От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Белезници

Бюлетин

Кожени белезници, подплатени - черни / червени - AMSTERDAM

Белезници в изразителни цветове, които не само изглеждат добре и са много удобни за носене, но и убеждават с добра цена. Белезниците за кабала са оборудвани с D-образен ремък, към който могат да се прикрепят вериги или въжета.

Повече информация

2555/00

Налично скоро

    Повече информация

    Максимална функционалност в комбинация с класически красив дизайн! Резултатът: белезници в изразителни цветове, които не само изглеждат добре и са много удобни за носене, но и впечатляват с добрата си цена. Белезниците за робство са снабдени с D-образен ремък, към който могат да се прикрепят вериги или въжета.

     

    За тези двуцветни белезници, изработени от естествена кожа, можете да избирате измежду различни цветове, като черно, зелено, червено, синьо и бяло. Тези цветове са аналогични на кода на ханша, който е известен в цял свят. Този цветови код не оставя никакви въпроси без отговор и позволява на Sub да каже предварително на потенциалните си партньори какво харесват или какъв е техният фетиш.

     

    Вградените стоманени халки позволяват да интегрирате белезниците перфектно във вашата сесия по робство, например да прикрепите вериги с карабинери или въжета за робство. Кожените белезници са с регулируем размер с помощта на катарами за колан и могат да бъдат адаптирани към почти всеки размер на китката.

     

    Какво е специалното в тези кожени белезници?

     

    Заръчно изработените белезници от колекцията Amsterdam Bondage на MEO ® се използва само подбрана кравешка кожа, което прави белезниците особено здрави и гарантира, че са много удобни за носене по време на робство.

     

    Белезниците за кабала прилягат плътно около китките. Тези белезници могат да се закопчават и да се регулира размерът им с метална катарама. Към всеки от белезниците е прикрепена халка, така че двата белезника да могат да се свързват с верига, въже или с нашите свързващи двойни кукички. Разбира се, тези халки могат да се използват и за връзване на някого за леглото.

     

    Висококачествените катарами и нитове с логото на MEO ® правят нашите белезници не само защитени от подправяне, но и толкова издръжливи, че са идеални за по-дълги, но и по-тежки BDSM сесии.

     

    Мога ли да комбинирам тези белезници с други аксесоари за робство?

     

    В допълнение към тези кожени белезници, нашата серия "Амстердам" включва и белезници за глезените и BDSM яка. Можете да избирате между различни цветове. Особено ако комбинирате белезниците с нашите белезници за глезените, гега или може би превръзка за очи, има някои чудесни възможности. Или пък можете да използвате неопренова маска, която осигурява еротично засилване на възприятията и прави вълнуващото взаимодействие на власт и доверие в робството още по-впечатляващо . Искате ли да отидете малко по-далеч? Тогава може дори да включите в сесията си колан за целомъдрие като CELLMATE. Полезни аксесоари за нашите белезници определено са нашите кабалажни въжета или специалните ни кукички за закачане на вериги.

     

    Следващите съвети ще ви помогнат да останете в безопасност по време на робството с белезници и просто да се отпуснете:

     

    Уговарянето на така наречената безопасна дума помага да се гарантира безопасността по време на робството. Това означава, че сеансът по робство може да бъде отменен по всяко време. A Safeword е част от принципа на BDSM "SSC" (Safe, Sane & Consensual). Това означава безопасен, отговорен и консенсусен, защото безопасността на подчинения има най-висок приоритет при кабала. И двамата партньори в кабала поемат отговорност чрез предварителни споразумения за Safeword и табута, за да може сесията да се проведе безопасно и по взаимно съгласие.

     

    Как да се грижа за кожените белезници и как да ги почиствам?

     

    Просто почистете белезниците с влажна кърпа. За грижата за кожените белезници понякога се използва добра смазка за гладка кожа. Тя поддържа кожата на белезниците особено еластична. Само при правилна грижа за кожените белезници те ще останат в оптимално състояние и ще бъдат съответно трайни и издръжливи.

     

    За какво трябва да внимавам, когато купувам белезници за робство?

     

    С белезниците за ръце от MEO ® не само сте на сигурно място, но и можете да се насладите на робството с партньора си на 100%. Когато купувате белезници, трябва да се уверите, че избраните от вас белезници пасват и са с индивидуално регулиране на размера! Това увеличава комфорта при носене и ви гарантира години на удоволствие. Материалът, от който са изработени белезниците, трябва да е издръжлив и траен, като висококачествената кожа, която използваме. За да сте сигурни, че ще запазите доброто си настроение дори след завързването, трябва да следвате и нашите инструкции за грижа, които естествено включваме към всеки чифт белезници.

     

    Най-добрите белезници за ръце в MEO ®:

     

    Свързването и SM правят сексуалния ви живот по-вълнуващ и еротичен. Искате ли и вие да бъдете вързани и подчинени? Или пък бихте искали сами да вържете партньора си, за да го доминирате? Тогава MEO ® е точното място за вас! В MEO ® ще намерите не само широка гама от кожени и неопренови белезници, полицейски белезници и стоманени белезници, но и белезници за глезените, кожени маски и други BDSM аксесоари, които да направят сексуалния ви живот по-вълнуващ. С белезниците за ръце и подходящите за тях белезници за глезените партньорът ви ще бъде обездвижен само за няколко стъпки и ще бъде подчинен на вашите сексуални желания и заповеди. Разгледайте нашия магазин за бондаж и открийте голямото разнообразие на нашите продукти за бондаж - независимо дали са изработени от кожа, стомана или неопрен, BDSM нашийници, белезници за глезените или белезници за ръце: В MEO ще откриете подходящите за вас средства за ограничаване на движенията и SM играчки.

     

    Допълнителна информация:

     

    • 1 чифт кожени белезници за робство, всеки със стоманен пръстен.
    • Ако търсите евтини, но издръжливи и дълготрайни белезници за основното си BDSM оборудване, белезниците от нашата гама "Амстердам" са отличен избор.
    • Размери: приблизително 6,5 см ширина и 23 см дължина
    • Регулируем размер, със закопчаване с катарама
    • Релефни нитове и катарами с търговската марка MEO ®
    • Дизайн, изработен в Германия
    • Материал: естествена кожа, метални катарами и нитове
    • Качество: Старателната изработка гарантира най-високо качество.
    • Естествен продукт: Кожата е естествен материал, който е особено подходящ за производството на белезници.
    • Уникалност: Нашите белезници за робство са уникални и ръчно изработени.
    • Дискретност: Те се изпращат в неутрална опаковка.
    • Голям избор: Дали SM камшик, колан за целомъдрие, маска от спандекс, кожена маска, белезници, белезници за глезените, BDSM яка, Hogtie ограничители, кълка, кожен колан за глава, продукти за самообвързване и много други; ще намерите всичко в нашия онлайн магазин за бондаж.
    • MEO ® съчетава естетиката на класическия дизайн със здравината и стабилността на подбраните кожи. Резултатът е зашеметяващо красив чифт кожени белезници, които са напълно убедителни и превръщат всеки сеанс във върховно робско преживяване.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Worth it!

    These wrist restraints are absolutely fabulous! Love them!

      Напишете свой собствен преглед

      Кожени белезници, подплатени - черни / червени - AMSTERDAM

      Кожени белезници, подплатени - черни / червени - AMSTERDAM

      Белезници в изразителни цветове, които не само изглеждат добре и са много удобни за носене, но и убеждават с добра цена. Белезниците за кабала са оборудвани с D-образен ремък, към който могат да се прикрепят вериги или въжета.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: