От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM робство

Бюлетин

BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

BDSM 2.0: The Bullock Tie Yoke е задължителен за феновете на робството! Всеки, който търси върховно изживяване в областта на робството, не бива да пропуска този аксесоар. Bullock Tie Yoke е точно за покорния роб, защото този стълб свързва врата с пениса и тестисите и гарантира силно усещане за подчинение, дисциплина и контрол.

Повече информация

3458/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    BDSM 2.0: The Bullock Tie Yoke и защо е задължителен за феновете на робството! Ако търсите уникално и върховно изживяване в областта на робството, не бива да пропускате този аксесоар от MEO. Bullock Tie Yoke е точното нещо за подчинения роб, тъй като тази впечатляваща стълба свързва врата с пениса и тестисите и гарантира силно усещане за подчинение, дисциплина и контрол.

    Bullock Tie Yoke - мост между миналото и настоящето!

    Исторически погледнато, стълбата има дълбоко вкоренено значение в много култури. Нагръдникът е служил не само като инструмент за наказание, но и като символ на подчинение и послушание към властта и висшите органи. Нашата стълба, наречена Bullock Tie Yoke, съчетава този исторически произход с модерния свят на BDSM, като комбинира традиционна изработка със съвременен дизайн.

    Акценти и предимства за подчинения мъж, който иска да предефинира границите си:

    • Висококачествена изработка: изработен от дърво, този стълб впечатлява не само с естетиката си, но и със здравата си и надеждна конструкция.
    • Универсални приложения: Унижение, бичуване, Ballbusting, CBT или игра с горещ восък - възможностите са толкова разнообразни, колкото и фантазиите ви.
    • Безопасност и комфорт: Въпреки своята здравина, Bullock Tie Yoke е проектиран така, че да може да се използва удобно за по-дълъг период от време. Но внимавайте, повече от половин час може да се окаже истинско предизвикателство!
    • Пълен контрол: Благодарение на структурираното свързване на три части, обезопасени с щифтове и нашите еднакви катинари, е невъзможно да се измъкнете от стълбата.


    Прецизно изработена от дърво, тази впечатляваща стълба предлага уникална комбинация от традиция и модерност! За подчинения мъж Bullock Tie Yoke предава интензивност на подчинението, която е трудно да се опише с думи. Коланът служи не само като физическо ограничение, но е и символ на пълно подчинение. Едновременното връзване на врата, пениса и скротума засилва усещането, че сте във властта на другите, и дава възможност за по-дълбока емоционална връзка и по-интензивно преживяване на подчинението. Доминиращите партньори оценяват Bullock Tie Yoke заради неговата директна изразителност. Стълбът може да се използва не само като ефективно средство за подчинение, но и като визуален символ на господство и власт. Фактът, че стълбът завързва както врата, така и най-чувствителните зони на подчинения мъж, позволява разнообразна игра и засилва властовите отношения.

    Повече подробности:

    • Пилор - Bullock Tie Yoke
    • Оборудване за връзване
    • Размери: Обща дължина 58 см. С кръгъл отвор от 14 см за врата и кръгъл отвор от 50 мм за пениса и тестисите, тя е идеална за всеки мъж. Дебелина на материала: Здравият материал с дебелина 32 мм обещава издръжливост и устойчивост.
    • Тегло: Солидното тегло от около 1 kg осигурява стабилност и силно присъствие.
    • Материал: дърво, метал
    • Почистване и грижи: Bullock Tie Yoke заслужава най-добрата грижа, за да остане винаги в отлично състояние. Препоръчваме ви да го почиствате след всяка употреба с нашия спрей VERYCLEAN. Това гарантира не само хигиенична употреба, но и дълъг експлоатационен живот на стълбата.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Sehr geiler Pranger

    Für uns top !! Handwerklich erste klasse, made in Germany

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

    BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

    BDSM 2.0: The Bullock Tie Yoke е задължителен за феновете на робството! Всеки, който търси върховно изживяване в областта на робството, не бива да пропуска този аксесоар. Bullock Tie Yoke е точно за покорния роб, защото този стълб свързва врата с пениса и тестисите и гарантира силно усещане за подчинение, дисциплина и контрол.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: