От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Сигурни колани за целомъдрие

Бюлетин

Златен колан за целомъдрие за мъже - NoPacha Billionaire

Милиардерът на NoPacha е чист лукс, който заслужавате, дори като покорен мъж! Златният колан за целомъдрие за мъже се използва за луксозно предотвратяване на ерекцията или извършването на сексуални действия от страна на ползвателя. Насладете се на това уникално преживяване на строго целомъдрие с първия в света колан за целомъдрие с 18-каратово златно покритие!

Повече информация

3329/00

на разположение

    Повече информация

    Това е чист лукс, който заслужавате, дори като покорен мъж! Златният колан за целомъдрие за мъже, известен още като златна клетка за пенис, се използва за луксозно предпазване на потребителя от ерекция или сексуални действия. Насладете се на това уникално преживяване на строго целомъдрие с първия в света колан за целомъдрие с 18-каратово златно покритие!

     

    Коланът за целомъдрие NoPacha Billionaire се състои от клетка за пенис, изработена от неръждаема стомана с 18-каратово златно покритие, в която гениталиите са затворени и обезопасени с ключалка, за да не може ползвателят сам да свали колана за целомъдрие.

     

    Какво е специалното в златния колан за целомъдрие?

     

    Ако ще имате колан за целомъдрие, моля, вземете златен! Този позлатен колан за целомъдрие с възможност за заключване е изработен от висококачествена неръждаема стомана без никел и е покрит с 18-каратово злато. Коланът за целомъдрие се предлага с два пръстена с различен размер, които се поставят около пениса и тестисите, и два еднакви ключа за заключване и отключване. Малкият отвор в горната част на колана за целомъдрие позволява той да се използва за продължително целомъдрие, като позволява на подчинения мъж да уринира, когато е необходимо, и осигурява хигиена.

     

    Акценти:

     

    • Позлатена клетка за пенис: този златен колан за целомъдрие е изработен от неръждаема стомана, покрита с 18-каратово злато, и е напълно без никел.
    • Два пръстена за пенис с различни размери: Изберете между 52-милиметров или 54-милиметров пръстен, който да пасва около ствола на пениса и около тестисите.
    • С отвор: Малкият отвор е идеален за дълги периоди на целомъдрие и ви позволява да уринирате.
    • Два ключа за заключване: В комплекта са включени два еднакви ключа за заключване на колана за целомъдрие.

     

    Как да използвам колана за целомъдрие?

     

    Помолете доминиращия си партньор, наречен keyholder, да плъзне клетката за пенис върху нееректиралия ви пенис. Ако е трудно да вкарате пениса в клетката, можете да увиете връв около главичката и да я прекарате през отвора, така че да можете да издърпате пениса в клетката, вместо да го вкарате. Малко лубрикант PLOWBOY ще улесни поставянето на пениса. Уверете се, че сте избрали правилния размер пръстен, сложете го, поставете единия тестис, след това следващия тестис и накрая пениса, както ако слагате нормален пръстен. След това поставете клетката за пенис и я прикрепете към пръстена.

     

    Хигиена:

     

    Носете златния колан за целомъдрие под душа и го измивайте с мека вода и сапун. Златният колан за целомъдрие може да се използва с всякакъв вид лубрикант и не е порест. След сваляне коланът за целомъдрие може да се дезинфекцира с нашия спрей INSTACLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • Златен колан за целомъдрие за мъже - NoPacha Billionaire
    • Размери: Дължината на клетката за пенис е приблизително 86 мм. Отворът на клетката за пенис е с размери 33 mm x 30 mm. Диаметър на пръстена: 52 и 54 мм.
    • NoPacha е регистрирана търговска марка на MEO, Германия.
    • Материал: Позлатена неръждаема стомана
    • Цвят: златен
    • Забележка: Ключовете не трябва да се губят.
    • За да се гарантира, че пенисът може да се плъзга свободно и без протриване в колана на целомъдрието, препоръчваме използването на нашия подхранващ гел PLOWBOY с алое вера и витамин Е.
    • Коланът за целомъдрие трябва да се почиства преди и след употреба със спрей INSTACLEAN.
    • Към нашите колани за целомъдрие препоръчваме нашите стимулатори от серията CUMELOT ® за случайна принудителна емаскулация на подчинения мъж.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    höchste Wertschätzung für den künftigen Träger

    Rein funktionell gibt es sicherlich keine prinzipiellen Unterschiede zu Varianten der KG aus beispielsweise Edelstahl. Mit der Entscheidung für diese extrem wertige Variante bringt die Keyholderin oder der Keyholder seine höchste Wertschätzung für ihren/seinen devoten Mann zum Ausdruck. Die Optik ist ausgesprochen großartig, so dass der Träger für die "erlittenen" Einschränkungen zumindest durch einen fantastischen, bis unüblichen Auftritt belohnt wird.

    • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Златен колан за целомъдрие за мъже - NoPacha Billionaire

    Златен колан за целомъдрие за мъже - NoPacha Billionaire

    Милиардерът на NoPacha е чист лукс, който заслужавате, дори като покорен мъж! Златният колан за целомъдрие за мъже се използва за луксозно предотвратяване на ерекцията или извършването на сексуални действия от страна на ползвателя. Насладете се на това уникално преживяване на строго целомъдрие с първия в света колан за целомъдрие с 18-каратово златно покритие!

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: