От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Спекулум за анален разпръсквач

Бюлетин

BDSM спекула в Куско

Купуването на спекулум е въпрос на доверие! С професионалния спекулум на Cusco, изработен от висококачествена неръждаема стомана, можете да изследвате партньора си в детайли по време на BDSM сесия и да получите особено дълбоки, безсрамни прозрения.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Купуването на спекулум е въпрос на доверие! С професионалния спекулум Cusco, изработен от висококачествена неръждаема стомана, можете да изследвате партньора си обстойно по време на BDSM сесия и да получите особено дълбоки, безсрамни прозрения.

     

    Как да използвам спекулума на Cusco?

     

    Двете остриета на спекулума разтварят широко ануса за него или вагината за нея и по този начин позволяват поставянето на точна "диагноза" и определянето на по-нататъшни "терапевтични мерки" или наказания в контекста на BDSM. Спекулумът може да бъде затоплен и навлажнен с лубрикант като FUCKSLUT на MEO ®, за да бъде прегледът по-приятен, или можете да го поставите за кратко в хладилника и да го поставите без никакъв лубрикант, което се възприема като много по-неудобно - в зависимост от това колко послушно се държи вашият Sub.

     

    С какво се отличава BDSM спекулумът според Cusco?

     

    Нашият спекулум Cusco е най-разпространеният спекулум в областта на BDSM. Спекулумът Cusco се отличава с това, че долното острие може да се движи напълно, което позволява по-силно разтягане на ануса или вагината и може значително да увеличи усещането за разтягане.

     

    Мога ли да комбинирам спекулума Cusco с други BDSM продукти?

     

    В случай на много несговорчиви пациенти е препоръчително да се използват кожените болнични белезници Dr. Sado, за да се гарантира, че необходимият преглед може да бъде извършен без проблеми. Къртицата и превръзката на очите също могат да бъдат полезно допълнение. Въображението ви няма граници при комбинирането на спекулума Cusco с други SM артикули от нашата гама!

     

    Важни критерии за избор! В какви размери се предлага спекулумът Cusco?

     

    Спекулумът Cusco е еднакво подходящ както за начинаещи, така и за професионалисти. За да може спекулумът да се адаптира индивидуално към размера и нуждите, ние предлагаме спекулума на Cusco в три различни размера.

     

    Тези спекулуми се предлагат в различни размери с дължина на клюна на Куско от 20 мм до 36 мм. Максималният отвор е между 65 mm и 100 mm. Визуалният преглед или дори намазките и общият преглед стават безопасни и изчерпателни с този инструмент от MEO ®. Спекулумът Cusco се отличава с полирано и розово покритие на повърхността, което улеснява поддържането на стерилност на спекулума за безопасна употреба.

     

    Безопасен ли е спекулумът Cusco от MEO ® за употреба?

     

    Със спекулата Cusco от MEO ® сте на "сигурна страна", защото тези метални инструментални спекули са изработени от висококачествен материал и имат гладка, покрита повърхност. Заоблените ръбове на нашия спекулум Cusco позволяват на Top да ги поставя внимателно и по този начин да увеличи комфорта при лечението на под. Като уред за изследване спекулите Cusco от MEO ® осигуряват най-добрите условия за вътрешно изследване на вашия пасивен партньор.

     

    Какво всъщност означава спекулум?

     

    Спекулумът идва от латински и означава просто "огледало", а както е добре известно, лекарите наричат много от своите инструменти огледала. Спекулумът може да има различни форми, но обикновено се използва за държане на ануса или вагината отворени, за да се огледат най-интимните вътрешни части на вашия пасивен партньор.

     

    Размери:

     

    • Малък: ширина на острието около 20 mm, дължина за поставяне около 60 mm максимален отвор: около 65 mm
    • Среден: широчина на острието около 35 мм, дължина за поставяне около 85 мм максимален отвор: около 85 мм
    • Голям: ширина на острието приблизително 35 мм, дължина за поставяне приблизително 105 мм, максимален отвор: приблизително 100 мм

     

    Допълнителна информация:

     

    • Розов спекулум в три размера.
    • Перфектен за насилствена феминизация.
    • Така нареченият спекулум с патешко гърло се използва при BDSM сеанси.
    • Едуард Габриел Куско проектира "патешката човка" още през 1850 г., като закръгля краищата на двете остриета.
    • Спекулумът на Куско има лесна за използване функция на винт, която разтваря двете остриета и ги фиксира на място.
    • Той се предлага в три размера и е изработен от неръждаема стомана с розово покритие. Може да се почиства хигиенично след употреба с нашия почистващ препарат за играчки VERYCLEAN.
    • За дезинфекция на ръцете преди преглед препоръчваме нашия спрей INSTACLEAN.
    • За анално или вагинално изследване препоръчваме нашите черни латексови ръкавици.
    • Можете да използвате някой от нашите лубриканти със спекулума Cusco.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Professionelle Qualität

    Mir als Sissy Boy gefällt es sehr gut von der Farbe her und die Qualität ist fantastisch professionell

      Оценка 

      Buono

      Marito dice che è fenomenale ,è semplice d usare ed entra bene.

        Оценка 

        Semplice ma funzionale

        Molto utile per qualche giochetto sotto le coperte

          Оценка 

          Fantastic speculum

          This speculum is awesome, it gets very big and allows for maximum gape. It can sometimes feel like it's cutting you but if you take it easy it feels nice.

            Напишете свой собствен преглед

            BDSM спекула в Куско

            BDSM спекула в Куско

            Купуването на спекулум е въпрос на доверие! С професионалния спекулум на Cusco, изработен от висококачествена неръждаема стомана, можете да изследвате партньора си в детайли по време на BDSM сесия и да получите особено дълбоки, безсрамни прозрения.

            Напишете свой собствен преглед

            Други клиенти също купиха:

            21 други артикули от същата категория: