От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Продукти за напляскване

Бюлетин

BDSM slapper "TwilightTamer" - Акцент в играта на сетивата.

С MEO BDSM slapper "TwilightTamer" от серията Mauvais Garçon ще откриете ново измерение на Impact Play. Този завладяващ BDSM аксесоар е идеален за всеки, който обича взаимодействието между власт и подчинение.

Повече информация

3568/00

на разположение

    Повече информация

    С MEO BDSM slapper "TwilightTamer" от серията Mauvais Garçon ще откриете ново измерение на Impact Play. Този завладяващ BDSM аксесоар е идеален за всеки, който обича взаимодействието между власт и подчинение. С обща дължина от 47 см и ширина от 8,5 см "TwilightTamer" има впечатляващо присъствие, което ще ви плени само с външния си вид. Лекото му тегло от приблизително 140 грама прави BDSM шлепача лесен за боравене инструмент, който е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали потребители.

    Широката, плоска повърхност на шлепача е идеална за създаване на широк спектър от усещания - от нежно галене до по-интензивни удари. Широката 4 см дръжка приляга удобно и сигурно в ръката и позволява прецизни и контролирани движения. Изработен от висококачествена кожа, "TwilightTamer" обещава не само привлекателна естетика, но и издръжливост и здравина.

    BDSM шлепачът "TwilightTamer" е нещо повече от BDSM камшик - той е символ на изтънчеността и интензивността, които могат да бъдат присъщи на BDSM играта. Независимо дали сте начинаещи или напреднали, този BDSM шамар ще изведе преживяването ви на ново ниво. Изживейте вълнуващия свят на Impact Play с аксесоар, който не оставя нищо желано по отношение на качеството, функционалността и дизайна. "TwilightTamer" е готов да катапултира вас и вашата игра в невъобразими сфери.

    Инструкции за грижа за гладката кожа:

    За да запазите красотата и дълготрайността на BDSM шлепача "TwilightTamer", правилната грижа за гладката кожа е от съществено значение. След всяка употреба почиствайте внимателно кожата с влажна кърпа, за да отстраните потта и други замърсявания. За по-задълбочена грижа от време на време използвайте висококачествен крем за грижа за кожата, за да подхраните материала и да го поддържате еластичен. Внимавайте да не излагате излишно кожата на слънце и я съхранявайте на сухо и хладно място, за да я предпазите от увреждане. Ако следвате тези прости стъпки, BDSM шлепът "TwilightTamer" ще бъде верен спътник по време на вълнуващите моменти в продължение на много години.

    Повече информация:

    • BDSM шамар "TwilightTamer
    • Impact Play Аксесоар от Mauvais Garçon Серията от MEO
    • Размери: Обща дължина 47 см, ширина 8,5 см, ширина на дръжката 4 см
    • Общо тегло приблизително 140 грама
    • Материал: кожа
    • Качество и опит, които впечатляват: MEO е не просто име, а синоним на качество и иновации в областта на висококачествените BDSM аксесоари. От години MEO е символ на първокласни продукти, изработени от най-добрите материали и произведени с най-голямо внимание и прецизност. Продуктите в гамата Mauvais Garçon гама са отличен пример за майсторството и опита, които MEO влага във всеки свой продукт. Със своята здрава конструкция и елегантен дизайн тези BDSM камшици са олицетворение на страстта и опита, с които MEO разработва продукти за взискателни ценители. Клиентите по цял свят оценяват издръжливите и надеждни продукти, които не само изпълняват очакванията им, но и редовно ги надминават. Този продукт е нещо повече от BDSM аксесоар - той е израз на отдадеността, качеството и иновациите на MEO във всеки детайл.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Cuir véritable !

    Très bonne alternative à un fouet, le prix est vraiment raisonnable par rapport à la qualité.

      Оценка 

      Excellent Leather Toy

      Product was exactly as illustrated and price was OK.

        Напишете свой собствен преглед

        BDSM slapper "TwilightTamer" - Акцент в играта на сетивата.

        BDSM slapper "TwilightTamer" - Акцент в играта на сетивата.

        С MEO BDSM slapper "TwilightTamer" от серията Mauvais Garçon ще откриете ново измерение на Impact Play. Този завладяващ BDSM аксесоар е идеален за всеки, който обича взаимодействието между власт и подчинение.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        10 други артикули от същата категория: