От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM мебели и секс мебели

Бюлетин

Кръст на Свети Андрей - кафяв - тапициран

В сравнение с подобни продукти този кръст на Свети Андрей не оставя нищо желано, независимо дали се използва частно или в професионално BDSM студио. Стабилната основа дава възможност този Андреевски кръст да се постави свободно в помещението, така че да може да се използва от всички страни.

Повече информация

3284/00

1 499,90 €


-500,00 €

999,90 €

плюс разходи за доставка

Налично скоро

    Повече информация

    Кръстът на Свети Андрей или BDSM кръстът е перфектният аксесоар, когато става въпрос за крайно робство! Освен основната форма, иновативният кръст на Свети Андрей 2.0 от MEO вече няма много общо с оригиналните дървени кръстове за робство. Нашият кръст "Свети Андрей" е подплатен и покрит с висококачествена имитация на кожа. Благодарение на стоманената и дървената конструкция този кръст на Свети Андрей е изключително стабилен, устойчив и безопасен за използване при робство. Използването на висококачествени материали и добре обмисленият дизайн правят нашия кръст на Свети Андрей безопасен и универсално приложим елемент от BDSM обзавеждането. Нашият кръст St Andrew's Cross 2.0 е подходящ за всички размери на тялото и теглови класове и е предназначен за частна употреба, както и в професионални BDSM студия.

    Удоволствието от подчинението:

    За потребителя кръстът St Andrew's Cross се характеризира преди всичко с пълното обвързване и произтичащата от него неподвижност. Пасивният партньор е изцяло във властта на Top и почти не може да се движи. Ако сте вързани за кръста на Свети Андрей, много бързо ще осъзнаете, че в тази позиция сте напълно на милостта на партньора си. Както главата, така и цялата горна част на тялото са свободно достъпни за Top и могат да бъдат стимулирани или наказвани. Подобно е положението и с гениталиите. Разтворените крака не могат да бъдат затворени, така че е възможно всякакво манипулиране на гениталиите.

    Какво е толкова специално в този BDSM кръст на Свети Андрей?

    В допълнение към BDSM мебелите като клетки, стълбове и много други, ние произвеждаме и този практичен кръст на Свети Андрей със стойка. Нашият BDSM Андреевски кръст е непреходен, разглобяем Андреевски кръст за свободна употреба без монтиране на стена. Перфектният Андреевски кръст за всяка нужда и за всеки размер на помещението. В сравнение с други подобни продукти този кръст на Свети Андрей не оставя нищо желано, независимо дали кръстът на Свети Андрей се използва частно или в професионално BDSM студио. Стабилната основа дава възможност този кръст на Свети Андрей да се постави навсякъде в стаята, така че да може да се използва от всички страни. Разбира се, към кръста могат да бъдат прикрепени много BDSM аксесоари от гамата на MEO. Тъй като нашият Андреевски кръст е покрит с хигиенична изкуствена кожа, той се почиства лесно след сеанс по робство (телесни течности, восък от свещи, лубриканти, масла и др.). Кръстът "Свети Андрей" се доставя в разглобен вид, дискретно и сигурно опакован. Сглобяването е изключително лесно и нашият кръст за кабала "Свети Андрей" е готов за употреба в рамките на 3 минути. След употреба кръстът на Свети Андрей може бързо да се разглоби и дискретно да се прибере в гардероба или под леглото.

    Как да използвам кръста на Свети Андрей за робство?

    Кръстът на Свети Андрей има вградени устройства за ограничаване на подчинения партньор. Това може да стане с кожени белезници, белезници за ръце или въжета. Въображението ви няма граници. Има само едно ограничение: времето! Всеки роб има физически граници и те могат да бъдат изследвани чудесно по време на робството върху кръста на Свети Андрей. Стоенето с разтворени крака вече е предизвикателство, а разгъването на ръцете нагоре е още по-неудобно. Освен това ръцете стават все по-тежки и по-тежки от само себе си, тъй като кръвта бавно се връща обратно надолу в тялото. Резултатът е изтръпване. Точно затова трябва да изберете висококачествени белезници за ръце и глезени. Препоръчваме ви нашите специални белезници за ръце 9885 (кликнете тук ) - както и нашите белезници за глезените от серията BLACK BERLIN.

    Сега робът е ограничен - а сега какво? Е, сега наистина започва същинската BDSM сесия. Можете безпрепятствено да изследвате тялото и съответно да стимулирате ерогенните зони. Ако робът е фиксиран с лице към кръста на Свети Андрей, разбира се, можете да вмъкнете и сесия за пошляпване и/или бичуване. Важно е да обръщате внимание на сигналите на роба си. Затова, моля, не забравяйте Safeword и да попитате за това, ако е необходимо.

    Какво представлява BDSM Андреевският кръст?

    Той може да се види на всеки железопътен прелез и се споменава и в Библията: Андреевският кръст! Андреевският кръст в контекста на кабала е кръст с формата на Х с човешки размери (често наричан просто кръст). Наречен е на името на апостол Андрей, за когото се твърди, че е бил осъден на смърт чрез разпъване на Х-образен кръст около 60 г. от н.е. Андреевският кръст в робството обикновено е изработен от дърво или метал и се използва за ограничаване на пасивния партньор (дъно или роб). Предната или задната част на пасивния партньор е свободно достъпна за активния партньор, Top, а крайниците са разтворени и фиксирани.

    Допълнителна информация:

    • Андреевски кръст със стойка
    • Материал: метал, дърво, тапицерия, имитация на кожа
    • Включен материал за закрепване
    • Има няколко точки за закрепване.
    • Височината е 202 см, а площта на основата е около 1 м²
    • Тъй като краката на роба са на пода, дори когато е прикрепен към кръста "Свети Андрей", при този вид задържане на практика няма рискове. Въпреки това трябва да се обърне внимание на кръвообращението в ръцете, което може да спре, ако робът е задържан твърде дълго.
    • Кръстът "Свети Андрей" вече е стандартно оборудване във всяко студио за доминатори. Много суинг клубове също имат специално оборудвани BDSM стаи с кръст на Свети Андрей. Кръстът за робство може да се намери все по-често и в частните спални. Ако робът е привързан към кръста, той никога не трябва да бъде оставян сам. Дори иначе незначителни проблеми могат да имат сериозни последици, ако са ограничени по този начин. Хората с астма или сърдечни проблеми по принцип трябва да се въздържат от връзване към кръста на Свети Андрей.
    • Синоними: Андреевски кръст BDSM - BDSM мебели - BDSM кръст - кръст за връзване - кръст за връзване - Андреевски кръст SM


    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Danke!!

    Wir sind wirklich zufrieden, ein guter Kauf, absolut super Preis-Leistungs-Verhältnis. Danke!!

      Оценка 

      Richtige Profi-Qualität

      Dieses Andreaskreuz könnte auch wirklich in einem professionellen Domina-Studio stehen. Es ist absolut hochwertig verarbeitet, steht sicher und ist auch noch einfach auf- und wieder abbaubar. Bin sehr begeistert und freue ich schon darauf, wenn MEO zukünftig noch mehr SM-Mobiliar anbietet.

        Оценка 

        Approved

        The cross shape allows for various positions and angles to be achieved, enabling a wide range of sensations and experiences. Some benefits of using a Saint Andrew's Cross in BDSM include enhanced physical and psychological stimulation, the exploration of power dynamics, and the building of trust and intimacy between partners.

        • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

        Напишете свой собствен преглед

        Кръст на Свети Андрей - кафяв - тапициран

        Кръст на Свети Андрей - кафяв - тапициран

        В сравнение с подобни продукти този кръст на Свети Андрей не оставя нищо желано, независимо дали се използва частно или в професионално BDSM студио. Стабилната основа дава възможност този Андреевски кръст да се постави свободно в помещението, така че да може да се използва от всички страни.

        Напишете свой собствен преглед

        30 други артикули от същата категория: