От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM paddle

Бюлетин

BDSM Шлепане paddle от дърво - Доминиране

С този BDSM paddle можете да изживеете най-смелите си фантазии в училището за почерпки. Играйте ролеви игри в класната стая, в офиса или където пожелаете... Позволете на въображението си да се развихри и съблазнете партньора си с еротично господство.

Повече информация

2431/00

на разположение

    Повече информация

    С този BDSM paddle можете да изживеете най-смелите си фантазии за училище за пошляпване . Играйте ролеви игри в класната стая, в офиса или където пожелаете... Позволете на въображението си да се развихри и съблазнете партньора си с еротично господство.

     

    BDSM шлеповете paddle от MEO ® се отличават с кръглата си ударна повърхност и наистина добър захват. Благодарение на оптималната дължина на BDSM шлепа paddle, Top е близо до тялото и има кратко разстояние на удара. BDSM paddle е оборудван с 5 отвора, които намаляват въздушното съпротивление и увеличават силата на удара.

     

    Нашият дървен BDSM paddle осигурява добро, цялостно удряне и гарантира изключително силни сесии за пляскане. Благодарение на ергономично оформената дръжка нашият paddle е лесен и прецизен за използване по време на пляскане.

     

    BDSM paddle е изработен от масивно дърво и впечатлява с високото си качество. Вдлъбнатините в повърхността за пляскане на греблото намаляват съпротивлението на въздуха по време на пляскане и постигат висока интензивност на пляскането, което е важен критерий.

     

    Как да използвам BDSM пошляпването paddle от дърво?

    Започнете с нежно галене на кожата на партньора си с дървеното BDSM гребло за пошляпване paddle , за да свикне с усещането. След това можете даразпределяте леки до силни удари с пошляпването paddle и бавно да увеличавате интензивността. Няма граници за въображението ви при пляскането - но основните правила, разбира се, трябва да бъдат съгласувани. За целта е необходимо да се направи т.нарSafeword" може да се определи предварително, която се използва, когато се достигне границата. Тогава лицето, което активно извършва пошляпването, трябва незабавно да спре. Такива BDSM наказания могат да се извършват у дома или на обществени места.

     

    Искате да си купите BDSM paddle на изгодна цена?

     

    Най-доброто място е MEO! Това гребло за пошляпване е изработено от много качествена дървесина. Дървото е старателно обработено, шлифовано и със заоблени ъгли. Ако търсите семпла, но много функционална играчка за пляскане , която не би трябвало да струва много, тогава това дървено гребло SM е точният избор.

     

    Мога ли да комбинирам своите paddle да го комбинирам с други аксесоари за робство?

     

    Да, на всяка цена! Особено ако комбинирате новото си дървено paddle с кожените ограничители за робство MEO ® или може би използвате превръзка за очи, имате някои чудесни възможности. Или пък кожена маска - това осигурява еротично засилване на възприятията и прави вълнуващата игра на власт и доверие още по-впечатляваща.

     

    Какво прави BDSM paddle изработен от дърво толкова специален в пляскането?

     

    Обяснение на BDSM: paddle с изрезки постига по-силен ефект на въздействие, отколкото paddle без изрезки. Издълбаванията намаляват въздушната възглавница, която се образува между BDSM paddle и кожата при удар, и увеличават интензивността на удара. Всички ръбове на нашите лопатки са заоблени, което значително намалява риска от нараняване. Благодарение на ергономично оформената дръжка paddle седи удобно в ръката и гарантира безопасен и прецизен удар. Повърхността на греблото е прецизно шлифована и поради това е много гладка.

     

    Важни критерии за закупуване на BDSM гребло:

     

    SM paddle е изключително популярен аксесоар на BDSM сцената. Може би вече сте запознати с ездачките и камшиците SM, но BDSM paddle може да осигури особено интензивно удоволствие и болка . Материалът всъщност е решаващият критерий, който превръща paddle в инструмент за сурово наказание в играта на господство и подчинение. paddle , които са меко подплатени или имат две различни повърхности за нанасяне на удари, са подходящи за начинаещи в областта на пошляпването. Можете да ги използвате, за да подготвите бавно дупето си за предстоящата болка от удоволствието. Ако обаче леката болка за удоволствие вече не е достатъчна, коженият BDSM paddle е подходящият paddle за вас. Такъв paddle може да бъде изразен с различна степен на въздействие. Гуменият или силиконовиятpaddle също е много убедителен. Те често са напълно подценявани, защото въпреки че са меки, гъвкави и гладки, оказват впечатляващо въздействие върху дупето - дори с много малко усилия. Ако обаче искате интензивна болка от удоволствие при пляскане, трябва да изберете BDSM paddle, изработен от дърво. Твърдостта и неподатливостта на материала гарантират изключителна интензивност. MEO ® ви предлага богат избор от гребла с различни форми, дизайн и материали (кожа, дърво, силикон, изкуствена кожа, стомана и алуминий) тук, в големия SM онлайн магазин, за да можете да си купите подходящия за вас paddle.

     

    Допълнителна информация:

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

      Оценка 

      Kann man kaufen

      Kann man kaufen wenn man auf SM steht. Geht auch gut zum "vorglühen". Verarbeitung, Preis Top

        Оценка 

        Owchies

        This thing stings, 10 min and my wife had me in tears!

          Оценка 

          Erlaubt sicheres und präzises Schlagen

          Das klasssische Spanking Paddle aus Holz eignet sich sowohl für fortgeschrittene Spanking-Freunde als auch für Anfänger. Alle Kanten sind gerundet, was die Verletzungsgefahr minimiert. Durch den ergonomisch geformten Griff liegt das Paddle sehr gut in der Hand und garantiert ein sicheres und präzises Schlagen. Das Paddle verfügt über Öffnungen und erzielt somit eine höhere Schlagwirkung als ein Paddle ohne Öffnungen.

            Напишете свой собствен преглед

            BDSM Шлепане paddle от дърво - Доминиране

            BDSM Шлепане paddle от дърво - Доминиране

            С този BDSM paddle можете да изживеете най-смелите си фантазии в училището за почерпки. Играйте ролеви игри в класната стая, в офиса или където пожелаете... Позволете на въображението си да се развихри и съблазнете партньора си с еротично господство.

            Напишете свой собствен преглед

            Други клиенти също купиха:

            30 други артикули от същата категория: