От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM paddle

Бюлетин

Класическо дървено гребло за пляскане

Ако обичате да ви пляскат по дупето и бихте искали да изживеете подчинената си страна, този класически дървен пошляпващ инструмент paddle за секс с пошляпване може да бъде точно това за вас.

Повече информация

2167/00

49,90 €


-20,00 €

29,90 €

плюс разходи за доставка

Налично скоро

    Повече информация

    Ако обичате да ви напляскват по дупето и искате да изживеете подчинената си страна, тази класическа paddle изработена от дърво за секс с пошляпване, може да бъде точното нещо за вас.

     

    Всеки човек има различно възприятие за болка. В сексуален контекст болката може да се превърне в приятно преживяване. Разпознавате ли се в това? Или казано по-директно: харесва ли ви да получавате шамар по дупето и най-накрая да изживеете подчинената си страна? Тогава добре дошли в MEO, в света на пошляпването!

     

    Дупето винаги е било смятано за интимна част от тялото с голяма еротична привлекателност. Привличането, което тя упражнява както върху жените, така и върху мъжете, винаги е очаровало хората. Наказването на задните части, известно като пляскане, е популярна сексуална практика. За мнозина пошляпването е най-добрата прелюдия... Да бъдеш палавото, непослушно момиче или момче и да бъдеш наказан за това може да бъде много възбуждащо и за двамата партньори. Удоволствието от играта на власт е в центъра на пляскането - господството и подчинението носят допълнителен заряд в леглото.

     

    Нашето класическо дървено гребло за пошляпване е подходящо както за напреднали любители на пошляпването, така и за начинаещи. Всички ръбове са заоблени, което намалява до минимум риска от нараняване. Благодарение на ергономично оформената дръжка paddle много удобно за държане и гарантира безопасно и прецизно пляскане. Нашите paddle има отвори и следователно постига по-силен ефект на удара от paddle без дупки. Дупките намаляват въздушната възглавница, която се образува между кожата paddle и повърхността на кожата при удар, като по този начин се увеличава интензивността на удара.

     

    Допълнителна информация:

     

     

    • Дървено гребло за пляскане
    • Гребло с отвори за намаляване на въздушното съпротивление
    • Материал: BDSM гребло, изработено от дърво. Дървото е естествен материал, който е идеален за производство на paddle гребла. То е 100% рециклируем и екологичен продукт.
    • Ръчно изработено с любов и в съответствие с най-високите стандарти за качество.
    • Размери: приблизително 30 cm x 7,5 cm

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Hurts like hell

    Hurts like hell. Does as Hurts like hell. Does as it's supposed to. I love it.

      Оценка 

      Consigliato!

      Ben fatto, ottimo materiale . Consigliato!

        Оценка 

        Für Anfänger und Fortgeschrittene

        Überraschend gut verarbeitet ist das Paddel von MEO. Obwohl ich immer sehr kritisch bin, habe ich hier rein gar nichts auszusetzen. Das Paddel fühlt sich gut an, sieht wertig aus, klatscht schön und ist auch für Anfänger bestens geeignet.

          Напишете свой собствен преглед

          Класическо дървено гребло за пляскане

          Класическо дървено гребло за пляскане

          Ако обичате да ви пляскат по дупето и бихте искали да изживеете подчинената си страна, този класически дървен пошляпващ инструмент paddle за секс с пошляпване може да бъде точно това за вас.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          30 други артикули от същата категория: