От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Секс спално бельо - Sheets of San Francisco

Бюлетин

Бял чаршаф - Sheets of San Francisco

Отдайте се на похотта си без ограничения! Нашият непромокаем бял чаршаф с латексов вид от Sheets of San Francisco предпазва матрака ви.

 

Повече информация

239,90 €


-40,00 €

199,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Водоустойчив чаршаф с латексов вид. Този висококачествен и издръжлив чаршаф, устойчив на течности, обещава комфортно усещане върху кожата и е предназначен да предпазва матрака ви в спалнята.

     

    • Водоустойчив
    • Дишащ
    • Удобен за кожата
    • Може да се пере в пералня
    • Безшевна повърхност
    • Произведено в САЩ

     

    Просто го пуснете в пералнята, след като забавлението приключи - чаршафът ще бъде готов за използване отново за нула време.

     

    Двуслойна високотехнологична полиуретанова материя с гумено усещане.

     

    Вписан чаршаф с ъгли 25,4 см

    Тегло в зависимост от размера между 1 050 и 1 304 грама

     

    Размери: Голям крал, двоен, пълен размер, крал, кралица, стандартен, супер крал, близнак

     

     

     

    Тук можете да поръчате мостра от плата за тестване!

     

     

    ВПУСНЕТЕ СЕ В ХЛЪЗГАВОТО МОКРО ЗАБАВЛЕНИЕ !!!

    Sheets of San Francisco - когато просто искате да бъдете себе си

    Повечето от нас се наслаждават на секса, който може да включва всевъзможни бъркотии. Ето защо екипът на Sheets of San Francisco искаше да създаде гама от продукти, които да ви позволят да правите ВСИЧКО, навсякъде и по всяко време, без да се налага да мислите за последствията.

    От самото начало Sheets of San Francisco беше решен да създаде висококачествен премиум продукт, който да се усеща чудесно върху кожата и същевременно да бъде изключително практичен и издръжлив. Sheets of San Francisco успя да разработи уникални материи и дизайни след дълги месеци на проучвания, които в крайна сметка доведоха до иновативната продуктова гама, която предлагаме днес.

    В гамата от чаршафи и покривки за легла се използват усъвършенствани материи, които не само не пропускат течности, но и предлагат много други предимства. Те са дишащи, имат фантастично усещане с приятен допир до кожата и същевременно са изключително здрави. Удивително е, че нашите чаршафи също така са изключително лесни за пране и следователно могат да се използват отново и отново за нула време.

    Чаршафите са предназначени за широк спектър от интереси - от чувствени масажи до еротични игри с много лубрикант и игри с храна, восък или водни спортове, нашите чаршафи се харесват на всички предпочитания.

     

    Бележка за белите продукти от Sheets of San Francisco:

     

    Моля, имайте предвид, че някои продукти и цветният восък могат да предизвикат петна. Препоръчваме ви да тествате тези продукти върху малка площ преди употреба.

     

    Нашата чисто нова линия бели чаршафи и възглавници вече е налична. Много от нашите клиенти отново и отново са искали бели чаршафи. Ние се вслушахме и вече можем да представим резултата. По наше мнение тези чаршафи откриват съвсем ново измерение в извратения секс. Дълго време светът на фетиша се занимаваше с тъмни и мрачни цветове, но сега като че ли се обръща към ярките и свежи цветове. Искаме нашите чаршафи да бъдат част от тази тенденция и искахме да подкрепим тези тенденции с бялата линия. Бялата ни линия използва абсолютно същите висококачествени материи като стандартните ни черни чаршафи.

     

    Ако живеете в общ апартамент или сушите чаршафите си на линия, сега не е нужно да се притеснявате какво ще си помислят другите с нашите чисто нови бели чаршафи. На пръв поглед нашите чаршафи изглеждат като обикновено спално бельо. Едва при по-внимателно вглеждане ще забележите чувственото усещане и водоотблъскващите свойства. Много от нашите клиенти просто оставят чаршафите на леглото, за да спят в тях или да са готови за следващата забавна сесия. Без значение къде ще решите да съхранявате или използвате тези нови бели чаршафи, те няма как да не привлекат вниманието ви.

     

    Старателно изработените материи, които използваме за направата на нашите чаршафи, са непроницаеми за много течности и други продукти и дори са устойчиви на восък. Някои продукти, и по-специално цветният восък, в крайна сметка могат да направят петна. Ако се занимавате предимно с игра с восък, препоръчваме ви да се придържате към нашите черни чаршафи. В противен случай черните или белите чаршафи имат абсолютно същите изключителни свойства.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Un affare

    Prima si scrivere una recensione ho dovuto provarlo.
    Il tessuto non è male, è morbido e soprattutto lo lavi e lo pieghi, non occorre stirarlo.

      Оценка 

      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      Dieses edle und zudem äußerst praktische Laken gefällt mir sehr. Es ist ein toller Hingucker und schützt das Bett gleichzeitig vor Verschmutzungen.
      Wenn auch noch ein Lack oder Latex-Fetisch vorhanden ist, sorgt es zusätzlich für Spaß beim Sex.
      Zur Reinigung kann es einfach feucht abgewischt werden oder auch in der Maschine gewaschen werden.
      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      Бял чаршаф - Sheets of San Francisco

      Бял чаршаф - Sheets of San Francisco

      Отдайте се на похотта си без ограничения! Нашият непромокаем бял чаршаф с латексов вид от Sheets of San Francisco предпазва матрака ви.

       

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      8 други артикули от същата категория: