От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM paddle

Бюлетин

BDSM гребло, изработено от прозрачен акрил - Dr Sado

БДСМ греблото от Dr. Sado има ударна повърхност с 13 пробити дупки, които намаляват въздушното съпротивление и по този начин осигуряват по-бърз замах и по-силни удари по време на пляскане. Дупките също така оставят уникален отпечатък върху кожата. Това оставя красива рисунка върху дупето.

Повече информация

3702/00

на разположение

    Повече информация

    БДСМ греблото от Dr. Sado има ударна повърхност с 13 пробити дупки, които намаляват въздушното съпротивление и по този начин осигуряват по-бърз замах и по-силни удари по време на пляскане. Дупките също така оставят уникален отпечатък върху кожата. Това оставя красив рисунък върху дупето.

    Дупките в BDSM греблото служат не само за естетически цели, но играят и важна функционална роля, тъй като засилват изживяването от пляскането както за доминиращия, така и за пасивния човек. Дупките оказват голямо влияние върху ефекта и усещанията, осигурявани от BDSM греблото.

    Едно от основните предимства на дупките в греблото за пошляпване е увеличаването на интензивността на пошляпването. Дупките позволяват на въздуха да излиза по-бързо по време на удара, което намалява съпротивлението на греблото за пляскане. Това води до по-остър и по-силен удар, тъй като има по-малко въздушна възглавница между греблото за пляскане и кожата paddle и кожата. Резултатът е по-интензивно изживяване за пасивния партньор, което често е желателно в сценариите за напляскване.

    Друг аспект е създаването на особено еротичен звук при напляскване, който за мнозина играе важна роля при напляскването. Звукът, който paddle с дупки, често е по-отличителен и води до психологическа стимулация и по-интензивна атмосфера.

    Освен това дупките оставят характерни шарки по кожата, което е визуално привлекателен аспект за мнозина.

    Като цяло дупките в BDSM греблата предлагат редица предимства, които правят изживяването при пошляпване по-интензивно, богато на сетива и визуално привлекателно. Те разширяват възможностите за разнообразяване на интензивността и за игра със силата и подчинението, което ги прави популярен аксесоар в света на BDSM.

    Виниловата дръжка на това BDSM гребло е проектирана така, че да осигурява лек и удобен захват дори по време на интензивни сесии за пошляпване. Гладката повърхност гарантира, че paddle удобно в ръката дори по време на динамични движения.

    В края на PVC дръжката има практична найлонова каишка за китката. Това позволява греблото да се съхранява лесно и удобно, като след употреба просто се закача на кука на стената.

    Допълнителна информация:

    • Прозрачен paddle изработено от акрил - д-р Садо
    • Перфорирани отвори за по-голяма интензивност
    • ударна повърхност от акрил с дебелина 4 мм
    • Примка за окачване
    • Размери: 35,6 cm, дебелина 4 mm, дължина на дръжката 12,7 cm, дължина на ремъка за ръка 18 cm
    • Материал: 65% акрил, 20% PVC без фталати, 15% найлон
    • Д-р Садо е известен с разработването на иновативни BDSM продукти. В BDSM общността името му е синоним на разработване на продукти, които поставят нови стандарти в дизайна и функционалността. Продуктите на д-р Садо се характеризират с креативност, високо качество на изработката и способност да осигуряват интензивни чувствени преживявания. Продуктите на д-р Садо често са предназначени за опитни практикуващи BDSM, които търсят нови, вълнуващи начини да изследват и разширяват границите си. Неговите творения често са новаторски по отношение на приложенията си и могат да акцентират върху уникални аспекти на господството, подчинението, болката и удоволствието. В допълнение към функционалността, д-р Садо поставя голям акцент върху безопасността и комфорта. Неговите продукти са проектирани така, че да са едновременно безопасни и ефективни за употреба, което ги прави привлекателни и за опитни практикуващи BDSM. Освен това продуктите на Dr. Sado са известни с това, че са изработени от висококачествени материали, което гарантира тяхната издръжливост и надеждност.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Love it

    Um wow, it really gets the job done, love it

      Напишете свой собствен преглед

      BDSM гребло, изработено от прозрачен акрил - Dr Sado

      BDSM гребло, изработено от прозрачен акрил - Dr Sado

      БДСМ греблото от Dr. Sado има ударна повърхност с 13 пробити дупки, които намаляват въздушното съпротивление и по този начин осигуряват по-бърз замах и по-силни удари по време на пляскане. Дупките също така оставят уникален отпечатък върху кожата. Това оставя красива рисунка върху дупето.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: