От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Бар за разпространение на робство

Бюлетин

BDSM разпръсквач, покрит с кожа - Noblesse Collection

Елегантният разпъвач за робство, разработен от професионалисти, е изработен от изключително твърдо евкалиптово дърво и след това е покрит с японска кравешка кожа. Металните крайни части в цвят розово злато са оборудвани с карабинер за свързване на белезници за ръце или крака към разпъващата се греда. BDSM разпъвач, който се използва и в най-добрите BDSM студия в света.

Повече информация

3169/00

на разположение

    Повече информация

    Елегантният разпъвач за робство, разработен от професионалисти, е изработен от изключително твърдо евкалиптово дърво и след това е покрит с японска кравешка кожа. Металните крайни части в цвят розово злато са снабдени с карабинер за свързване на белезници за ръце или крака към разпъващата се греда. Професионален луксозен разпъващ бар от MEO®, който се използва и в най-добрите BDSM студия в света.

     

    Със своя изразителен цвят - наситено бордо червено - тази колекция от MEO® не само символизира елегантност, любов, страст, романтика и топлина; тя също така има за цел да подчертае емоционалната връзка между Top и Sub по време на робство. Металните елементи с цвят на розово злато, които напълно съответстват на дизайна по отношение на цвета, придават на продуктите красив контраст.

    Акценти:

     

    • Наслаждавайте се на това да бъдете връзвани или разпъвани от своя господар или господарка с този благороден луксозен разпъващ бар от колекцията Noblesse.
    • Професионално качество за BDSM студиа, доминанти и др.
    • 50 см дължина, 2 см диаметър.
    • За ефективно връзване: В комбинация с ограничители ръцете или краката се връзват бързо и лесно.
    • Елегантен външен вид: Разтегателната щанга е покрита с японска кравешка кожа и е снабдена с 2 въртящи се карабинера и обков от розово злато във всеки край.
    • Бургундският цвят се свързва тясно със страстта и благородството, но символизира и тъмната страна на еротиката.
    • Японска кравешка кожа с отлични материални свойства.
    • Евкалиптово дърво с висока твърдост, освен това устойчиво и съобразено с околната среда.
    • Висококачествена, издръжлива на износване, но лека, въпреки че е изработена от дебела кравешка кожа.
    • Елегантен дизайн и най-високо качество на изработката.

     

    Какво е специалното в пръчката за разпръскване от колекцията Noblesse?

     

    Нашият разпъващ прът ограничава свободата на движение по време на връзване! С помощта на разпъващата щанга можете да фиксирате покорния си партньор за нула време и да се наслаждавате на екстремни робски позиции без особени проблеми. Шината за разпъване от колекцията Noblesse на MEO® участва във всяко приключение, без значение дали предпочитате еротичната или твърдата си сесия по робство. Този луксозен разпъващ бар ще зарадва както начинаещите, така и ценителите. Фиксирането с разпъващата щанга може да се извършва на ръце или крака и е не само много ефективно - то изглежда и много еротично! Здравата разпъваща щанга, изработена от евкалиптово дърво и покрита с японска кравешка кожа, се използва за закачане на белезници за глезените или ръцете към карабинерите. Няма по-бърз и по-ефективен начин за толкова елегантно връзване!

     

    За колекцията Noblesse на MEO® се използва само японска кравешка кожа и мека агнешка кожа напа, която отговаря на най-високите стандарти за качество и опазване на околната среда. Всички продукти се изработват от опитни седлари и майстори на чанти, които имат дългогодишен опит в изработката. Нашата сложна обработка и растителният дъбеж придават на кравешката кожа красива повърхност и приятно усещане. Производството се извършва с най-голямо внимание - от кройката до зашиването и перфектния резултат.

     

    Свойства и предимства на японската кравешка кожа:

     

    Японската кравешка кожа предлага много отлични свойства, тъй като е - точно като втора кожа - еластична, гъвкава, огъваема, разтеглива и еластична. Почти в противовес на това растителното дъбене я прави здрава и същевременно устойчива на разкъсване. Навсякъде перфектни свойства, за да направите от него висококачествени ограничители и BDSM аксесоари за MEO®.

     

    Повече информация:

     

    • Бондаж разпъвач, покрит с кожа
    • Луксозен аксесоар за робство от колекцията Noblesse на MEO ®
    • Колекцията Noblesse включва белезници за ръце, белезници за глезените, кълбовиден гащиризон, разпъваща лента, съединител за свински опашки и нашийник с каишка. Изработени са с най-високо качество, което отговаря на най-високите изисквания.
    • Материал: японска кравешка кожа, метал, агнешка кожа Nappa
    • Цвят: червено бордо, черно
    • Цвят на катарамите: Цвят: розово злато
    • Материал: евкалиптово дърво (висока твърдост, устойчиво и екологично), японска кравешка кожа, метал
    • Дължина: 50 см, диаметър: 2 см
    • Сърцевина, изработена от здрава евкалиптова дървесина
    • карабинер с плавно движение
    • лъскави полирани метални елементи
    • Цвят: червено бордо и розово злато
    • Показан с маншетите за глезена от колекцията Noblesse. Маншетите за глезена не са включени в доставката. Моля, поръчайте отделно.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Elegante spreizstange

    Super elegant und hochwertig. Abmessungen sind perfekt zum spreizen aber dennoch gut zu transportieren. Rosegoldene hochwertige metalldetails machen die spreizstange perfekt

      Оценка 

      Quality BDSM gear

      Great Product, Quality Product, very versatile as well. My Sub loves when I use this on him.

        Оценка 

        Absolutes high end

        Absolutes high end und nur zu empfehlen. Klasse verarbeitet

          Напишете свой собствен преглед

          BDSM разпръсквач, покрит с кожа - Noblesse Collection

          BDSM разпръсквач, покрит с кожа - Noblesse Collection

          Елегантният разпъвач за робство, разработен от професионалисти, е изработен от изключително твърдо евкалиптово дърво и след това е покрит с японска кравешка кожа. Металните крайни части в цвят розово злато са оборудвани с карабинер за свързване на белезници за ръце или крака към разпъващата се греда. BDSM разпъвач, който се използва и в най-добрите BDSM студия в света.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          10 други артикули от същата категория: