От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM мебели и секс мебели

Бюлетин

Кръст на Свети Андрей BDSM - BDSM мебели - BDSM кръст - Bondage кръст

С изключение на основната форма, иновативният кръст "Свети Андрей 2.0" вече няма много общо с дървените кръстове за робство. Благодарение на металната рамка този Андреевски кръст е изключително стабилен, устойчив и безопасен за използване в робството. Използването на висококачествени материали и добре обмислената конструкция правят нашия кръст на Свети Андрей безопасен и

Повече информация

3008/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

плюс разходи за доставка

Налично скоро

    Повече информация

    Кръстът на Свети Андрей или BDSM кръстът е перфектният аксесоар, когато става въпрос за крайно робство! Освен основната форма, иновативният кръст на Свети Андрей 2.0 от MEO вече няма много общо с оригиналните дървени кръстове за робство. Благодарение на металната рамка този кръст на Свети Андрей е изключително стабилен, издръжлив и безопасен за използване в робството. Използването на висококачествени материали и добре обмисленият дизайн правят нашия кръст на Свети Андрей безопасен и универсално приложим елемент от BDSM обзавеждането. Нашият кръст "Свети Андрей" 2.0 е подходящ за всички размери на тялото и теглови категории и е предназначен за частна употреба, както и в професионални BDSM студия.

     

    Удоволствието от подчинението:

     

    Кръстът на Свети Андрей се характеризира преди всичко с пълното обвързване и произтичащата от него неподвижност. Пасивният партньор е изцяло във властта на Top и почти не може да се движи. Когато сте вързани за кръста на Свети Андрей, много бързо ще осъзнаете, че в тази позиция сте напълно на милостта на партньора си. Както главата, така и цялата горна част на тялото са свободно достъпни за Top и могат да бъдат стимулирани или наказвани. Подобно е положението и с гениталиите. Разтворените крака не могат да бъдат затворени, така че е възможно всякакво манипулиране на гениталиите.

     

    Какво е толкова специално в този BDSM кръст на Андрю?

     

    В допълнение към BDSM мебелите като клетки, стълби и много други, ние произвеждаме и този практичен Андреевски кръст със стойка. Нашият BDSM Андреевски кръст е непреходен, разглобяем метален Андреевски кръст за свободна употреба без монтаж на стена. Перфектният Андреевски кръст за всяка нужда и за всеки размер на помещението. В сравнение с подобни продукти този кръст на Свети Андрей не оставя нищо желано, независимо дали кръстът на Свети Андрей се използва частно или в професионално BDSM студио. Стабилната основа дава възможност този кръст на Свети Андрей да се постави навсякъде в стаята, така че да може да се използва от всички страни. Разбира се, към кръста могат да бъдат прикрепени много BDSM аксесоари от гамата на MEO. Тъй като нашият Андреевски кръст е изработен от хигиеничен метал, той се почиства лесно след сеанс по робство (телесни течности, восък от свещи, лубриканти, масла и др.). Кръстът "Свети Андрей" се доставя в разглобен вид, дискретно и сигурно опакован. Сглобяването е изключително лесно и нашият кръст за кабала "Свети Андрей" е готов за употреба в рамките на 3 минути. След употреба кръстът на Свети Андрей може бързо да се демонтира и дискретно да се прибере в гардероба или под леглото.

     

    Как да използвам кръста на Свети Андрей за връзване?

     

    Кръстът "Свети Андрей" има вградени устройства за ограничаване на подчинения партньор. Това може да стане с кожени белезници, белезници за ръце или въжета. Въображението ви няма граници. Има само едно ограничение: времето! Всеки роб има физически граници и те могат да бъдат изследвани чудесно по време на робството върху кръста "Свети Андрей". Стоенето с разтворени крака вече е предизвикателство, а разгъването на ръцете нагоре е още по-неудобно. Освен това ръцете стават все по-тежки и по-тежки от само себе си, тъй като кръвта бавно се връща обратно надолу в тялото. Резултатът е изтръпване. Точно затова трябва да изберете висококачествени белезници за ръце и глезени. Препоръчваме ви нашите специални белезници за ръце 9885 - кликнете тук).

     

    Сега робът е ограничен - а сега какво? Е, сега наистина започва същинската BDSM сесия. Можете безпрепятствено да изследвате тялото и съответно да стимулирате ерогенните зони. Ако робът е фиксиран с лице към кръста на Свети Андрей, разбира се, можете да вмъкнете и сесия за пошляпване и/или бичуване. Важно е да обръщате внимание на сигналите на роба си. Затова, моля, не забравяйте Safeword и да задавате въпроси, ако е необходимо.

     

    Какво представлява BDSM кръстът на Свети Андрей?

     

    Той може да се види на всеки железопътен прелез и се споменава и в Библията: кръстът на Свети Андрей! Андреевският кръст в контекста на робството е кръст с формата на Х с човешки размер (често наричан просто кръст). Наречен е на името на апостол Андрей, за когото се твърди, че е бил осъден на смърт чрез разпъване на Х-образен кръст около 60 г. от н.е. Андреевският кръст в робството обикновено е изработен от дърво или метал и се използва за ограничаване на пасивния партньор (дъно или роб). Предната и задната част на пасивния партньор са свободно достъпни за активния партньор, Top, а крайниците са разтворени и фиксирани.

     

    Допълнителна информация:

     

    • Метален кръст на Свети Андрей
    • Със стойка
    • Материал
    • Включен материал за монтиране
    • Има няколко точки за закрепване.
    • Височината е 2,30 м, а площта на основата е приблизително 1 m²
    • Тъй като краката на роба са на пода дори по време на фиксирането върху кръста на Свети Андрей, при този вид фиксиране почти няма рискове. Въпреки това трябва да се обърне внимание на кръвообращението в ръцете, което може да спре, ако робът е задържан твърде дълго.
    • Кръстът на Свети Андрей вече е стандартно оборудване във всяко студио за доминатори. Много суинг клубове също имат специално оборудвани BDSM стаи с кръст на Свети Андрей. Кръстът за робство може да се намери все по-често и в частните спални. Ако робът е привързан към кръста, той никога не трябва да бъде оставян сам. Дори иначе незначителни проблеми могат да имат сериозни последици, ако са ограничени по този начин. Хората с астма или сърдечни проблеми по принцип трябва да се въздържат от връзване към кръста на Свети Андрей.

     

     

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Wunderbar

    Schnell aufzubauen und auch wieder abzubauen, sehr gutes Stecksystem, komplett kippsicher, alles sicher und wunderbar verarbeitet. Hand- Fußfesseln und ein Bauchgurt lassen sich im Handumdrehen anbringen. Preis unschlagbar für diese Qualität.

    • 4 от 4 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Una croce di Sant'Andrea che ho sempre sognato

    La croce di Sant'Andrea è molto ben fatta, estremamente stabile e sicura da usare. Consigliato!

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Produit de qualité

    Très bonne finition, très stable et sûre. Envoi discret à Marseille.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Quality made in Germany

    Prompt delivery to Chicago. It came as it displayed. Happy with it.

    • 4 от 4 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    großartig und universell

    Es gibt wahrlich keine bessere Möglichkeit als ein Andreaskreuz, die Sklavin bzw. den Sklaven ruhiggestellt zu präsentieren und dann nach Belieben zu betrachten, zu berühren, zu behandeln oder auch nur "zappelnd" warten zu lassen. Da muss man aufpassen, dass die Fantasie nicht durchgeht.

    • 4 от 4 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Кръст на Свети Андрей BDSM - BDSM мебели - BDSM кръст - Bondage кръст

    Кръст на Свети Андрей BDSM - BDSM мебели - BDSM кръст - Bondage кръст

    С изключение на основната форма, иновативният кръст "Свети Андрей 2.0" вече няма много общо с дървените кръстове за робство. Благодарение на металната рамка този Андреевски кръст е изключително стабилен, устойчив и безопасен за използване в робството. Използването на висококачествени материали и добре обмислената конструкция правят нашия кръст на Свети Андрей безопасен и

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: