От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

DOXY Massager

Бюлетин

DOXY Съставът 3R Wand Massager - Акумулаторна - синя

Сайтът DOXY Cast 3R е нашият най-нов и забележителен масажор. Той е акумулаторен и безжичен. Изпитайте силата на DOXY по съвсем нов и безплатен начин. С компактния дизайн на DOXY Cast 3 и изработен от същите висококачествени материали, този безжичен масажор ви приканва да Wand Massager ви кани да откриете ново измерение на съблазнителното изкуство на DOXY да откриете.

Повече информация

3609/00

на разположение

  Повече информация

  Сайтът DOXY Cast 3R е нашият най-нов и забележителен масажор Doxy. Той е акумулаторен и безжичен. Изпитайте силата на DOXY по съвсем нов и безплатен начин. С компактния дизайн на DOXY Cast 3 и изработен от същите висококачествени материали, този безжичен масажор ви приканва да Wand Massager ви кани да откриете ново измерение в съблазнителното изкуство на DOXY да откриете.

   

  DOXY Стенният масажор Cast 3R: Разгърнете силата му!

   

  На DOXY Cast 3R Wand Massager може да бъде напълно зареден само за четири часа с помощта на включения в комплекта USB кабел. Когато червената светлина на бутона за захранване угасне, можете да използвате DOXY Massager да се насладите на един час пълна мощност. Но бъдете внимателни, вашият нов DOXY Носител на удоволствие е абсолютен гарант за оргазъм, но не е водоустойчив.

   

  DOXY Масажорът с пръчка Cast 3R: Нека игрите започнат!

   

  С лесните за използване бутони за управление на DOXY cast 3R можете да регулирате непрекъснато скоростта на движение от 3000 до 9000. Или натиснете и задръжте бутона за захранване за три секунди, за да активирате увеличаващата се пулсация за едно наистина необикновено усещане. Нашите клиенти наричат тази настройка режим на оргазъм, който предизвиква най-мощните оргазми.

   

  DOXY Масажор с пръчка Cast 3R: Лек и готов за употреба дори при пътуване!

   

  На DOXY Cast 3R Wand Massager е вашият мобилен съюзник, който ви придружава, където и да отидете. Активирайте практичното заключване за пътуване, като натиснете едновременно бутоните за захранване и минус в продължение на четири секунди. Когато сте готови да се насладите на DOXY го разопаковате, повторете процеса и наблюдавайте как той оживява.

   

  Усетете разликата и опита с DOXY The Cast 3R Wand Massager абсолютна свобода!

   

  Серията DOXY 3 има подвижна глава, която открива множество възможности за алтернативни приставки. С тези специално разработени приставки, които могат да бъдат здраво завинтени и да седят стабилно на мястото си, можете да дадете DOXY Cast 3R Wand Massager да придобие вълнуващо ново измерение.

   

  DOXY Стенният масажор Cast 3R: въплъщение на гъвкавостта!

   

  На DOXY Cast 3R Wand Massager не е просто още един масажор, а врата към свят на удоволствие, който само чака да бъде открит. Независимо дали става дума за мъж или жена, сам или с партньор на интимно пътешествие в търсене на открития, DOXY предлага многобройни съблазнителни възможности.

   

  За жени:

   

  • Соло: интензивните вибрации на DOXY са идеални за външна стимулация. Много жени намират DOXY The Cast 3R Wand Massager особено ефективен за клиторна стимулация, която може да доведе до спиращи дъха оргазми. Широката глава покрива голяма площ и осигурява дълбоко, дълготрайно усещане, което излиза извън повърхността на кожата.
  • Масаж на тялото DOXY Cast 3R Wand Massager е идеален и за масаж на тялото. Той може да се използва за облекчаване на мускулното напрежение, особено в областта на врата, гърба и раменете.

   

  За мъже:

   

  • Соло: Мъжете могат да използват DOXY Cast 3R Wand Massager за стимулиране на тестисите, ануса или перинеума - чувствителната зона между скротума и ануса. Когато масажорът се води по ствола на пениса, той създава уникално усещане, което може бързо да доведе до силни и многобройни оргазми.
  • Масаж на тялото: Подобно на жените, мъжете също могат да използват DOXY масаж на цялото тяло и да забравят стреса от ежедневието.

   

  За двойки:

   

  • Споделено удоволствие: Двойките могат да използват DOXY The Cast 3R Wand Massager в своята прелюдия, като се редуват да се масажират взаимно и да изследват различните ерогенни зони. Впечатляващата мощност и широкият диапазон от вибрации могат да разпалят екстатичен огън на страстта в спалнята.
  • Повече удоволствие по време на секс: Когато използвате DOXY The Cast 3R Wand Massager по време на полов акт, изживяването става още по-интензивно. Например, използването на DOXY за клиторна стимулация по време на проникване може да увеличи удоволствието и за двамата партньори.

   

  На DOXY Cast 3 Wand Massager отива далеч отвъд конвенционалните вибратори и масажори и предлага спиращи дъха усещания за всеки. Благодарение на уникалния му дизайн всяка употреба е ненадмината, вълнуваща и разтърсваща. Открийте силата на DOXY и се впуснете в експедиция на ненадминато удоволствие.

   

  Открийте света на DOXY Аксесоари:

  Doxy

  По време на DOXY The Cast 3 Wand Massager вече съдържа сандък със съкровища, пълен с приятни преживявания, експедицията в сферите на сексуалния екстаз далеч не е приключила. За да разширите и разнообразите чувствените си открития, представя DOXY представя набор от специални приставки, предназначени за мъже и жени. От стимулатора на G-точката до масажора на простатата, тези приставки са пригодени за специфични ерогенни зони и трансформират DOXY The Cast 3 Wand Massager в многофункционална секс играчка от собствен клас. Всяка приставка е уникална, като създава ново и вълнуващо усещане всеки път. Моля, обърнете внимание, че тези приставки са аксесоари, които не са включени в комплекта DOXY Cast 3 Wand Massager е включен. Те трябва да бъдат закупени отделно, така че нашите потребители да имат гъвкавостта да избират според своите предпочитания и желания. Когато инвестирате в тези допълнителни приставки, вие не просто купувате аксесоар, а отваряте свят от възможности, които ще гарантират, че вашето изживяване с Doxy е винаги ново и удовлетворяващо. Потопете се още по-дълбоко в царството на удоволствието с изключителния избор от приставки от DOXY.

   

  Повече подробности:

   

  • DOXY The Cast 3 Wand Massager
  • Размери: Дължина на тялото 28 см, диаметър на главата 4,5 см, обиколка 12 см.
  • Тегло: 354 грама
  • Захранване: USB зарядното устройство се захранва с ниско напрежение на постоянен ток.
  • Използвайте DOXY The Cast 3 Wand Massager заедно с нашия лубрикант на водна основа Aquameo за особено приятно изживяване и го поддържайте чист със спрей VERYCLEAN. Изпитайте върховно удоволствие с максимална простота.
  • Излезте извън рамките на удоволствието и му се насладете! Потопете се във вселена, в която най-високото качество среща необузданото сексуално удоволствие. Изберете само най-доброто, защото не заслужавате нищо по-малко от най-доброто. DOXY & MEO - Перфектната комбинация от качество и чувственост!
  • DOXY и MEO са две от най-известните имена в областта на сексуалното благополучие. И двете са създали уникално място за себе си със своите колекции, които се фокусират върху изключителното качество, първокласното изпълнение и удоволствието. Всяка от марките има своите силни страни: DOXY е известна с мощните си масажори, които доставят неповторимо усещане, докато MEO впечатлява с широка гама продукти, които отговарят на различни вкусове и предпочитания. Общото между двете марки е използването на висококачествени материали за техните продукти, което гарантира ненадмината издръжливост и безопасност за техните клиенти.
  • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други имена на марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

  Това също може да ви интересува:

  ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

  Оценка 

  Non-Plus-Ultra

  Die englische Antwort auf die Hitachi Magic Wand. Viel ausprobiert, viel gekauft, aber der Doxy von MEO ist das absolute Non-Plus-Ultra. Kein Gerät, das ich je getestet habe, erzeugt so heftige Vibrationen und das schon auf niedrigster Stufe. Es ist möglich, eine Frau innerhalb einer Minute zum Orgasmus zu bringen. Bei etwas längerer Anwendung schwankt die Wirkung zwischen geiler Lust und geilem Schmerz, was durchaus reizvoll sein kann. Bisher hat es noch keine Frau länger als 10 Minuten am Stück ausgehalten ;-) ... Der Doxy hat den Charme eines Elektrogerätes aus den 90ern, ist schwer, aus Metall und braucht eine Steckdose. Zum Glück ist das Kabel lang genug. Was Sexspielzeug betrifft: die beste Investition, die ich je getätigt habe, und eine uneingeschränkte Empfehlung.

   Напишете свой собствен преглед

   DOXY Съставът 3R Wand Massager - Акумулаторна - синя

   DOXY Съставът 3R Wand Massager - Акумулаторна - синя

   Сайтът DOXY Cast 3R е нашият най-нов и забележителен масажор. Той е акумулаторен и безжичен. Изпитайте силата на DOXY по съвсем нов и безплатен начин. С компактния дизайн на DOXY Cast 3 и изработен от същите висококачествени материали, този безжичен масажор ви приканва да Wand Massager ви кани да откриете ново измерение на съблазнителното изкуство на DOXY да откриете.

   Напишете свой собствен преглед

   Други клиенти също купиха:

   20 други артикули от същата категория: