От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM paddle

Бюлетин

BDSM paddle изработен от дърво - Tenderiser

Пълната нееластичност на дървото в комбинация с профилираната повърхност на BDSM paddle причинява много специална, проникваща болка на удоволствие. Въпреки че ударите могат да бъдат дозирани съвсем безвредно, ефектът се развива много бързо в болезнена посока.

Повече информация

2430/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Пълната нееластичност на дървото в комбинация с профилираната ударна повърхност на BDSM греблото причинява много специална, проникваща болка на удоволствие. Въпреки че ударите могат да бъдат дозирани и безвредно, ефектът бързо се развива в болезнена посока. Благодарение на по-малката, силно профилирана ударна повърхност ефектът е значително по-силен, отколкото при обикновеното пляскане paddle.

     

    Този BDSM paddle със сигурност е една от СМ играчките, които трябва да се използват с повишено внимание! Трябва също така да се отбележи, че тази paddle трябва да се използва само върху седалището и бедрата, ако е възможно. Образователен урок с Тендеризатора paddle от MEO ® със сигурност няма да бъде забравен от Bottom набързо.

     

    Как да използвам BDSM пошляпването paddle от дърво?

    Използване на BDSM пошляпване paddle от дърво нежно върху кожата на партньора си, за да може той да свикне с усещането. След това можете да разпределите леки до силни удари с paddle и бавно да увеличавате интензивността. Няма граници за въображението ви при пляскането - но основните правила, разбира се, трябва да бъдат съгласувани. Предварително може да се определи така наречената "безопасна дума", която се използва, когато се достигне границата. Тогава лицето, което активно извършва пошляпването, трябва незабавно да спре. Такива наказания могат да се извършват у дома или на обществени места.

     

    Искате да си купите BDSM paddle от дърво на изгодна цена?

     

    Това гребло за пошляпване е изработено от много качествено дърво. Дървото е старателно обработено, шлифовано и със заоблени ъгли. Ако търсите семпла, но много функционална играчка за пошляпване, която не трябва да струва много, тогава това дървено гребло за СМ е правилният избор.

     

    Мога ли да комбинирам своите paddle да го комбинирам с други аксесоари?

     

    Да, на всяка цена! Особено ако комбинирате новото си дървено paddle гребло с кожените сковаващи средства MEO ® или може би използвате превръзка за очи, има някои чудесни възможности. Или пък кожена маска - това осигурява еротично засилване на възприятието и прави вълнуващото взаимодействие на власт и доверие още по-впечатляващо.

     

    Какво прави BDSM paddle изработени от дърво толкова специални при пляскане?

     

    Впечатляващият BDSM paddle е оборудван със силно профилирана повърхност за нанасяне на удари от едната страна, подобна на месомелачка, и по този начин позволява още по-категорично наказание. Задната страна на греблото е с гладка ударна повърхност. Всички ръбове са заоблени, което значително намалява риска от нараняване. Благодарение на ергономично оформената дръжка paddle много удобна в ръката и гарантира безопасен и точен удар. Повърхността на греблото е фино шлифована и поради това е много гладка

     

    Важни критерии за закупуване на BDSM гребло:

     

    A paddle е изключително популярен аксесоар на BDSM сцената. Възможно е вече да сте запознати с ездачките и камшиците SM, но BDSM греблото paddle може да достави особено интензивна болка. Материалът всъщност е решаващият критерий, който прави едно paddle средство за сурово наказание в играта на господство и подчинение. За начинаещите в областта на пошляпването paddleкоито са меко подплатени или имат две различни повърхности за нанасяне на удари. Можете да ги използвате, за да подготвите бавно дупето си за предстоящата болка от удоволствието. Ако обаче леката болка за удоволствие вече не е достатъчна, може да се използва BDSM paddle изработени от кожа, са подходящи paddle за вас. Такива paddle може да се прояви с различна степен на въздействие. Друг убедителен вариант е paddle изработен от гума или силикон. Те често са напълно подценявани, защото въпреки че са меки, гъвкави и гладки, предизвикват впечатляващо пляскане по дупето - дори при съвсем малко усилие. Ако обаче искате интензивна болка от удоволствие, трябва да изберете BDSM paddle изработен от дърво. Твърдостта и неподатливостта на материала гарантират изключителна интензивност. MEO ® ви предлага богат избор от падове с различни форми, дизайн и материали тук, в големия онлайн магазин SM, за да можете да намерите подходящия за вас paddle подходящи за вас.

     

    Допълнителна информация:

     

    • paddle за пошляпване от масивно дърво
    • Английската дума "spanking" означава пошляпване на дупето. Шлепането често е забавно дори за тези, които не са почитатели на BDSM. В допълнение към ритуала на наказание, то е и специално удоволствие от болката, която се усеща. Любителите на BDSM също така обичат да носят нашите кожени ръкавици.
    • Размери: Дължина около 30 см
    • Онлайн магазин MEO: Гребла за пошляпване, камшици за СМ, ездачки за СМ и други СМ играчки.
    • Качество: Ръчно изработени с любов и в съответствие с най-високите стандарти за качество.
    • Естествен продукт: Дървото е естествен материал, който е особено подходящ за производството на paddle подходящ. То е 100% рециклируем и екологичен продукт.
    • Уникалност: Нашите paddle са ръчно изработени и уникални.
    • Дискретност: Изпращат се в незабележима картонена кутия, която не дава индикации за съдържанието.

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Ouch!!!

    This is a good paddle - a lot of wallop to it. For more excitement, use the studded side! Ouch!!!

      Оценка 

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

        Оценка 

        Beidseitiger Schmerz

        Der Schmerz vom Paddle ist dumpf und sehr angenehm. Besonders empfehlen kann ich die glatte Seite zum warm spielen zu nutzen und dann die Spitze Seite zu wählen die punktueller schmerzt.

          Оценка 

          Sehr gutes Paddel

          Ich mag es sehr damit bestraft zu werden! Im Vergleich zu anderen SM Klatschen, ist dieses Paddel etwas ganz besonderes. Schön ist auch, dass es über zwei verschiedene Seiten für unterschiedliche Empfindungen verfügt.

            Оценка 

            Great paddle

            Great paddle 2 sides of the same coin but they both still hurt no matter what. 5/5 would buy again

            • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
            Оценка 

            Kann ich empfehlen

            Sehr edles Holzpaddel mit Schlaufe zur Aufbewahrung. Sehr gute Verarbeitung und was besonders reizvoll ist sind die zwei unterschiedlich gestalteten Seiten. Bin sehr zufrieden und kann das Paddel empfehlen.

            • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

            Напишете свой собствен преглед

            BDSM paddle изработен от дърво - Tenderiser

            BDSM paddle изработен от дърво - Tenderiser

            Пълната нееластичност на дървото в комбинация с профилираната повърхност на BDSM paddle причинява много специална, проникваща болка на удоволствие. Въпреки че ударите могат да бъдат дозирани съвсем безвредно, ефектът се развива много бързо в болезнена посока.

            Напишете свой собствен преглед

            Други клиенти също купиха:

            30 други артикули от същата категория: