От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM paddle

Бюлетин

BDSM paddle от дърво - Big Bad Wolf

Ако сте доминантен, нашето BDSM гребло "Big Bad Wolf" ще ви убеди, но ако сте пасивен Sub, ще се страхувате от него! Това BDSM гребло всъщност може да ви помогне да възбудите партньора си по впечатляващ начин - изпробвайте го!

Повече информация

3306/00

на разположение

    Повече информация

    Ако сте доминантен, нашето BDSM гребло "Big Bad Wolf" ще ви убеди, но ако сте пасивен Sub, ще се страхувате от него! Това BDSM гребло всъщност може да ви помогне да възбудите впечатляващо партньора си - опитайте!

     

    BDSM paddle изработено от дърво - Big Bad Wolf

     

    Търсите ли перфектното BDSM гребло, което не само изглежда добре, но е и функционално? Тогава нашето paddle изработено от дърво е точното нещо за вас. Предимството на дървеното BDSM гребло е, че то е много издръжливо и стабилно. Дървото е здрав материал, който е особено подходящ за използване при пляскане. В ударната повърхност на греблото "Големият лош вълк" сме фрезовали и вълчи крак, който буквално ще остави траен отпечатък върху дупето на подчинения. В правилните ръце BDSM греблото гарантира добре разкървавено дупе с траен сувенир, който дълго време ще напомня на пасивния партньор за тази сесия пошляпване... БДСМ греблото приляга перфектно в ръката, а кожената каишка осигурява сигурен захват при всеки удар, независимо колко силен е той.

     

    Пляскане с BDSM гребло:

     

    Нашето BDSM гребло се използва за нанасяне на удари по седалището, по-специално за предизвикване на приятна болка или чувство на екстаз. То може да се използва по време на прелюдия или като част от BDSM сесия и, разбира се, винаги изисква съгласието на всички участници. Използването на дървено BDSM гребло изисква много внимание и чувствителност, за да се избегнат наранявания и да се спазват границите на участващите лица. Психологическите аспекти на пошляпването и използването на BDSM гребла могат да бъдат много разнообразни и зависят от индивидуалния опит и предпочитанията на участващите хора. Като цяло напляскването и използването на гребла може да се разглежда като форма на власт и подчинение, при която доминиращото лице упражнява контрол над подчиненото лице.

     

    Как да се грижа за BDSM греблото?

     

    За да се грижите за BDSM греблото, избършете го с влажна кърпа след употреба. След това го закачете за примката и го съхранявайте до следващата сесия за пошляпване.

     

    Допълнителна информация:

     

    • BDSM гребло "Голям лош вълк
    • Подходящо за силни удари по време на пошляпване.
    • Гладко и лакирано дърво с естествена структура.
    • Кожена примка за захващане за лесно боравене.
    • Материал: дърво и кожа
    • Размери: ширина: около 12,7 см, дължина: около 35,6 см, дебелина: около 1,9 см.
    • Моля, обърнете внимание, че използването на секс играчки като нашето BDSM гребло е лично решение и трябва да се използва само след консултация и при спазване на мерките за безопасност. Както и да се практикува еротичното напляскване, общоприето е, че принципите на абсолютна безопасност, разумност и консенсуалност (безопасно, разумно, консенсусно) представляват решаващата основа за еротичното напляскване.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Perfect combination of aesthetics and functionality

    The Big Bad Wolf wooden BDSM paddle is the perfect combination of aesthetics and functionality. Made from durable and stable wood, it delivers a satisfying impact during spanking sessions. The carved wolf paw on the striking surface leaves a lasting impression on the sub's bottom. With its comfortable grip and secure leather loop, this paddle ensures precise control and a memorable experience.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Getting attention

    This will really get your attention, can feel the bite.

      Оценка 

      Must-Have für alle BDSM-Liebhaber!

      Dieses BDSM Paddle aus massivem Holz ist der absolute Knaller! Die Verarbeitung ist top und das Design super stylish. Es liegt perfekt in der Hand und lässt echt keine Wünsche offen. Meine absolute Empfehlung – holt es euch!

        Напишете свой собствен преглед

        BDSM paddle от дърво - Big Bad Wolf

        BDSM paddle от дърво - Big Bad Wolf

        Ако сте доминантен, нашето BDSM гребло "Big Bad Wolf" ще ви убеди, но ако сте пасивен Sub, ще се страхувате от него! Това BDSM гребло всъщност може да ви помогне да възбудите партньора си по впечатляващ начин - изпробвайте го!

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: