От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

DOXY Massager

Бюлетин

DOXY 3 USB-C Wand Massager - Тюркоазено

Сайтът DOXY 3 USB-C Wand Massager е специално разработен за по-младото поколение. Тази новаторска техническа разработка отговаря на предпочитанията на поколението Z, което цени разпознаваемостта на марката, надеждната работа, стилния дизайн, ефективността и съотношението цена-качество.

Повече информация

3597/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Сайтът DOXY 3 USB-C Wand Massager е специално разработен за по-младото поколение. Тази новаторска техническа разработка отговаря на предпочитанията на поколението Z, което цени разпознаваемостта на марката, надеждната работа, стилния дизайн, ефективността и съотношението цена-качество. Той е отговор на променящите се нужди на по-младата целева група, която предпочита както качеството, така и достъпната цена.

    Разчупете правилата и се насладете на силата на DOXY 3 USB-C Wand Massager по всяко време и навсякъде!

    Марката DOXY е символ на приобщаване и овластяване. Wand Massager на DOXY са проектирани така, че да отговарят на широк спектър от нужди и предпочитания, така че всеки да може да изпитва удоволствие при свои собствени условия.

    С DOXY 3 USB-C Wand Massager винаги имате контрол!

    С дължина на кабела от 3 метра DOXY 3 USB-C Wand Massager предлага ненадмината свобода и удобство при пътуване по света. Вдъхновен от известния DOXY Cast 3 Wand Massager и акумулаторния Die Cast 3R, този компактен и DOXY Wand Massager осигурява същите невероятно мощни вибрации, които ще спрат дъха ви. Висококачествената прецизна конструкция, изработена от ABS, гарантира издръжливост, удобно тегло и елегантен дизайн.

    Достъпна мощност за поколението Z - направо до оргазъм!

    Отприщете похотта си с т.нар. функция Continuous Power, която можете лесно да регулирате с бутоните + и -, за да намерите перфектната интензивност. За допълнителен тласък можете да активирате режима Pulse, като просто натиснете и задържите бутона за захранване за 3 секунди.

    Главата на DOXY 3 USB-C Wand Massager е изработена от висококачествен, удобен за тялото силикон, който се усеща мек и кадифен върху кожата. В сравнение с по-големите оригинални и водещи метални модели, по-малката глава на DOXY 3 USB-C е по-малко плашеща и идеална за запознаване с Wand Massager да се запознаете с един. Тя може да се използва и за масажиране на труднодостъпни зони на тялото с голяма прецизност. Главата може да се сваля и за безпроблемно почистване, което гарантира хигиена и постоянна ефективност.

    Секси луксозен комфорт

    DOXY 3 USB-C се предлага в два очарователни цвята: тюркоаз и матово черно. Предлагайки ненадмината производителност и удоволствие в елегантен, компактен дизайн, този новаторски масажор поставя DOXY 3 засенчва всичко останало Wand Massager в своя ценови диапазон. На DOXY 3 USB-C е отговорът на желанието за висока производителност и качество на абсолютно достъпна цена. Истинска промяна на правилата на играта, почти твърде добра, за да е истина!

    Допълнителна информация:

    • DOXY 3 USB-C Wand Massager
    • Размери: Дължина на тялото 28 см, диаметър на главата 4,5 см, обиколка на тялото 12 см.
    • Тегло: 310 грама
    • Захранване: На DOXY 3 USB-C Wand Massager се захранва чрез вграден USB-C кабел. Моля, обърнете внимание, че захранващият блок НЕ е включен в обхвата на доставката и НЕ е съвместим с приставките за Wand Massager Cast 3 и The Cast 3R е съвместимо. Ще ви е необходим адаптер за USB-C с мощност 5V/3A Power Delivery (PD), за да захранвате вашия Wand Massager със захранване.
    • Дължина на кабела: 3 метра
    • На DOXY 3 USB-C Wand Massager е гъвкав масажор, който е подходящ както за жени, така и за мъже и двойки. Жените могат да го използват за интензивно стимулиране на клитора и други ерогенни зони, а мъжете - на перинеума, пениса, тестисите и ануса. За двойките масажорът предлага вълнуващ начин да подобрят прелюдията и да се насладят на допълнителна стимулация по време на сексуалния акт.

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Génial

    Cet appareil est génial tout simplement

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Mega

    Mega verarbeitetes Gerät! Der Kopf des Vibrators ist sehr groß und besteht aus Silikon. Er ist "weich" und der Kopf ist minimal biegsam. Er ist relativ leise. Die Verarbeitung ist sehr gut und sauber. Die Farbe ist sehr schön :)!!! Besser geht es nicht!!! Vielen Dank dafür!!! So etwas sollte in keiner Nachttischschublade fehlen.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    DOXY 3 USB-C Wand Massager - Тюркоазено

    DOXY 3 USB-C Wand Massager - Тюркоазено

    Сайтът DOXY 3 USB-C Wand Massager е специално разработен за по-младото поколение. Тази новаторска техническа разработка отговаря на предпочитанията на поколението Z, което цени разпознаваемостта на марката, надеждната работа, стилния дизайн, ефективността и съотношението цена-качество.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    20 други артикули от същата категория: