От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM робство

Бюлетин

BDSM кръстосани маншети - съединител за вратовръзка - бордо - NOBLESSE

Кръстосаният ограничител - т.нар. съединител за връзване на свине - от колекцията Noblesse е незаменим аксесоар за робство. Изработен от японска кравешка кожа, конекторът за връзване може да се използва за създаване на различни видове обвързване бързо и лесно.

Повече информация

3168/00

на разположение

    Повече информация

    Кръстосаният ограничител - т.нар. съединител за връзване на свине - от колекцията Noblesse е незаменим аксесоар за робство. Изработен от японска кравешка кожа, конекторът за връзване може да се използва за бързо и лесно създаване на различни видове обвързване. Здравите ремъци на кръстосаното ограничение са старателно изработени и здраво занитени, така че лесно да издържат дори на силно дърпане от страна на непокорни подчинени.

     

    Със своя изразителен цвят - наситено бордо, тази колекция на MEO® не само символизира елегантност, любов, страст, романтика и топлина; тя също така има за цел да подчертае емоционалната връзка между Top и Sub по време на робство. Металните елементи с цвят на розово злато, които напълно съответстват на дизайна по отношение на цвета, придават на продуктите красив контраст.

     

    Акценти:

     

    • Кръстосана маншета, известна още като Hogtie конектор.
    • Бърз и лесен начин за връзване. Ключалките просто се прикрепят към D-образните халки на маншетите за ръце и глезени.
    • Конекторът за свински опашки е кръстосано ограничение, което ви позволява да поставите партньора си в обездвижено положение. Можете да го прикрепите отпред или отзад, както искате да разположите Sub. Идеален е за тези, които не могат да се движат. Идеално е за тези, които нямат време за по-сложно връзване.
    • Елегантният конектор за връзване на свине е изработен от японска кравешка кожа и има фантастично мека вътрешност от агнешка кожа напа. Четирите гладко движещи се карабинера ви позволяват лесно да прилагате много вариации на обвързване.
    • Бургундският цвят се свързва тясно със страстта и благородството, но символизира и тъмната страна на еротиката.
    • Японска кравешка кожа с отлични материални свойства.
    • Висококачествен, издръжлив на износване, но лек, въпреки че е изработен от дебела кравешка кожа.
    • Елегантен дизайн и най-високо качество на изработката.

     

    Какво е специалното в кръстосания маншет Noblesse за Hogtie робство?

     

    Благородната комбинация от наситено черно и елегантно розово злато изглежда особено луксозно и превръща сеанса по робство в стилно приключение. Четирите карабинера на кръстосания маншет могат да се прикрепят към белезници за ръце и глезени и да ограничават свободата на движенията ви. Партньорът ви е изцяло на ваша милост - какво ще правите с него зависи от вашето въображение. Всички използвани материали са вегански и не съдържат никел.

     

    За колекцията Noblesse на MEO® се използва само японска кравешка кожа и мека агнешка кожа напа, която отговаря на най-високите стандарти за качество и опазване на околната среда. Всички продукти се изработват от опитни седлари и майстори на чанти, които имат дългогодишен опит в изработката. Нашата сложна обработка и растителният дъбеж придават на кравешката кожа красива повърхност и приятно усещане. Производството се извършва с най-голямо внимание - от кройката до зашиването и перфектния резултат.

     

    Как да използвам кръстното ограничение Noblesse в Hogtie робството?

     

    Насладете се на Sub в класическа позиция на свински лапи, като свържете ограничителите за ръце и крака на гърба, или принудете Sub да се наведе напред, докато стои. За тази цел съединителят Hogtie е оборудван с 4 гладко движещи се кукички за закачане. Обичате да виждате партньора си беззащитно завързан за стол? Просто прикрепете кръстосания ограничител зад облегалката и ще имате идеалната основа за чудесни, творчески възможности за робство.

     

    Какво представлява обвързването Hogtie?

     

    При тази техника на робство Sub лежи по корем, а китките и глезените му са вързани зад гърба му. След това завързаните китки и глезени също се връзват заедно. Коленете са силно свити, а върховете на стъпалата сочат нагоре. В BDSM Hogtie е много популярен като специална форма на робство, тъй като Bottom е абсолютно неспособен да се движи и е изцяло във властта на Top. За да се засили още повече този ефект, главата може да бъде интегрирана в робството, например с помощта на колан за глава. Поради невъзможността да се движи, Bottom е на милостта на всички по-нататъшни фантазии на върха. Например безпрепятственото манипулиране на ерогенните зони на дъното. Това може да се използва като награда, но и като наказание. Тук въображението едва ли има граници.

     

    Свойства и предимства на японската кравешка кожа:

     

    Японската кравешка кожа притежава много отлични свойства, тъй като е - точно като втора кожа - еластична, гъвкава, огъваема, разтеглива и еластична. Почти в противовес на това растителното дъбене я прави здрава и едновременно с това устойчива на разкъсване. Навсякъде перфектни свойства, за да направите от него висококачествени ограничители и BDSM аксесоари за MEO®.

     

    Повече информация:

     

    • Червен кръстосан маншет с 4 карабинера
    • Луксозен аксесоар за робство от колекцията MEO ® Noblesse
    • Колекцията Noblesse включва белезници за ръце, белезници за глезените, кълбовиден гащиризон, разпъваща лента, съединител за свински опашки и нашийник с каишка. Изработени са от най-високо качество, което отговаря на най-високите изисквания.
    • Материал: японска кравешка кожа, метал, агнешка кожа Nappa
    • Цвят: червено бордо, черно
    • Цвят на катарамите: Цвят: розово злато
    • Изключително бърз и лесен начин за връзване. Ключовете за закопчаване просто се прикрепят към D-образните халки на маншетите за ръце и глезени.
    • Съединителят за връзване на свински опашки представлява кръстосан маншет, който ви позволява да поставите партньора си в обездвижено положение. Можете да го прикрепите отпред или отзад, както искате да разположите Sub. Идеален е за тези, които не могат да се движат. Идеален е за тези, които не само не искат сложно обвързване, но и искат да се насладят на визуалната привлекателност и издръжливостта на най-добрата кожа и стомана по време на сеансите си по обвързване.
    • Материал: кравешка кожа, агнешка кожа напа (подплата), метал
    • здрава и лека
    • здрави метални елементи
    • Дължина на каишката: 9,5 см
    • Дължина от карабинер до карабинер: 15 cm
    • Дължина на карабинера: 5,5 cm
    • Диаметър на халката: 2 cm
    • Показан с белезниците за ръце и крака от колекцията Noblesse. Те не са включени в доставката. Моля, поръчайте ги отделно.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Herausragende qualität

    Besteht leder, stabile metalldetails und super Verarbeitet.
    Ich liebe die Qualität und das Design

      Оценка 

      Fantastic and very effective!

      Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

        Оценка 

        Fantastic and very effective!

        Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

          Оценка 

          Qualität super

          Sehr zufrieden und die Qualität ist wirklich beeindruckend. Danke! Gerne wieder und sehr zu empfehlen.

            Напишете свой собствен преглед

            BDSM кръстосани маншети - съединител за вратовръзка - бордо - NOBLESSE

            BDSM кръстосани маншети - съединител за вратовръзка - бордо - NOBLESSE

            Кръстосаният ограничител - т.нар. съединител за връзване на свине - от колекцията Noblesse е незаменим аксесоар за робство. Изработен от японска кравешка кожа, конекторът за връзване може да се използва за създаване на различни видове обвързване бързо и лесно.

            Напишете свой собствен преглед

            Други клиенти също купиха:

            30 други артикули от същата категория: