От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM мебели и секс мебели

Бюлетин

Tower of Pain Pleasure със секс машина

"Кулата на болката и удоволствието" от д-р Садо е професионално устройство, което е специално разработено за взискателни фенове на BDSM. Многофункционалната "Кула на болката и удоволствието" съчетава всичко, което сърцето ви желае, когато става въпрос за пълно подчинение и абсолютна загуба на контрол. Гвоздеят на програмата: интегрирана секс машина, която не познава милост!

Повече информация

3589/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    "Кулата на болката и удоволствието" от д-р Садо е професионално устройство, което е специално разработено за взискателни фенове на BDSM. Многофункционалната "Кула на болката и удоволствието" съчетава всичко, което сърцето ви желае, когато става въпрос за пълно подчинение и абсолютна загуба на контрол. Акцентът: интегрирана секс машина, която не познава милост!

    Идеален за принудителни оргазми в контекста на BDSM:

    "Кулата на болката и удоволствието" от Dr. Sado е идеална за интензивни принудителни оргазми и играе важна роля в BDSM сценариите, основани на господство, контрол и подчинение. Вградената секс машина предлага невероятна прецизност и интензивност с регулируема скорост до 195 тласъка в минута за спиращи дъха оргазми или принудителни оргазми. С възможността за използване на два вибратора едновременно могат да се реализират различни варианти на двойно проникване, за да се засили сензорната стимулация и да се достигнат границите на възможностите на покорния партньор.

    Регулируемите белезници за ръце и глезени, яката и различните точки за закрепване осигуряват сигурно и стабилно позициониране на партньора, като увеличават ефективността на стимулацията, осигурявана от секс машината. Комбинацията от мощна механична стимулация и сигурно обвързване превръща "Кулата на болката и удоволствието" в незаменим инструмент за всеки, който търси дълбоки и контролирани оргазмени преживявания във вълнуващия свят на BDSM.

    Здрава конструкция и професионален дизайн:

    Изработена от здрава стомана и издръжлива ABS пластмаса, "Кулата на болката и удоволствието" осигурява солидна основа, която е безопасна и дълготрайна. Покритието от черна боя осигурява не само естетичен външен вид, но и лесна грижа и поддръжка след употреба.

    Гъвкави възможности за регулиране за максимално физическо подчинение:

    Височината на "Кулата на болката и удоволствието", позицията на секс машината, както и белезниците на глезените и белезниците за ръце могат да се регулират индивидуално. Благодарение на тези възможности за персонализиране "Кулата на болката и удоволствието" може да се настрои точно според телесните размери и предпочитанията на потребителя, за да се осигури максимален комфорт и ефективност.

    Широки възможности за контрол и ограничаване:

    Обхватът на доставката включва два висококачествени силиконови вибратора, яка и два чифта белезници за ръце и глезени, изработени от веганска кожа, които могат да се прикрепят към петте D-пръстена на "Кулата на болката и удоволствието". Това осигурява широк спектър от възможности за ограничаване на партньора ви и едновременно с това контролиране на движенията му.

    Двойно проникване и мощна секс машина:

    Секс машината позволява едновременното използване на две дилда за двойно проникване. Мощната секс машина се свързва директно към гнездото и предлага непрекъсната, интензивна стимулация с до 195 тласъка в минута. С променливия контрол на скоростта интензивността може да се регулира по желание.

    С "Кулата на болката и удоволствието" д-р Садо отваря вратата към един свят, в който ще бъдат надминати и най-смелите ви очаквания за BDSM преживявания. Пригответе се за интензивно BDSM приключение, което не само ще разшири границите ви, но и ще гарантира незабравими кулминации.

    Допълнителна информация:

    • Общи размери: дължина 74,9 см, ширина 85,1 см, височина 194,3 см.
    • Секс машина: Регулиране на височината от 24,1 см до 67,3 см (от основата), регулиране на дълбочината от 10,2 см до 17,8 см.
    • Релса за закрепване на маншетите на глезените: Регулира се на ширина от 39,4 см до 67,3 см.
    • Релса за поставяне на белезници: Регулируема ширина от 39,4 см до 67,3 см, регулируема височина от 88,9 см до 106,7 см (от основата).
    • Закрепване на яката: Регулируема височина от 120,7 см до 186,7 см (от основата).
    • Белезници: обиколка, която може да се регулира от 14 см до 23,5 см.
    • Маншети за глезените: обиколка, която може да се регулира от 19 cm до 29,2 cm.
    • Яка: обиколката може да се регулира от 30,5 см до 48,3 см.
    • Дилдо: дължина за поставяне 18,3 cm, максимален диаметър 4,45 cm.
    • Материали: стомана, ABS пластмаса, веганска кожа. Дилдата са изработени от силикон.
    • Висококачествени материали: "Кулата на болката и удоволствието" е изработена от здрава стомана.
    • Готов за незабавна употреба: Включва "Кулата на болката и удоволствието", секс машина, две висококачествени силиконови дилда, яка, два белезници, два белезници за глезена, пет карабинера, фиксирана основа с адаптер за дилдо, регулируема основа с адаптер за дилдо и адаптер за D-образен пръстен.
    • Възможност за персонализиране: височината на "Кулата на болката и удоволствието", височината на секс машината, ширината на белезниците за глезените и белезниците за ръцете и височината на яката се регулират.
    • Комплектът включва вегански кожени белезници за ръце и глезени, както и яка за закрепване към един от петте D-пръстена.
    • Дилда Vac-U-Lock: Съдържа две реалистични дилда, които са съвместими със системата Vac-U-Lock на секс машината.
    • Двойно проникване: С адаптерите за дилдо могат да се използват две дилда едновременно за двойно проникване.
    • Многоскоростна секс машина: Свържете я към "Кулата на болката и удоволствието" и изпитайте до 195 тласъка в минута! Секс машината може да се използва и самостоятелно.
    • Други характеристики: Стабилна стоманена рамка, подложка, разглобяема многоскоростна секс машина, висококачествени силиконови вибратори, регулируеми подложки за колене и лакти, разглобяема облегалка за глава, бързо освобождаващи се закопчалки, товароносимост до 181 кг.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Amazing

    This has been worth every penny. My slave was begging me to buy it and once I did she never wants to get out. I bought the insertable wand attachment as well to keep her from moving her hips to avoid the vibrator. I’ll leave her locked up for hours and by the time I’m ready to let her out she’s crying and has orgasmed countless times. A great piece of dungeon furniture for any slave! It’s a must have!

      Напишете свой собствен преглед

      Tower of Pain Pleasure със секс машина

      Tower of Pain Pleasure със секс машина

      "Кулата на болката и удоволствието" от д-р Садо е професионално устройство, което е специално разработено за взискателни фенове на BDSM. Многофункционалната "Кула на болката и удоволствието" съчетава всичко, което сърцето ви желае, когато става въпрос за пълно подчинение и абсолютна загуба на контрол. Гвоздеят на програмата: интегрирана секс машина, която не познава милост!

      Напишете свой собствен преглед

      30 други артикули от същата категория: