От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM мебели и секс мебели

Бюлетин

Секс мебели - шезлонг - kinky BDSM Couch

С този удобен, красив и компактен секс шезлонг от MEO най-смелите ви фантазии ще се сбъднат! Нашите секс мебели са не само особено удобни за почти всички секс пози, но и подобряват всяка стая благодарение на висококачествения си външен вид и естетика.

Повече информация

2941/00

1 299,90 €


-300,00 €

999,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    С този удобен, красив и компактен секс шезлонг от MEO най-смелите ви фантазии ще се сбъднат! Нашият секс шезлонг е не само особено удобен за почти всички сексуални пози, но и украсява всяка стая благодарение на висококачествения си външен вид и естетика.

     

    Мебел за секс, която убеждава всички, защото анатомично перфектно оформеният секс шезлонг дори има подвижни и регулируеми ограничители, което го прави идеален за сеанс по робство. Освен това двете позиционни възглавници позволяват удобно легнало положение и ви подкрепят, за да се насладите най-накрая на почти невъзможни позиции по време на секс по напълно спокоен начин. Отдайте се един на друг с тази секси мебел, която определено ще издигне любовния ви живот на нови висоти - ще ви хареса!

     

    Акценти:

     

    • Елегантен, секси дизайн: Секс шезлонгът има здрава метална и дървена подконструкция, чудесно подплатен е и е покрит с гладка, секси полиуретанова кожа, която е особено лесна за почистване и забавна за плъзгане и секс.
    • Издръжлив и идеален за тройки, Секс шезлонгът е конструиран така, че не само двама души да могат да му се наслаждават в различни позиции.
    • Уникалният дизайн е подходящ дори за твърд секс.
    • Удобни секс възглавници: Включени са две възглавници, едната мека, а другата твърда, които можете да използвате за коленете, китките, лактите или седалището. По този начин можете да се наслаждавате на всички позиции още по-удобно. Възглавниците също така променят формата на секс шезлонга, ако е необходимо, и премахват издутината, ако предпочитате плоска основа в определена позиция.
    • Подготвен за робство: Доставката включва ремъци, както и белезници за ръце и крака, с които можете да вържете партньора си!
    • Секс мебелите с 1000 възможности! Малък преглед на възможните позиции по време на секс можете да намерите тук в MEO.

     

    Какво е специалното в секс шезлонга?

     

    Модерният и атрактивен секс шезлонг дава на сексуалния ви живот съвсем ново измерение! Подконструкцията на секс шезлонга е изработена от дърво и метал и е оборудвана с мека вътрешна облицовка, която ви предлага особено високо ниво на комфорт и го превръща в здрава секс мебел. Повърхността е тапицирана с гладка, лесна за почистване полиуретанова кожа с вид на лакирана кожа, която се усеща абсолютно приятно върху кожата и може да издържи на почти всички течности, на които е изложена. С включените в комплекта две възглавници можете да променяте и разширявате формата на шезлонга, като изравнявате извивките на повърхността на шезлонга с възглавница, за да можете да се наслаждавате на още повече позиции. Използвайте възглавниците като помощно средство и опора при секс или за да заглушите виковете му от удоволствие, когато сте твърдо върху него, притискайки главата му във възглавницата при всеки мощен тласък! Завържете се със здравите ремъци и белезници, които се доставят с дивана, и позволете на Top да ги използва, докато вие се гърчите в екстаз върху секс шезлонга. Насладете се на анален секс, rimming и свирките по съвсем нов начин! Различните възможности, които този секс шезлонг ви предлага, наистина ви позволяват да изживеете всичките си фантазии в пълен комфорт. Нашият шезлонг е сексуална площадка, на която можете да се развихрите без ограничения!

     

    Как да почистя шезлонга?

     

    След употреба можете просто да избършете секс шезлонга с влажна кърпа.

     

    Повече информация:

     

    • Луксозен секс шезлонг с белезници за ръце и 2 подходящи възглавници за позициониране
    • Истинска атракция за окото - подобрява визията на всяка стая
    • Безкрайни възможности - идеален за най-различни секс пози!
    • Възможност за натоварване до 199 кг
    • Здрава, издръжлива и многофункционална
    • Готов за връзване - идеален за BDSM сесия
    • Подплатен и изключително удобен
    • Регулируеми ограничители
    • Включени възглавници за две позиции
    • Здрава рамка и луксозно покритие
    • Веганска кожа
    • Лесна за почистване
    • Материал: дърво, метал, полиестер, полиуретан
    • Размери: Височина 745 мм, широчина 495 мм, дължина 1655 мм
    • Размери на възглавницата: 47 x 30 x 10 cm и 47 x 50 x 17 cm
    • Тегло: приблизително 32 кг

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Versatile and convenient to use

    The delivery was very fast and the furniture was neatly packed. It makes a robust impression and is elegant in appearance.

      Оценка 

      Erwartungen voll und ganz erfüllt!!!

      Die Sex Chaiselongue ist nicht ganz billig, aber hat unsere Erwartungen voll und ganz erfüllt. Die Verarbeitung ist hochwertig, stabil und die Chaiselongue sieht einfach klasse aus. Geliefert wurde die Chaiselongue absolut diskret, gut und sicher verpackt. Wir können und werden es weiter empfehlen.

        Оценка 

        Alles super. Sehr zufrieden.

        Tolles Design und gute Verarbeitung. Der Sexsessel bzw. Sexliege bereitet uns viel Spass.

          Напишете свой собствен преглед

          Секс мебели - шезлонг - kinky BDSM Couch

          Секс мебели - шезлонг - kinky BDSM Couch

          С този удобен, красив и компактен секс шезлонг от MEO най-смелите ви фантазии ще се сбъднат! Нашите секс мебели са не само особено удобни за почти всички секс пози, но и подобряват всяка стая благодарение на висококачествения си външен вид и естетика.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          30 други артикули от същата категория: