От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM мебели и секс мебели

Бюлетин

Гинекологичен стол "Екстремно послушание" за BDSM сесии

Професионалният BDSM гинекологичен стол ви предлага всичко необходимо за вълнуващ BDSM секс с партньора ви. Перфектен е за връзване, наказание, разпускане, изследване или за даване на възможност на някоя от нашите секс машини да ги превъзпита.

Повече информация

3114/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Професионалният BDSM гинекологичен стол ви предлага всичко необходимо за възбуждащ BDSM секс с партньора ви. Перфектен за връзване, наказание, галене, изследване или за даване на възможност на някоя от нашите секс машини да го вземе здраво. Този универсален, регулируем BDSM гинекологичен стол е издръжлив, стабилен, удобен и супер секси. Той е идеален за вашия play room, за вашата спалня или за вашата тъмница!

     

    Какво е толкова специалното в BDSM гинекологичния стол "Екстремно послушание"?

     

    Искате ли да си купите гинекологичен стол? Вдъхновете се от нашия гинекологичен стол от най-висок клас и изпълнете желанието си за BDSM гинекологичен стол с професионално качество, който е лесен за инсталиране и може да се използва дори в най-малките пространства. Здравата конструкция на универсално използваемата BDSM мебел е изработена от прахово боядисан метал и е оборудвана с подплатени, лесни за почистване възглавници от винилова кожа за бедрата, седалището и гърба.

     

    Extreme Obedience е английска дума и означава крайно подчинение - и нашият гинекологичен стол носи това име с основание! Отстрани и отгоре на BDSM гинекологичния стол "Extreme Obedience" има D-образни халки, към които можете да прикрепите белезници, белезници на глезените, вериги или въжета. Г-образните халки ви предлагат идеалната възможност да завържете партньора си или да прикрепите любимите си секс играчки и инструменти за изследване към BDSM гинекологичния стол, така че да са на леснодостъпно място. Гинекологичният стол е оборудван и с найлонови ремъци за гърдите, бедрата и бедрата с ABS катарами. Те ви позволяват да фиксирате покорния си партньор без много усилия за принудителен преглед или сесия на робство. Ремъците и катарамите също така са проектирани така, че да могат да се освобождават бързо, ако партньорът ви трябва да се освободи от ограниченията след сеанса без много усилия.

     

    Облегалката може да се регулира гъвкаво, така че да можете да я използвате удобно под идеалния ъгъл за вас или за каквото сте планирали с вашия Sub! Дръжте го/я (или себе си при самообвързване) вързан/а и в подчинено положение часове наред!

     

    Всички опори са комфортно подплатени и удобни. Дори и да не използвате професионалния BDSM гинекологичен стол "Екстремно послушание" с партньор, можете да го използвате за самообвързване с нашите електронни ключалки за време MEOBond или с някоя от нашите секс машини.

     

    Акценти:

     

    • Регулируема облегалка: С помощта на регулируемата облегалка можете да използвате партньора си, докато той или тя е седнал или легнал. Прикрепете го или я и преместете облегалката нагоре или надолу, за да изберете перфектния ъгъл, така че да имате оптимален достъп до отворите!
    • Удобна, мека подложка: Идеална за дълги сесии! Подплатата е супер удобна и поглъща дори най-силните удари или резки движения.
    • Оптимални опори за краката: Перфектно позиционирани, добре подплатени и с регулируема височина, опорите за краката превръщат гинекологичния стол в професионален гинекологичен стол за принудителни прегледи и анално или вагинално проникване.
    • Здрава конструкция: Професионалният BDSM гинекологичен стол "Extreme Obedience" наистина може да понесе удари, дори ако нещата станат наистина груби по време на сеанса. Здравата рамка е изработена от висококачествен метал и стомана, което го прави издръжлива BDSM мебел.
    • Бързо освобождаващи се катарами: Бързодействащите катарами на каишките за робство са изработени от ABS пластмаса и могат лесно да се освободят, ако партньорът ви трябва да смени позицията си, искате да регулирате фиксирането или да прекъснете сесията.
    • Г-образни халки за закрепване на аксесоари за робство: Прикрепете белезници или други аксесоари за робство към Г-образните халки, за да добавите още един елемент към сеанса или принудителния преглед!
    • Съвместимост със секс машини: Машината за чукане не е включена в комплекта, но столът е идеално пригоден за нашите секс машини(вижте също държача за секс машини - кликнете тук)!

     

    Как да използвам BDSM гинекологичния стол "Extreme Obedience"?

    Веднага след като сте настроили BDSM гинекологичния стол "Extreme Obedience", можете да седнете сами в него, за да усетите височината, стабилността и удобството. Ако искате да го използвате с партньора си, нека той или тя да седне на BDSM гинекологичния стол преди първата сесия, за да го проучи обстойно. Регулирайте наклона на облегалката и го приведете в положение, което и двамата намирате за най-удобно за вашата kinky сесия! След като направите настройките, закрепете партньора си с ремъците, като ги придърпате здраво и плътно. Възбуждайте и измъчвайте покорния си партньор, както желаете, докато той стане напълно безпомощен и във ваша милост, извивайки се от удоволствие и екстаз и молейки се за освобождаване! Използвайте спекулум, анален разпъвач, floggerщипки за зърната, гъделичкащи устройства, вибратори и много други, докато партньорът ви е вързан и във властта на вашите фантазии. Ако искате да използвате гинекологичния стол BDSM "Екстремно послушание" сами, без партньор, настанете се удобно на гинекологичния стол, завържете се с ремъците, стегнете ги и се насладете на опората, която ви предлагат опорите за крака, докато краката ви са широко разтворени. Комбинирайте BDSM гинекологичния стол "Екстремно послушание" с някоя от нашите секс машини с дистанционно управление и се оставете да бъдете чукани наистина силно в позиция на разтворен орел!

     

    След употреба можете да почистите BDSM гинекологичния стол "Extreme Obedience" с нашия спрей INSTACLEAN и мека кърпа.

     

    Допълнителна информация:

     

    • Бондажни мебели и стол за гинекологичен преглед
    • Размери: Обща дължина 102 см x обща ширина 55 см x обща височина 145 см. Възглавница за горната част на тялото с дължина 79 см x ширина 24 см, възглавница за седалката с дължина 56 см x ширина 24 см, опори за краката: дължина 18 см x ширина 20 см.
    • Тегло: приблизително 40 кг
    • Максимално тегло: 200 кг
    • Материали: желязо, дърво, пяна, PVC кожа, найлон, ABS пластмаса.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Unbelievable

    This thing is a must!!!!!!!!!!!!!! She absolutely loved this thing and so did I!!! HIGHLY, HIGHLY, HIGHLY RECOMMEND!! TRUST ME :)

    • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Profi Qualität

    Der Gyn Stuhl lässt wirklich keine Wünschen offen. Ich gehöre zu den Glücklichen die den Prototypen ausgiebig testen durften und ich kann nichts anderes sagen, dass ich vollkommen von der Qualität und von der Gestaltung begeistert bin. Super sind die vielen Verstellmöglichkeiten und das man den Gyn Stuhl für alles mögliche benutzen kann. Sobald er lieferbar ist, werde ich ihn sofort bestellen!

    • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Гинекологичен стол "Екстремно послушание" за BDSM сесии

    Гинекологичен стол "Екстремно послушание" за BDSM сесии

    Професионалният BDSM гинекологичен стол ви предлага всичко необходимо за вълнуващ BDSM секс с партньора ви. Перфектен е за връзване, наказание, разпускане, изследване или за даване на възможност на някоя от нашите секс машини да ги превъзпита.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: