От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM робство

Бюлетин

Маншет за бедрото с маншет за ръка

Подходящите маншети за ръце са прикрепени към удобните, заключващи се кожени маншети за бедра на MEO®, които държат ръцете здраво отстрани.

Повече информация

1885/00

159,90 €


-40,00 €

119,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Към удобните, заключващи се кожени маншети на бедрата на MEO® са прикрепени подходящи белезници, които държат ръцете здраво отстрани.

     

    За техническата реализация на това прекрасно робско ограничение е използвана само най-добрата кожа! Защото искахме да гарантираме не само високо ниво на комфорт при носене, но и абсолютна защита от бягство за перфектно усещане за робство.

     

    Както маншетът на бедрото, изработен от здрава кожа за колан, така и здраво прикрепените отстрани маншети за ръце се заключват. За максимален комфорт белезниците за ръце са старателно подплатени. Горните ремъци на белезниците, които могат да се регулират по размер, сме оборудвали със специална катарама, като на шипа е направен отвор, който позволява поставянето на катинари.

     

    Неслучайно материалът кожа очарова любителите на робството по целия свят. Миризмата и усещането за истинска кожа са просто несравними. Важно е да се обърне внимание на високото качество и внимателната изработка, за да се наслаждавате на продуктите дълго време. Ето защо MEO® отдава голямо значение на избора на подходящи видове кожа и, работейки с най-добрите седлари в страната, гарантира особено високо качество, което отговаря на всички изисквания.

     

    Допълнителна информация:

     

    • Маншет за бедро с маншет за ръка
    • Обхват на доставката: 1 чифт маншети за бедра (за ляво и дясно бедро), всеки от които е със здраво свързани маншети за ръце
    • Материал: здрава кожа, нитове и катарами от стомана
    • Разработени от професионалисти в областта на BDSM

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Wir lieben diese Fesseln.

    Wir lieben diese Fesseln. Sie sind sehr robust, aber bequem und halten im Spiel definitiv stand. Wer Bondage mag dem kann ich diese Fesseln nur empfehlen. In der Handhabung sehr einfach und vielseitig.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Маншет за бедрото с маншет за ръка

    Маншет за бедрото с маншет за ръка

    Подходящите маншети за ръце са прикрепени към удобните, заключващи се кожени маншети за бедра на MEO®, които държат ръцете здраво отстрани.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: