От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM paddle

Бюлетин

BDSM гребло "SpikeSway" - Нашето любимо за интензивно напляскване.

БДСМ греблото "SpikeSway" от Mauvais Garçon Серията от MEO не се счита за най-популярната марка на немската paddle на немската марка. Кръглата му форма и класическият му дизайн го превръщат в непреходен, но ефективен инструмент за Impact Play.

Повече информация

3571/00

на разположение

    Повече информация

    БДСМ греблото "SpikeSway" от Mauvais Garçon Серията от MEO не се счита за най-популярната марка на немската paddle на немската марка. Кръглата му форма и класическият му дизайн го превръщат в непреходен, но ефективен инструмент в гамата на Impact Play. С обща дължина от 38 см и широчина на греблото от 16 см, то предлага щедра ударна повърхност, която е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали играчи. Дръжката с ширина 5 см осигурява оптимално боравене и контрол над греблото paddle.

    "SpikeSway" с тегло 240 грама paddle е изработена от комбинация от висококачествена кожа и метал. Този избор на материал не само гарантира издръжливост, но и придава на BDSM греблото привлекателен външен вид. Особена характеристика на "SpikeSway" са двете различни ударни повърхности: Едната страна е обсипана с тежки метални нитове и осигурява интензивно, дълбоко усещане, докато другата страна е гладка и служи за по-скоро твърди, плоски удари.

    БДСМ греблото "SpikeSway" е нещо повече от аксесоар за пошляпване, то е универсален спътник за най-различни сценарии за игра с удари. То ви позволява да изследвате предпочитанията си, независимо дали предпочитате силата на занитената ударна повърхност или по-финото усещане на гладката ударна повърхност. Със "SpikeSway" в ръка можете да изследвате дълбочините и нюансите на Impact Play и да разберете защо това е най-популярното BDSM гребло на MEO.

    Инструкции за грижа за гладката кожа:

    За да запазите красотата и дълготрайността на BDSM греблото "SpikeSway", правилната грижа за гладката кожа е от съществено значение. След всяка употреба почиствайте внимателно кожата с влажна кърпа, за да отстраните потта и други замърсявания. За по-задълбочена грижа от време на време използвайте висококачествен крем за грижа за кожата, за да подхраните материала и да го поддържате еластичен. Внимавайте да не излагате излишно кожата на слънце и я съхранявайте на сухо и хладно място, за да я предпазите от увреждане. Ако следвате тези прости стъпки, вашето BDSM гребло "SpikeSway" ще бъде верен спътник по време на вълнуващите моменти в продължение на много години.

    Повече информация:

    • BDSM гребло "SpikeSway"
    • Кръгло paddle - Класическа форма
    • Impact Play Аксесоар от Mauvais Garçon Серията от MEO
    • Размери: Обща дължина 38 см, ширина на греблото 16 см, ширина на дръжката 5 см
    • Общо тегло 240 грама
    • Материал: кожа, метал
    • Едната ударна повърхност е обсипана с тежки метални нитове, а другата ударна повърхност е гладка.
    • Качество и опит, които впечатляват: MEO е не просто име, а синоним на качество и иновации в областта на висококачествените BDSM аксесоари. От години MEO е символ на първокласни продукти, изработени от най-добрите материали и произведени с най-голямо внимание и прецизност. Продуктите в гамата Mauvais Garçon гама са отличен пример за майсторството и опита, които MEO влага във всеки свой продукт. Със своята здрава конструкция и елегантен дизайн тези BDSM камшици са олицетворение на страстта и опита, с които MEO разработва продукти за взискателни ценители. Клиентите по цял свят оценяват издръжливите и надеждни продукти, които не само изпълняват очакванията им, но и редовно ги надминават. Този продукт е нещо повече от BDSM аксесоар - той е израз на отдадеността, качеството и иновациите на MEO във всеки детайл.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Une sanction au top

    Parfait pour dresser ma copine.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Very nice paddle

    The paddle has a nice heft and construction. The opposite side is smooth, unstudded, leather and makes a nice smacking sound as well as a good sting with minimal effort. The extra weight from the studs makes for a firmer contact.

      Напишете свой собствен преглед

      BDSM гребло "SpikeSway" - Нашето любимо за интензивно напляскване.

      BDSM гребло "SpikeSway" - Нашето любимо за интензивно напляскване.

      БДСМ греблото "SpikeSway" от Mauvais Garçon Серията от MEO не се счита за най-популярната марка на немската paddle на немската марка. Кръглата му форма и класическият му дизайн го превръщат в непреходен, но ефективен инструмент за Impact Play.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: