От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM paddle

Бюлетин

BDSM paddle от дърво - Тежки удари

Имате ли желание за твърда почерпка? Класическият BDSM paddle, изработен от дърво, доставя много удоволствие на приятелите на строгото възпитание! Нашите здрави BDSM paddle изработени от дърво гарантират, че ще получите удоволствието, което желаете. Този paddle е изключително здрав и идеален за еротични наказания.

Повече информация

2428/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Имате желание за твърда почерпка? Класическият BDSM paddle от дърво доставя на приятелите на строгото възпитание много удоволствие! Нашият здрав BDSM paddle от дърво ви гарантира, че ще получите желаното удоволствие. Този paddle е изключително здраво и идеално за еротични наказания.

     

    Този paddle осигурява добро, цялостно посичане и гарантира изключително тежки сеанси на пошляпване. Благодарение на ергономично оформената дръжка, нашата paddle може да се направлява лесно и точно по време на пошляпване.

     

    BDSM paddle е изработен от масивна дървесина и впечатлява с високото си качество. Вдлъбнатините в повърхността на греблото за пляскане намаляват съпротивлението на въздуха по време на пляскане и постигат висока интензивност на пляскането.

     

    Как да използвам BDSM пошляпването paddle от дърво?

    Използвайте BDSM пошляпването paddle от дърво нежно върху кожата на партньора си, за да свикне с усещането. След това можете да разпределите леки до силни удари с paddle и бавно да увеличавате интензивността. Няма граници за въображението ви при пляскането - но основните правила, разбира се, трябва да бъдат съгласувани. Предварително може да се определи така наречената "безопасна дума", която се използва, когато се достигне границата. Тогава лицето, което активно извършва пошляпването, трябва незабавно да спре. Такива наказания могат да се извършват у дома или на обществени места.

     

    Искате да си купите BDSM paddle да си купите евтино?

     

    Това гребло за пошляпване е изработено от много качествена дървесина. Дървото е старателно обработено, шлифовано и със заоблени ъгли. Ако търсите семпла, но много функционална играчка за пошляпване, която не би трябвало да струва много, тогава това дървено SM гребло е точният избор.

     

    Мога ли да комбинирам своите paddle да го комбинирам с други аксесоари?

     

    Да, на всяка цена! Особено ако комбинирате новото си дървено paddle гребло с кожените ограничители за робство MEO ® или може би използвате превръзка за очи, имате някои чудесни възможности. Или пък кожена маска - това осигурява еротично засилване на възприятията и прави вълнуващото взаимодействие на власт и доверие още по-впечатляващо.

     

    Какво прави BDSM paddle изработени от дърво толкова специални за пляскане?

     

    paddle с изрязани части се постига по-силен ефект на въздействие, отколкото paddle без изрезки. Изрязаните части намаляват въздушната възглавница, която се образува между BDSM paddle и кожата при удар намалява и интензивността на удара се увеличава. Всички ръбове на нашите лопатки са заоблени, което значително намалява риска от нараняване. Благодарение на ергономично оформената дръжка paddle много удобна в ръката и гарантира безопасно и прецизно нанасяне на удари. Повърхността на греблото е прецизно шлифована и поради това е много гладка.

     

    Важни критерии за закупуване на BDSM гребло:

     

    A paddle е изключително популярен аксесоар на BDSM сцената. Възможно е вече да сте запознати с ездачките и камшиците SM, но BDSM paddle може да осигури особено интензивно удоволствие болка. Материалът всъщност е решаващият критерий, който прави paddle средство за сурово наказание в играта на господство и подчинение. За начинаещите в областта на пошляпването paddleкоито са меко подплатени или имат две различни повърхности за нанасяне на удари. Можете да ги използвате, за да подготвите бавно дупето си за предстоящата болка от удоволствието. Ако обаче леката болка за удоволствие вече не е достатъчна, може да се използва BDSM paddle изработени от кожа, са подходящи paddle за вас. Такива paddle може да се прояви с различна степен на въздействие. Друг убедителен вариант е paddle изработен от гума или силикон. Те често са напълно подценявани, защото въпреки че са меки, гъвкави и гладки, предизвикват впечатляващо пляскане по дупето - дори при съвсем малко усилие. Ако обаче искате интензивна болка от удоволствие, трябва да изберете BDSM paddle изработен от дърво. Твърдостта и неподатливостта на материала гарантират изключителна интензивност. MEO ® ви предлага богат избор от падове с различни форми, дизайн и материали тук, в големия онлайн магазин SM, за да можете да намерите подходящия за вас paddle подходящи за вас.

     

    Допълнителна информация:

     

    • paddle изработени от масивна дървесина
    • Тук можете да намерите подробен доклад от изпитването (моля, кликнете)
    • Английската дума "spanking" означава пошляпване на дупето. Шлепането често е забавно дори за тези, които не са фенове на BDSM. В допълнение към ритуала на наказание, то е и специално удоволствие, което се усеща като болка. Любителите на BDSM също така обичат да носят нашите кожени ръкавици.
    • Размери: Дължина около 37 см, ширина около 10 см
    • Онлайн магазин MEO: Гребла за пошляпване, камшици за СМ, ездачки за СМ и други играчки за СМ.
    • Качество: Ръчно изработени с любов, за да се гарантират най-високите стандарти за качество.
    • Естествен продукт: Дървото е естествен материал, който е особено подходящ за производството на paddle подходящ. То е 100% рециклируем и екологичен продукт.
    • Уникалност: Нашите paddle са ръчно изработени и уникални.
    • Дискретност: Изпращат се в незабележима картонена кутия, която не дава индикации за съдържанието!

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Simply great

    Love the way it feels and the sound it makes.

      Оценка 

      I love it

      I like how it feels in the hand and love it when I spank somebody

        Оценка 

        Great quality

        My boyfriend beats my butt good and hard with it. Great quality

          Оценка 

          Perfect

          Right size, great quality, just what I needed

            Оценка 

            Awesome Paddle

            My sub really enjoys our new toy!!

              Оценка 

              Capisco perchè si chiama "colpi duri"!

              Capisco perchè si chiama "colpi duri"! Ha un tocco così piacevole che non smetterei di farmi sculacciare

                Оценка 

                Sehr gutes Basic für SM

                Sehr gutes Basic für SM Für Anfänger und Profis geeignet

                  Оценка 

                  Tolle Qualität, super Verarbeitung

                  Dieses elegante Paddel aus robustem und hochwertigem Holz hat uns begeistert! Versehen mit Aussparungen sowie einer praktischen Schlaufe erfüllt es alle unsere Wünsche beim Spanken. Tolle Qualität, super Verarbeitung. Sehr gut für Profis und auch für Einsteiger.

                    Напишете свой собствен преглед

                    BDSM paddle от дърво - Тежки удари

                    BDSM paddle от дърво - Тежки удари

                    Имате ли желание за твърда почерпка? Класическият BDSM paddle, изработен от дърво, доставя много удоволствие на приятелите на строгото възпитание! Нашите здрави BDSM paddle изработени от дърво гарантират, че ще получите удоволствието, което желаете. Този paddle е изключително здрав и идеален за еротични наказания.

                    Напишете свой собствен преглед

                    Други клиенти също купиха:

                    30 други артикули от същата категория: