От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Електростимулация - пенис и тестиси

Бюлетин

COCK SHOCK 2.0 - Пенис пръстен с електростимулация - пълен комплект

КомплектътCOCK SHOCK 2.0 ви позволява пълен и абсолютно доминиращ контрол над пениса - благодарение на електростимулацията и вибрациите. Можете да избирате между разпускане и приятно наказание, от меко до твърдо. И всичко това чрез дистанционно управление, което работи навсякъде. Вкъщи, в клуба, във фитнеса или докато пазарувате.

Повече информация

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Комплектът COCK SHOCK 2.0 ви позволява пълен и абсолютно доминиращ контрол над пениса - благодарение на електростимулацията и вибрациите. Можете да избирате между разпускане и наказание, от меко до твърдо. И всичко това чрез дистанционно управление, което работи навсякъде. Вкъщи, в клуба, във фитнеса или докато пазарувате.

     

    Какво е толкова специално в COCK SHOCK 2.0?

     

    С пръстена за електростимулация COCK SHOCK 2.0 можете да дадете на своя Sub добър удар! Той е идеален за BDSM ролеви игри, защото за нула време COCK SHOCK 2.0 се увива около пениса и тестисите; след това всичко, което трябва да направите, е да се уверите, че той слуша командите ви. Ако откаже, просто използвайте дистанционното управление, за да активирате и контролирате наказателните "импулси" на пенис пръстена. Ако се държи добре, можете да го поглезите с вибрации! Или можете да използвате комплекта COCK SHOCK 2.0 за часове на удоволствие edging и да превключвате между вибрации и електростимулация!

     

    Този силиконов пръстен за пенис е предназначен не само да подобри ерекцията му, но и да даде на вашия Sub въртящ се електрошок с натискането на един бутон. Пенис пръстенът COCK SHOCK 2.0 E-Stim е идеален, за да се насладите на тръпката от предстоящия електрошок, без да се нуждаете от уред за ТЕНС, кабели или електроди. Това е така, защото цялата необходима технология вече е интегрирана в пръстена за петел.

     

    Нашият COCK SHOCK 2.0 Cock Ring е изработен от кадифен силикон, който е твърд, но леко гъвкав и се адаптира перфектно към повечето размери на пениса. Оребрената повърхност осигурява допълнителна стимулация. На 3-те нива и 2-те модела на електрически шокове, както и на 3-те скорости и 2-те модела на вибрации, можете да се наслаждавате едновременно или самостоятелно! Превключвайте между различните комбинации от шокове и вибрации, между галене и наказване. Или използвайте COCK SHOCK 2.0 по време на секс и разберете кой режим прави пениса му най-твърд, докато двойните мотори и електроди в пръстена стимулират както вас, така и вашия любовник по време на секс.

     

    Комплектът COCK SHOCK 2.0 е снабден с безжично дистанционно управление с голям, лесен за четене дисплей, който показва точно коя интензивност на вибрациите и ударите е активна в момента. Перфектен за намиране на идеалната комбинация от вибрации и шокове, за да достигне удоволствието ви до абсолютния си връх!

     

    Комплектът може да се презарежда чрез включения в комплекта USB кабел за зареждане и е изработен от кадифено мек силикон, който не съдържа фталати и латекс за щадящо тялото изживяване. Висококачественият материал обаче е съвместим само с лубриканти на водна основа, като E-SHOCK или Aquameo.

     

    Какво друго трябва да взема предвид?

     

    Моля, използвайте нашия електроден гел E-SHOCK. По време на електросекс различните зони на тялото се стимулират интензивно от стимулиращ ток. Усещане за изтръпване, което е изключително засилено с нашия гел E-SHOCK. Благодарение на своята електропроводимост нашият електроден гел ESHOCK подобрява контакта между COCK SHOCK 2.0 и кожата, а също така служи като "помощно средство за обличане" на пенис пръстена. След употреба можете да почистите пенис пръстена с нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • Dr. Sado COCK SHOCK 2.0 Estim Kit
    • Категория: E-Stim Penis
    • Размери: Външен диаметър 81 мм, вътрешен диаметър 45 мм или 50 мм, дебелина на пръстена 19 мм.
    • Материал: Силикон, ABS пластмаса
    • Забележка: Обхватът е приблизително 7-8 метра и изисква батерия CR2032 (включена в комплекта).
    • Електростимулация и вибрация: Насладете се на 3 нива и 2 модела на електростимулация, както и на 3 скорости и 2 модела на вибрация, които можете да използвате едновременно или самостоятелно.
    • Дистанционно управление: Дистанционното управление е с обхват от около 7-8 метра. Можете да го използвате самостоятелно или да го поверите на партньора си, за да променяте настройките, докато носите пръстена около члена си. LCD екранът позволява лесно да се види кои настройки са избрани или да се контролират функциите!
    • Този пръстен за пенис е гладък и еластичен, изработен от мек, еластичен силикон. Всички материали не съдържат фталати и са безопасни за тялото.
    • Моля, използвайте го само с лубриканти на водна основа.
    • Презареждащ се и водоустойчив:
    • Използвайте USB кабела за зареждане, за да заредите COCK SHOCK 2.0 Estim Cock Ring Kit.
    • IPX5 водоустойчив и устойчив на пръски.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    von zart bis sehr hart

    stimulation oder bestrafung ganz so wie die herrin es wünscht. ich muss sagen, dass das die beste anschaffung der letzten jahre war. eine echte bereicherung für unsere beziehung

      Оценка 

      Geschmacksacke

      Ein Toy für Vanillas. Die Vibrationen sind ganz nett aber sehr laut und die Stromimpulse locken keinen richtigen SMler hinter dem Ofen hervor. Schade fürs Geld!

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      Beängstigender Vergnügen

      Meine Frau hat ihn mir gerade angelegt und ihn benutzt. Es ist wirklich beängstigend, aber es ist nicht extrem schmerzhaft. Der Ruck ist stark und schnell, aber dann verteilt sich der Schock in deinem Körper. Allerdings schreist du vor Lustschmerz auf. Gut für Teasing von zart bis hart mit den anderen Features.

      • 4 от 4 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      This toy is amazing

      This toy is amazing, definitely keeps my husband on edge. Great toy for teasing .

      • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      Awesome

      Vibration and estim are awesome

      • 3 от 4 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      COCK SHOCK 2.0 - Пенис пръстен с електростимулация - пълен комплект

      COCK SHOCK 2.0 - Пенис пръстен с електростимулация - пълен комплект

      КомплектътCOCK SHOCK 2.0 ви позволява пълен и абсолютно доминиращ контрол над пениса - благодарение на електростимулацията и вибрациите. Можете да избирате между разпускане и приятно наказание, от меко до твърдо. И всичко това чрез дистанционно управление, което работи навсякъде. Вкъщи, в клуба, във фитнеса или докато пазарувате.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: