От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM мебели и секс мебели

Бюлетин

Седалка за джантата 2.0

Седалката Rim Seat 2.0 на MEO е иновативно и удобно за употреба решение за любителите на rimming и анилингус. Продуктът съчетава комфорт, функционалност и здравина, за да rimming приятно и особено интензивно изживяване.

Повече информация

3499/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Седалката Rim Seat 2.0 на MEO е иновативно и удобно за употреба решение за любителите на rimming и анилингус. Продуктът съчетава комфорт, функционалност и здравина, за да rimming да направи риминга приятно и особено интензивно преживяване.

    Какво е риминг?

    За много хора близането и дегустирането на партньора е важна част от сексуалността. По време на rimming риминга анусът на партньора, обикновено включващ перинеалната област, се стимулира с устни и език. Това може да се прави както повърхностно, така и чрез проникване в ануса с език. Аналната област е снабдена с множество нервни окончания и е една от ерогенните зони за много хора. Друга разновидност е т.нар. facesitting, при който получателят сяда върху лицето на лежащия по гръб партньор. Нашият Rim Seat 2.0 е разработен, за да улесни този тип сексуална игра. Със седалката Rim Seat 2.0 е възможно да играете един с друг за по-дълъг период от време без напрежение и да глезите и да се наслаждавате на партньора си по-интензивно от всякога.

    Характеристики и предимства на седалката Rim Seat 2.0:

    • Лесно сглобяване и регулиране на височината: седалката Rim Seat 2.0 се характеризира с лесно сглобяване и регулиране на височината. Благодарение на удобните за потребителя бързосменни закопчалки* седалката може да бъде монтирана, регулирана и прибрана също толкова бързо.
    • Материал: Изработена от устойчива на надраскване стомана с прахово покритие, седалката Rim Seat 2.0 е изключително здрава и издръжлива. Това гарантира издръжливост и надеждно функциониране дори при интензивна употреба.
    • Двете допълнителни дръжки на краката на стола Rim откриват нови възможности за използване. Горният" (доминиращият) може да ги използва, за да се избута надолу, докато "долният" (подчиненият) може да ги използва, за да се издърпа нагоре за още по-интензивна стимулация. Тази функция разширява спектъра от сексуални преживявания.
    • Отворена седалка за допълнителни видове игра: Седалката, която е отворена отпред, е проектирана така, че да дава възможност за допълнителни видове игра, като например "игра с петел и топка". Това позволява едновременното стимулиране на няколко ерогенни зони и увеличава потенциала за широк спектър от сексуални дейности.

    Седалката Rim Seat 2.0 е идеалният избор за всеки, който търси здрава, гъвкава и удобна секс мебел за своите интимни моменти. Със своя удобен за употреба дизайн и множество функции Rim Seat 2.0 предлага перфектните условия за творчески и удовлетворяващи преживявания с риминг.

    Повече информация:

    • Rim Seat 2.0
    • Лесна за сглобяване и с възможност за регулиране на височината.
    • Материал: устойчива на надраскване стомана с прахово покритие, изключително здрава и издръжлива.
    • MEO представя седалката Rim Seat 2.0, която прави rimming улеснява! Седалката Rim Seat 2.0 е много стабилна и здрава и може лесно да се регулира на височина.
    • Двете допълнителни дръжки на краката на Rim Seat 2.0 му придават допълнително измерение. Подгласникът" може да ги използва, за да се избута надолу, а "горният" - за да се издърпа нагоре за още по-интензивна стимулация.
    • Седалката, която е отворена отпред, предлага и възможност за "игра с петел и топка".
    • Седалката Rim Seat 2.0 е лесна за поставяне и регулиране благодарение на бързо освобождаващите се закопчалки и също толкова лесна за прибиране.
    • Цвят: черен
    • Бързо освобождаване на закопчалката*: Тези бързосвободни закопчалки са малки механични компоненти, които се използват за свързване или закрепване на различни компоненти бързо и без инструменти. Те се предлагат в различни варианти, но един често срещан тип се състои от метален щифт, който съдържа пружинен механизъм със сачма или бутон. Когато щифтът се вкара през съответстващ отвор, този механизъм щраква на място, като закрепва две части заедно. За да се освободи връзката, бутонът или топчето се натискат и щифтът се издърпва. Този тип крепежни елементи са особено практични, когато се изисква бърз и лесен монтаж или демонтаж. Поради това те често се използват в модулните секс мебели, като например седалката Rim 2.0, или в други ситуации, когато се изисква бързо сглобяване и разглобяване.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Super Qualität

    Der Rim Seat von MEO hat eine super Qualität ist aber auch sehr, sehr praktisch. Früher habe ich beim Rimming immer Wadenkrämpfe bekommen. Dieser "Sitz" macht es viel angenehmer für mich und ich kann viel länger in der Hocke bleiben während ich von meinem Sub geleckt wird. Also: Win-Win !

      Оценка 

      Simply amazing

      I am really happy with my purchase. The Rim Seat 2.0 is so comfortable that hours can be spent there easily.

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      Седалка за джантата 2.0

      Седалка за джантата 2.0

      Седалката Rim Seat 2.0 на MEO е иновативно и удобно за употреба решение за любителите на rimming и анилингус. Продуктът съчетава комфорт, функционалност и здравина, за да rimming приятно и особено интензивно изживяване.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: