От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

DOXY Massager

Бюлетин

DOXY Die Cast Wand Massager - Червено

Освободете силата на DOXY Масажор, който вече се предлага и в червен цвят. Изработен от алуминиево-титаниева сплав, масажорът DOXY Massager е по-лек и по-здрав от своя предшественик DOXY Original, и предлага 20 % по-голяма интензивност. Той е универсален и служи като идеален и безопасен вибратор за лично удоволствие или интимни моменти с партньор.

Повече информация

3752/00

на разположение

  Повече информация

  Освободете силата на DOXY Масажор, който вече се предлага и в червен цвят. Изработен от алуминиево-титаниева сплав, масажорът DOXY Massager е по-лек и по-здрав от своя предшественик DOXY Original, и предлага 20 % по-голяма интензивност. Той е многофункционален и служи като идеален и безопасен вибратор за лично удоволствие или интимни моменти с партньора.

  DOXY Die Cast Wand Massager ще надмине очакванията ви!

  Всички популярни функции на DOXY остават с DOXY Die Cast Wand Massager са запазени. Лесните за използване контроли предлагат също толкова чудесно вълнуващи обороти от 3000 до 9000 с едно натискане на бутона, както и познатия режим на ескалиращи импулси. По-тежкият метален корпус на DOXY Die Cast Wand Massager разкрива още по-добре силата на вибрациите и пренася масажа DOXY Масаж на съвсем ново ниво.

   

  Нашият топ модел, а именно DOXY Cast Massager, е излят от сплав от алуминий и титан и ви предлага още по-добро докси изживяване.

   

  Винаги е малко трудно да се определи количествено ефективността, но ние вярваме, че DOXY Масажорът Cast предлага с около 20 % по-голяма интензивност от DOXY Massager Оригинала. Това е постигнато чрез използването на по-тежки тежести, за да се създаде по-дълбоко, пулсиращо усещане.

   

  Изпитайте спиращата дъха сила на вибрациите!

   

  Мощните вибрации на DOXY Масажора проникват дълбоко в тъканта и стимулират още повече нервни окончания за интензивно, възбуждащо изживяване. Дългата 6 см глава със силиконово покритие гарантира максимални усещания точно там, където ви харесва най-много.

   

  Няма граници за вашата креативност!

   

  С допълнително тегло от 190 грама DOXY Massager е секси източник на енергия, който можете да премествате според желанието си или дори да оставите на място, за да запазите ръцете си свободни - идеално за потребители с ограничена подвижност.

   

  Вашата безопасност е на първо място!

   

  Захранването гарантира, че в продукта влиза само прав ток с ниско напрежение, което гарантира безопасно и безпроблемно използване навсякъде по света. Снабден с голям кабел с дължина 3 метра, DOXY Die Cast Wand Massager чудесно гъвкав.

   

  DOXY Масажорът Cast Wand: безкрайна сила!

   

  Изпитайте необузданата сила на DOXY Масажорът Cast. The DOXY Die Cast Massager е нещо повече от изключително мощен вибратор, той е символ на върховното удовлетворение, което само чака да бъде отприщено. Независимо дали става дума за мъже или жени, самостоятелно или в двойка, The DOXY Die Cast Wand Massager предлага богатство от възбуждащи преживявания.

   

  За жени:

   

  • Самостоятелна игра: Използвайте мощните вибрации на DOXY Die Cast Wand Massager за външна стимулация. Повечето жени намират DOXY като изключително ефективни за клиторна стимулация, което води до интензивни оргазми. Широката глава покрива голяма площ и осигурява дълбоко, пулсиращо усещане, което надхвърля обикновената повърхност.
  • Масаж на тялото: В допълнение към сексуалното удовлетворение, DOXY Massager е и отличен масажор за тялото. Използвайте го, за да успокоите болните мускули, особено в областта на врата, гърба и раменете.

   

  За мъже:

   

  • Соло игра: Мъжете могат да използват DOXY Cast Massager, за да стимулират перинеума, чувствителната зона между тестисите и ануса, или самия анус. Чрез придвижване на масажора по ствола на пениса може да се създаде напълно ново, пулсиращо усещане за масаж.
  • Масаж на тялото: Подобно на жените, мъжете също могат DOXY за обща релаксация и отърсване от стреса на ежедневието.

   

  За двойки:

   

  • Споделено удоволствие: Двойките могат да използват DOXY Cast Massager като част от прелюдия, като се редуват да се масажират взаимно или да изследват ерогенните зони. Силата и обхватът на вибрациите могат да добавят нов, вълнуващ вкус към прелюдията.
  • Повишена интимност DOXY Масажорът Cast може да се използва по време на полов акт, за да се подобри преживяването. Например може да се използва за стимулиране на клитора по време на проникване, което увеличава удоволствието и за двамата партньори.

   

  За да обобщим DOXY The Cast Massager надхвърля типичните граници на силните вибратори и има по нещо за всеки. Неговият персонализиран дизайн гарантира, че всеки контакт с тялото е уникален, удовлетворяващ и вълнуващ. Оставете се на силата на DOXY Cast Massager да ви отведе на пътешествие с ненадминато удоволствие.

   

  Допълнителна информация:

   

  • DOXY Масажорът Cast
  • Размери: Дължина на тялото 37 см, диаметър на главата 6 см, обиколка 16 см.
  • Тегло: 690 грама
  • Захранване: Захранването осигурява постоянен ток с ниско напрежение
  • Включен адаптер - Великобритания, ЕС, САЩ и Австралия
  • Дължина на кабела: 3 метра.
  • Комбинирайте DOXY Massager с нашия лубрикант на водна основа Aquameo за гладка и безопасна игра и я поддържайте безупречна с VERYCLEAN Spray, нашия бърз и лесен препарат за почистване на секс играчки. Перфектно удоволствие, лесно.
  • Открийте върховното удоволствие! Потопете се в свят, в който качеството среща удоволствието с ненадминатите масажори от DOXY Wand и обширната колекция от MEO. Изберете най-доброто, защото не заслужавате нищо по-малко. DOXY & MEO - Където качеството среща усещането!
  • DOXY и MEO са две добре познати марки в еротичната индустрия. И двете компании са се прочули с продукти, които поставят на първо място качеството, ефективността и удовлетвореността на клиентите. Всяка марка има своите силни страни: Докато DOXY е известна с мощните си масажори, които доставят ненадминати усещания, MEO се характеризира с разнообразната си продуктова гама, която отговаря на различни вкусове и предпочитания. Най-важното е, че и двете марки използват висококачествени материали за своите продукти, което гарантира издръжливост и безопасност за техните потребители.
  • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други имена на марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

  Това също може да ви интересува:

  ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

  Оценка 

  Eccezionale

  Miglior acquisto su MEO.
  Riesco a venire in pochissimo tempo da sola, mentre con il mio partner che dire... L'ultima volta si è ritrovato con le mani fradice

   Оценка 

   Sehr gut

   aber die Farbe ist nicht ganz meins

    Оценка 

    Einfach nur wow.

    Dieses Doxy-Ding ist einfach unglaublich, ich kann es mit gutem Gewissen weiterempfehlen, ein Muss für jeden Mann und jede Frau. Die Verarbeitung ist sehr hochwertig. Die Verpackung ist sehr ansprechend, wenn man die Dose öffnet, sieht man ein hochwertiges und top verarbeitetes Sextoy made in Europe. Gleich ausprobiert - Kabel einstecken, einschalten und genießen bis zum Orgasmus .....

     Напишете свой собствен преглед

     DOXY Die Cast Wand Massager - Червено

     DOXY Die Cast Wand Massager - Червено

     Освободете силата на DOXY Масажор, който вече се предлага и в червен цвят. Изработен от алуминиево-титаниева сплав, масажорът DOXY Massager е по-лек и по-здрав от своя предшественик DOXY Original, и предлага 20 % по-голяма интензивност. Той е универсален и служи като идеален и безопасен вибратор за лично удоволствие или интимни моменти с партньор.

     Напишете свой собствен преглед

     Други клиенти също купиха:

     20 други артикули от същата категория: