От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

DOXY Massager

Бюлетин

DOXY Bullet Вибратор - Сребърен - Луксозен вибратор

С DOXY Bullet С вибратора удоволствието от дискретната сексуална стимулация е винаги на една ръка разстояние. Този компактен луксозен вибратор има всичко: той осигурява същите дълбоки, бурни вибрации, с които сте свикнали от DOXY но в елегантен, много дискретен дизайн.

Повече информация

3610/00

на разположение

    Повече информация

    С DOXY Bullet С вибратора удоволствието от дискретната сексуална стимулация е винаги на една ръка разстояние. Този компактен луксозен вибратор има всичко: той осигурява същите дълбоки, бурни вибрации, с които сте свикнали от DOXY но в елегантен, много дискретен дизайн.

     

    На DOXY Bullet Вибраторът е идеален за всеки, който обича да е дискретен, но все пак екстремен. С фино оформения си връх за прецизна стимулация DOXY Bullet достига точно до местата, където се нуждаете от него, за да осигури целенасочена стимулация. А със седемте различни режима няма граници за вашето удоволствие.

     

    Акцентите на DOXY Bullet Вибратор:

     

    • Компактен и дискретен: можете да го използвате навсякъде, без да привличате нежелано внимание.
    • Лукс, който да усещате и виждате: Изработен от висококачествен анодизиран алуминий за елегантно и комфортно усещане.
    • Мощна производителност: Осигурява същите интензивни вибрации, които познавате от DOXY познати.
    • Универсален: С две скорости и пет различни модела на вибрация можете да променяте стимулацията за секунди.
    • Водоустойчив: Използвайте вибратора във ваната или под душа за мокро и диво удоволствие.
    • Презарежда се: 1,40-часово презареждане осигурява непрекъснато забавление и прави DOXY Bullet Вибратора е готов за втора серия за нула време.

     

    На DOXY Bullet Е лесен за използване и ергономично перфектно оформен. Той се плъзга без усилие от едната ръка в другата и ви дава свободата да си доставяте удоволствие там, където ви харесва най-много. Независимо дали използвате DOXY Bullet сам или с партньора си, у дома или при пътуване, този дискретен, но много мощен Bullet вибратор ще бъде ваш надежден спътник във всичките ви интимни приключения.

     

    DOXY Bullet Вибратор се предлага в елегантен и здрав алуминиев калъф, в който се намира и USB Type C кабел за зареждане, така че винаги да е на сигурно място и готов за следващото ви приключение. Той е водоустойчив и ви приканва да удължите времето си във ваната или под душа и да изпитате изцяло нов свят на удоволствие.

     

    Както жените, така и мъжете ще бъдат във възторг:

     

    Жените:

     

    • Директна стимулация на клитора: Прецизният връх на DOXY Bullet Вибратора е идеален за точна стимулация. Плъзгайте се по клитора с различен натиск и скорост за интензивно удоволствие.
    • Външни ерогенни зони: Жените естествено имат много други ерогенни зони освен клитора. Използвайте DOXY Bullet Вибратора, за да стимулирате области като вътрешната страна на бедрата, зърната или корема.
    • Tease & отриване: Използвайте различните нива на интензивност, за да се доближите до кулминацията, след което забавете и повторете процеса за интензивно оргазмено изживяване.

     

    Мъже:

     

    • Стимулиране на френулума: Френулумът, разположен от долната страна на пениса, точно под главичката, е много чувствителен. Ако DOXY Bullet Се използва вибратор, могат да се получат силни оргазми.
    • Стимулиране на перинеума: Областта между тестисите и ануса, известна като перинеум, е друга гореща точка за много мъже. Нежните вибрации в тази област могат да повишат възбудата.
    • Стимулация на ануса: Анусът е богат на нервни окончания, които го правят много възприемчив към стимулация. С DOXY Bullet Вибратор можете нежно да стимулирате ануса, за да увеличите удоволствието.
    • Стимулиране на тестисите: Нежните вибрации на тестисите могат да бъдат уникално и приятно изживяване. Настройките на DOXY Bullet Вибратора могат да се регулират за удобство и интензивност.
    • Стимулиране на главичката: Главичката на пениса е друга много чувствителна област. Използването на DOXY Bullet Вибратора в тази област, особено около главичката на пениса, може да доведе до интензивни оргазми.
    • Други ерогенни зони: Подобно на жените, мъжете също могат да използват DOXY Bullet Вибратора за стимулиране на зърната, вътрешната страна на бедрата или други ерогенни зони.

     

    За двойки:

     

    • Споделете удоволствието: Позволете на DOXY Bullet Вибратора по телата на другия по време на предварителната игра. Открийте взаимно най-чувствителните си места и се редувайте да регулирате интензивността на вибрациите.
    • По-голямо забавление с минет: Докато единият партньор осигурява оралната стимулация, другият може да подобри преживяването с вибратора, като DOXY Bullet Преживяване, като използва вибратора върху различни ерогенни зони.
    • Повече удоволствие по време на секс: По време на секс вибраторът може да се използва за DOXY Bullet Вибраторът може да се използва за стимулиране на външни ерогенни зони по време на секс, като добавя допълнителен слой удоволствие към интимния момент.
    • Tease & Отричане: Използвайте DOXY Bullet Вибратора, за да стимулирате другия човек, да увеличите очакването и да засилите оргазма.

     

    Компактният размер, мощните вибрации и елегантният дизайн на вибратора DOXY Bullet Вибратора го превръщат в привлекателен спътник за всеки, независимо дали е сам или в двойка. Потопете се в света на тези усещания и открийте какво прави DOXY Bullet Вибратора незаменима част от колекцията ви от секс играчки.

     

    Свръхчувствителен, свръхтънък и свръхдискретен: красивият вибратор е DOXY Bullet Вибраторът е толкова компактен и дискретен, колкото очаквате, и в същото време е с перфектния размер, за да ви възбуди от главата до петите. Седемте много задоволителни режима на вибрация стимулират всеки един нерв и превръщат вибратора в уникална секс играчка DOXY Bullet Вибраторът е уникална секс играчка в луксозния клас.

     

    Допълнителна информация:

     

    • DOXY Bullet Вибратор
    • Размери: Дължина 120 мм, диаметър на главата 25 мм.
    • Тегло: 85 грама
    • Захранване: USB кабел с магнитен щепсел за зареждане
    • Дължина на кабела: 30 см
    • Цвят: сребрист
    • Използвайте DOXY Bullet Вибратора с нашия лубрикант на водна основа Aquameo за особено приятно изживяване и го поддържайте безупречно чист с VERYCLEAN Spray, нашия практичен почистващ препарат за играчки.
    • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    5 Star product

    All products from Doxy are real and does more than you add says it does both outside and in! Makes me feel like a man I need to be! Thanks MEO pleasure is your business

      Напишете свой собствен преглед

      DOXY Bullet Вибратор - Сребърен - Луксозен вибратор

      DOXY Bullet Вибратор - Сребърен - Луксозен вибратор

      С DOXY Bullet С вибратора удоволствието от дискретната сексуална стимулация е винаги на една ръка разстояние. Този компактен луксозен вибратор има всичко: той осигурява същите дълбоки, бурни вибрации, с които сте свикнали от DOXY но в елегантен, много дискретен дизайн.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      20 други артикули от същата категория: