DOXY Original Wand Massager
  • Размери: Обща дължина 37 см, диаметър на главата 6 см, обиколка на корпуса 16 см.
  • Тегло: 500 грама
  • Захранване: Захранващ блок: Захранващият блок захранва устройството с нисковолтов постоянен ток.
  • Включен адаптер - Великобритания, ЕС, САЩ и AU/NZ
  • Дължина на кабела: 3 метра
  • Комбинирайте DOXY Wand Massager с нашия лубрикант на водна основа Aquameo за нежна и безопасна стимулация и почистете Wand Massager с VERYCLEAN Spray, нашия спрей за бързо и лесно почистване.
  • Открийте върха на удоволствието! Потопете се в свят, в който качеството среща удоволствието - с ненадминатите вибратори DOXY и обширната колекция MEO, която не оставя нищо за желаене. Изберете най-доброто, защото не заслужавате нищо по-малко. DOXY & MEO - Където качеството среща удоволствието! DOXY и MEO са две добре познати марки в индустрията за възрастни. И двете са създали ниша за себе си с продукти, които поставят на първо място качеството, производителността и удовлетворението на потребителите. Всяка от марките има своите силни страни: Докато DOXY е известна с мощните си масажори, които доставят ненадминати усещания, MEO се характеризира с разнообразната си продуктова гама, която отговаря на различни вкусове и предпочитания. Най-важното е, че и двете марки използват висококачествени материали за своите продукти. Те гарантират издръжливост и безопасност за клиентите им.
  • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други имена на марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

DOXY Original Wand Massager - Черно

DOXY Original Wand Massager - Черно

Сайтът DOXY Original Wand Massager има скорост до 9000 оборота в минута и следователно е подходящ вибратор за силна и бърза игра, но е ефективен и при много ниски скорости. Дори при ниски скорости (3000 об./мин.) вибраторът прониква DOXY Original Wand Massager прониква дълбоко в мускулите и гарантира екстремни оргазми.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

20 други артикули от същата категория: