От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Белезници

Бюлетин

Кожени белезници, бордо, подплатени - NOBLESSE

Елегантните белезници са изработени от японска кравешка кожа и имат вътрешна подплата от мека агнешка кожа напа. Така че можете да носите белезниците за дълъг период на обвързване и да се наслаждавате на фантастичен комфорт при носене. Белезниците са завършени от свързваща верига с два карабинера.

Повече информация

3166/00

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Тези елегантни белезници са изработени от най-добрата японска кравешка кожа и имат мека подложка от агнешка кожа напа от вътрешната страна. По този начин можете да носите белезниците за дълъг период на обвързване без никакви притеснения и да се наслаждавате на фантастичен комфорт при носене. Белезниците са завършени от свързваща верига с два карабинера. Двете здрави D-образните халки ви предлагат възможност да прикрепите карабинери, въжета или вериги към белезниците. С помощта на катарами белезниците могат да се регулират оптимално според обиколката на китката ви.

     

    Със своя изразителен цвят - наситено бордо, тази колекция на MEO® не само символизира елегантност, любов, страст, романтика и топлина; тя също така има за цел да подчертае емоционалната връзка между Top и Sub по време на робство. Металните елементи с цвят на розово злато, които напълно съответстват на дизайна по отношение на цвета, придават на продуктите красив контраст.

     

    Акценти:

     

    • Насладете се на това да бъдете вързани от своя господар или господарка с тези фини кожени белезници за робство от колекцията Noblesse.
    • 1 чифт белезници, изработени от японска кравешка кожа, с вътрешна подплата от агнешка кожа напа, 3 прикрепени D-образни халки и свързваща верига с карабинери.
    • Регулирайте белезниците толкова стегнато, колкото желаете, с помощта на закопчалката за закопчаване.
    • Бургундският цвят се свързва тясно със страстта и благородството, но символизира и тъмната страна на еротиката.
    • Японска кравешка кожа със страхотни свойства на материала.
    • Висококачествена, издръжлива на износване, но лека, въпреки че е изработена от дебела кравешка кожа.
    • Елегантен дизайн и най-високо качество на изработката.

     

    Какво е специалното в белезниците от колекцията Noblesse?

     

    С регулируемите си закопчалки белезниците се поставят бързо и се регулират по подходящ начин. Здравата верижка с кука за закопчаване държи белезниците здраво и сигурно заедно, но може и да се сваля напълно. Японската кравешка кожа, катарамите и нитовете с цвят на розово злато са особено издръжливи, така че белезниците са не само декоративен аксесоар за робство, но са подходящи и за по-дълги BDSM сесии. Благодарение на изтънчената изработка и меката подплата от агнешка кожа напа, белезниците могат да останат поставени за по-дълъг период от време, без да станат твърде неудобни за Sub. Върху белезниците има 3 D-пръстена за закрепване на свързващата верига или други аксесоари като въжета, времеви ключалки или вериги.

     

    За колекцията Noblesse на MEO® се използва само японска кравешка кожа и мека агнешка кожа напа, която отговаря на най-високите стандарти за качество и опазване на околната среда. Всички продукти се изработват от опитни седлари и майстори на чанти, които имат дългогодишен опит в изработката. Нашата сложна обработка и растителният дъбеж придават на кравешката кожа красива повърхност и приятно усещане. Производството се извършва с най-голямо внимание - от кройката до зашиването и перфектния резултат.

     

    Свойства и предимства на японската кравешка кожа:

     

    Японската кравешка кожа предлага много отлични свойства, тъй като е - точно като втора кожа - еластична, гъвкава, огъваема, разтеглива и еластична. Почти в противовес на това растителното дъбене я прави здрава и същевременно устойчива на разкъсване. Навсякъде перфектни свойства, за да направите от него висококачествени ограничители и BDSM аксесоари за MEO®.

     

    Повече информация:

     

    • Червени кожени белезници за бондаж със свързваща верига
    • Луксозен аксесоар за бондаж от колекцията MEO ® Noblesse
    • Колекцията Noblesse включва белезници за ръце, белезници за глезените, кълбовиден гащиризон, разпъваща лента, съединител за свински превръзки и нашийник с каишка. Изработени са от най-високо качество, което отговаря на най-високите изисквания.
    • Материал: японска кравешка кожа, метал, агнешка кожа Nappa
    • Цвят: червено бордо, черно
    • Цвят на катарамите: Цвят: розово злато
    • Материал: кравешка кожа, агнешка кожа наппа (подплата), метал
    • Обиколка на белезниците: 27 cm
    • Ширина на белезниците: 6 cm
    • Диапазон на регулиране: 21-31 см (подходящ за китки с дължина от 14 до 24 см)
    • 8 отвора за каишка, така че белезниците да могат да се регулират според китката ви.
    • Дължина на свързващата верижка: 22,5 cm

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Grandiose Qualität

    Unglaublich hochwertiges Leder. Toll verarbeitet.
    Gut gepolstert aber nicht zu dick.
    Mega Design. Eine klare Empfehlung.

      Оценка 

      Soddisfatto

      le ho usate ieri per la prima volta e sono soddisfatto

        Оценка 

        Quality BDSM gear

        Very comfortable. No chafing! Very Very comfortable. No chafing! Very very strong.

          Оценка 

          Super tolles Leder

          Super tolles Leder, das sich angenehm an die Handgelenke und Fußknöchel schmiegt, kein seltsamer Geruch des Materials beim auspacken, tolle Details, klasse Farbe, gut in der Größe verstellbar - soweit alles optimal. Klare kaufempfehlung!

            Напишете свой собствен преглед

            Кожени белезници, бордо, подплатени - NOBLESSE

            Кожени белезници, бордо, подплатени - NOBLESSE

            Елегантните белезници са изработени от японска кравешка кожа и имат вътрешна подплата от мека агнешка кожа напа. Така че можете да носите белезниците за дълъг период на обвързване и да се наслаждавате на фантастичен комфорт при носене. Белезниците са завършени от свързваща верига с два карабинера.

            Напишете свой собствен преглед

            Други клиенти също купиха:

            30 други артикули от същата категория: