От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

DOXY Massager

Бюлетин

Rabbit Приложение за DOXY 3 Wand Massager

Стимулирайте клитора и G-точката едновременно: Това винаги е добра идея! С DOXY 3 Rabbit Можете да трансформирате приставката DOXY Wand Massager във върховен инструмент за удоволствие и да се насладите на силата, която само DOXY може да предложи само тя.

Повече информация

3615/00

на разположение

    Повече информация

    Стимулирайте клитора и G-точката едновременно: Това винаги е добра идея! С DOXY 3 Rabbit Трансформирате приставката DOXY Wand Massager във върховен инструмент за удоволствие и се наслаждавате на силата, която само DOXY може да предложи само тя. С интуитивните и отзивчиви бутони на DOXY Wand Massager 3 или 3R, можете да регулирате ритъма и интензивността на мощните вибрации точно според предпочитанията си.

    Приставката пренася удоволствието в съвсем ново измерение. Тази гениална, гъвкава приставка е специално разработена за DOXY 3 серия и трансформира DOXY Wand Massager в мощен клиторен стимулатор и стимулатор на G-точката, който генерира силни, пулсиращи вибрации точно там, където ги искате.

    Нашите Rabbit е много популярна секс играчка, специално разработена за едновременна клиторна и вагинална стимулация. Името Rabbit идва от характерните "уши" на стимулатора, които напомнят на ушите на заек. Тези "уши" се използват за стимулиране на клитора, докато по-дългата част на стимулатора се вкарва във вагината, където осигурява перфектна вътрешна стимулация.

    Основните функции на DOXY Rabbit са

    • Вагинална стимулация: По-дългата част на стимулатора се вкарва във вагината.
    • Клиторна стимулация: "Ушите" на стимулатора лежат срещу клитора и осигуряват директна стимулация на клитора. Тази комбинация от вътрешна и външна стимулация може да доведе до интензивни оргазми.
    • Двойно действие: Едновременното стимулиране на клитора и вагината е основната характеристика на Rabbitкоято го отличава от другите стимулатори. Това двойно действие може да бъде особено задоволително за много потребители.


    С приставките, специално разработени за DOXY 3 / 3R, на Wand Massager се превръща в многофункционален инструмент за удоволствие. Всяка от тези приставки е разработена, за да ви стимулира, възбужда и напълно задоволява. Изключително мощните вибрации на DOXY се предават директно към приставката, за да създадат разнообразни спиращи дъха усещания.

    Приставката се заключва здраво на място, така че не е нужно да се притеснявате, че приставката ще падне точно преди оргазъм Rabbit изплъзване или усукване точно преди оргазъм.

    Акценти на приставката DOXY 3:

    • Изключителен дизайн: Всяка приставка е специално разработена за DOXY 3 серия и осигурява уникално и стимулиращо изживяване.
    • Висококачествен материал: Изработен от висококачествен черен силикон, непорест, без мирис и хипоалергенен.
    • Сигурно прилягане: Всяка приставка се фиксира здраво на мястото си, така че да не се изплъзва или усуква в разгара на момента.
    • Открийте нови измерения на сексуалното удоволствие: Независимо дали с тази приставка или с някоя от другите ни приставки, всички те предлагат уникални усещания, които да откриете.


    Приложение: Просто отвийте кръглата глава на приставката DOXY Масажор за стена и я заменете с Rabbit Заменете я с приставката. Резбата свързва Wand Massager с приставката и гарантира безопасна употреба.

    Отдайте се на удоволствието на сетивата си, изследвайте дълбините на удоволствието си и се подгответе за уникално оргазмено изживяване с изключителния DOXY 3 приставки за уникално оргазмено пътешествие. Време е да изпитате чистата магия, която DOXY може да предложи.

    Повече информация:

    • DOXY 3 Rabbit - Приспособление за стимулиране на клитора и G-точката
    • На DOXY Серията Cast 3 има уникална характеристика: сменяема глава. Тази глава може просто да се отвинти и да се замени с една от нашите четири специално разработени приставки, които са произведени специално за DOXY произведени изключително за Тези приставки откриват напълно нови възможности и правят изживяването с Doxy още по-универсално и вълнуващо.
    • Всяка приставка е изработена от черен гранит, хипоалергенен силикон.
    • Приставките за DOXY са непорьозни, без мирис и осигуряват приятно усещане.
    • Приставките се заключват на място, за да се предотврати усукване или изплъзване.
    • На DOXY Wand Massager се продава отделно и не е включена в комплекта.
    • Използвайте приставката с нашия лубрикант на водна основа Aquameo за нежно и безопасно удоволствие. Почиствайте приставката за стимулиране и масажора преди и след употреба с нашия спрей VeryClean.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Ottimo

    Piacevole da toccare un materiale molto confortevole

      Оценка 

      Awesome attachment

      Fantastic attachment , works extremely well

        Напишете свой собствен преглед

        Rabbit Приложение за DOXY 3 Wand Massager

        Rabbit Приложение за DOXY 3 Wand Massager

        Стимулирайте клитора и G-точката едновременно: Това винаги е добра идея! С DOXY 3 Rabbit Можете да трансформирате приставката DOXY Wand Massager във върховен инструмент за удоволствие и да се насладите на силата, която само DOXY може да предложи само тя.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        20 други артикули от същата категория: