От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Сигурни колани за целомъдрие

Бюлетин

Колан за целомъдрие за мъже - заключваща се клетка за пенис

Контрол и въздържание! Металната клетка за пенис е безопасен колан за целомъдрие, който държи Sub под контрол. Той затваря пениса, потиска ерекцията и премахва контрола на мъжа върху гениталиите му. В нашия магазин за колани за целомъдрие тази клетка за пенис е един от най-популярните модели за целомъдрие.

Повече информация

2423/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Контрол и въздържание! Металната клетка за пенис е безопасен колан за целомъдрие, който държи Sub под контрол. Той затваря пениса, потиска ерекцията и премахва контрола на мъжа върху гениталиите му. В нашия магазин за колани за целомъдрие тази клетка за пенис е един от най-популярните модели за целомъдрие.

     

    Позволете си да бъдете доминирани с нашия колан за целомъдрие! Няма гарантирано бягство от тази клетка за целомъдрие от неръждаема стомана. Устойчивият материал държи пениса под сигурен контрол и надеждно предотвратява ерекцията. Тъй като клетката е изработена от хигиенична неръждаема стомана и може да се почиства много лесно благодарение на дизайна и повърхностното покритие, тя е идеална за постоянно целомъдрие.

     

    Заключението на нашите клиенти: Клетката за целомъдрие на марката NoPacha убеждава с най-високо качество, лесно приложение и достъпна цена.

     

    Технически подробности: Конструкцията на този колан за целомъдрие се основава на три компонента, които се свързват перфектно. Два направляващи щифта свързват различните компоненти, а овален конусен щифт свързва пенисния пръстен с клетката за пенис. Пръстените с различни размери и различните дистанционни елементи осигуряват перфектно, анатомично прилягане. За да предотвратите нерегламентирано облекчаване на Bottom, коланът за целомъдрие се предлага с номерирани еднопосочни пластмасови ключалки и метален катинар. Ако клетката за целомъдрие е носена няколко дни, можете лесно да я почистите във ваната или под душа.

     

    Коланът за целомъдрие подходящ ли е за начинаещи или за напреднали потребители?

     

    Нашият колан за целомъдрие е подходящ както за неопитни начинаещи, така и за опитни потребители, тъй като е професионален колан за целомъдрие, какъвто би се използвал в BDSM студио. Ако ви харесва вълнуващата игра на контрол и въздържание, ще получите парите си с този колан за целомъдрие.

     

    Какво прави този колан за целомъдрие толкова специален?

     

    Коланът за целомъдрие, изработен от тежка неръждаема стомана, ограничава похотта на вашия покорен партньор и съответно блокира пениса му. Без значение колко се увеличава възбудата на партньора ви, коланът за целомъдрие надеждно предотвратява ерекцията. Ако партньорът ви се опита да докосне пениса си, за да мастурбира, коланът за целомъдрие предотвратява това.

     

    Достатъчно удобен ли е коланът за целомъдрие, за да го носите постоянно?

     

    Да, защото коланът за целомъдрие е старателно изработен, внимателно шлифован, полиран и с повърхностно покритие. Затова можете да носите колана за целомъдрие удобно за дълъг период от време. Отворът на върха ви позволява да уринирате, докато го носите. Допълнителните прорези за вентилация осигуряват максимален комфорт и хигиена. Коланът на целомъдрието е обезопасен с катинар и може да бъде отворен само от "ключаря".

     

    Ако се носи за по-дълъг период от време, коланът на целомъдрието може да се почиства под душа или във ваната. Моля, не забравяйте обаче да дезинфекцирате колана на целомъдрието редовно с нашия спрей INSTACLEAN.

     

    За какво служи коланът за целомъдрие или как да използвам колан за целомъдрие?

     

    Нашият колан за целомъдрие е създаден, за да запази целомъдрието на мъжа за по-дълъг период от време и по този начин да контролира или потиска похотта му. Коланът за целомъдрие предотвратява ерекцията поради стягането и по този начин принуждава мъжа към сексуално въздържание. Ето защо нашият колан на целомъдрието е популярно средство в BDSM взаимоотношенията.

     

    Възможен ли е секс с колан за целомъдрие?

     

    Не, разбира се, че не. Сексът с нашия колан на целомъдрието е напълно невъзможен! Коланът за целомъдрие е създаден, за да поддържа сексуалното въздържание на мъжа за продължителен период от време. Bottom често носи колана на целомъдрието през целия ден и дава ключа на партньора си, като го превръща в "притежател на ключа". Ако на Bottom настъпи възбуда и той получи ерекция, пенисът му ще се удря в стените на клетката. Усещането бързо ще прогони всяка възбуда в небитието и той вече няма да мисли за секс

     

    Как става принудителната кастрация с поставен колан на целомъдрието?

     

    Популярна е употребата на нашия колан на целомъдрието при игра с "Дразнене и отричане", при която възбудата се увеличава до безкрайност, без да се допуска ерекция или оргазъм. Особено интересно е, че при мъжете натрупаната в тялото семенна течност може да бъде изведена от организма, без да се налага да има ерекция, секс или мастурбация. В този случай простатата се стимулира анално с един от нашите стимулатори CUMELOT ®, за да се издои простатата. За тази цел не е необходимо Sub да сваля колана на целомъдрието.

     

    Искам да си купя колан за целомъдрие, какви варианти на колан за целомъдрие се предлагат?

     

    Ако търсите колан за целомъдрие или клетка за пенис, тук, в нашия магазин за колани за целомъдрие www.meo.de, ще откриете широка гама от различни модели, изработени от различни материали като KG неръждаема стомана, алуминий, PVC, силикон и поликарбонат, както и в много цветове като червено, черно, розово, бяло, а също и сребристо. Предлагаме колани за целомъдрие за професионалисти и колани за целомъдрие за начинаещи. Интересна алтернатива е и нашият колан за целомъдрие CELLMATE, който се управлява със собствено приложение.

     

    Какво трябва да имам предвид, когато използвам колан за целомъдрие?

     

    Важна тема, за която трябва да се говори, е хигиената. За носенето на колан на целомъдрието се препоръчва да се направи интимно бръснене на Bottom. За ежедневна хигиена коланът на целомъдрието евентуално трябва да се сваля. От вас зависи да решите дали притежателят на ключа остава под контрол или не. Ако коланът на целомъдрието трябва да се носи през целия ден, се препоръчват много тесни боксерки, тъй като те не позволяват на колана на целомъдрието да се трие в краката.

     

    Мога ли да комбинирам колана на целомъдрието с други аксесоари за робство?

     

    Разбира се, можете да комбинирате колана на целомъдрието с други продукти за робство от MEO ®. Може би просто ще увеличите максимално унижението и ще позволите на партньора си да ви фиксира с белезници за ръце и глезени. Или пък може да използвате допълнително СМ камшик, гега, скоби за зърната или непрозрачна маска. С богатата гама от BDM аксесоари от MEO ® имате богат избор от комбинации, за да подобрите преживяването с вашия колан на целомъдрието. Позволете ни да ви вдъхновим и да намерите най-добрата комбинация за вашето изживяване с целомъдрие.

     

    Повече подробности:

     

    • Сигурен колан за целомъдрие за мъже
    • Коланът за целомъдрие е средство за частично отнемане на самоконтрола, което днес се използва главно в BDSM практиките. Той има за цел да предотврати сексуалния контакт и мастурбацията на долната част.
    • Важно: Слагането и носенето на колан за целомъдрие трябва да става със съгласието и на двамата партньори.
    • Вътрешен диаметър на клетката 3,5 см
    • 2 пръстена: Вътрешен диаметър 4,5 см и 5 см
    • 2 разделителя: 6 мм и 12 мм
    • 1 катинар
    • 3 еднопосочни ключалки
    • Материал: неръждаема стомана, черно повърхностно покритие
    • лесно се почиства
    • висок комфорт при носене

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    There is no way he can cheat again

    I bought this for my husband because I caught him masturbating. It is an excellent product he cannot get free from it and I have total control over him. I am now really getting into male chastity and keeping him without any relief for longer periods knowing that there is no way he can cheat again.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Awesome

    I am locked in this now for my girlfriend/Mistress who enjoys keeping me locked up as it keeps me focusing on her, making her happy in the hopes that she will have mercy and release me.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Hervorragendes Tragegefühl bei sehr einfachem Konzept!

    Es ist ein sehr einfaches und unkompliziertes Konzept. Bei anderen KG's hat man gefühlte tausend Teile, das ist hier nicht der Fall. Das Tragegefühl ist hervorragend. Kein Ziepen, Drücken, Ziehen. Kann ich nur weiterempfehlen.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Колан за целомъдрие за мъже - заключваща се клетка за пенис

    Колан за целомъдрие за мъже - заключваща се клетка за пенис

    Контрол и въздържание! Металната клетка за пенис е безопасен колан за целомъдрие, който държи Sub под контрол. Той затваря пениса, потиска ерекцията и премахва контрола на мъжа върху гениталиите му. В нашия магазин за колани за целомъдрие тази клетка за пенис е един от най-популярните модели за целомъдрие.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: