От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Стимулатори на простатата

Бюлетин

Стимулатор на простатата

Това чудо на технологията осигурява всичко, което всеки друг стимулатор на простатата само обещава: незабравима стимулация на простатата и спиращи дъха оргазми! Победителят в нашия тест, многофункционален масажор на простатата, съчетава различни функции като вибрация, перинеална стимулация и дори може да се надува с дистанционно управление.

Повече информация

2462/00

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Това чудо на технологията осигурява всичко, което всеки друг стимулатор на простатата само обещава: незабравима стимулация на простатата и спиращи дъха оргазми на простатата! Победителят в нашия тест, многофункционален масажор на простатата, съчетава различни функции като вибрация, перинеална стимулация и дори може да се надува с дистанционно управление.

     

    Надуваемият стимулатор на простатата гарантира изпълващо анално удоволствие! Благодарение на удобното дистанционно управление нашият мощен стимулатор на простатата може да се надуе до екстремен размер бързо и лесно. С натискането на един бутон можете индивидуално да определите колко можете или трябва да поемете вие или вашият партньор. Стимулаторът на простатата от MEO ® открива много приятни възможности, защото дори в първоначалния си вид стимулаторът на простатата е чудесно голям и твърд, но благодарение на меката силиконова повърхност все още може да се поставя удобно. Веднага щом се активира функцията за изпомпване, стимулаторът на простатата нараства многократно до първоначалния си размер и осигурява невероятно усещане за натиск върху простатата. Благодарение на специалната форма на стимулатора на простатата, простатата се стимулира с прецизна точност , което означава многобройни оргазми на простатата за вас.

     

    Мощните вибрации, които можете да включите по желание в десет разнообразни режима на вибрация, осигуряват още по-вълнуващо удоволствие. Всички функции могат да се активират чрез безжичното дистанционно управление на стимулатора на простатата с едно натискане на бутон.

     

    Със стимулатора на простатата MEO ® е разработил вибратор за простатата, който се адаптира индивидуално към формата на тялото и удря точно простатата. Под черната повърхност, изработена от кадифено мек силикон, се намират два мощни мотора, които превръщат стимулатора на простатата във висококачествена играчка, която стимулира простатата и перинеума едновременно.

     

    Качество: Важен критерий, когато искате да си купите стимулатор на простатата:

     

    Стимулаторът на простатата от MEO ® се характеризира с отлично качество на материалния състав и дизайна. Благодарение на сложната изработка няма смущаващи шевове или ръбове.

     

    Убедително предимство: Два мощни мотора!

     

    Стимулаторът на простатата от MEO ® е оборудван с два мощни мотора, които осигуряват дълбоко действащ масаж на простатата и перинеума. Мъжете, които все още не са се наслаждавали на анална стимулация, ще се изненадат колко интензивен оргазъм могат да изпитат, когато се отдадат на тези две анални точки на удоволствие.

     

    Съвети за покупка: Стимулаторът на простатата трябва да има и дистанционно управление и дълготрайна батерия:

     

    С удобното дистанционно управление можете да активирате 10 различни честоти на вибрациите. Функцията за напомпване може да се активира индивидуално чрез натискане и задържане на бутона. Това ви дава пълен контрол върху оргазма на простатата по всяко време. Разбира се, особено привлекателно е да дадете дистанционното управление - а с него и властта над вашия оргазъм - в други ръце. Дълготрайна акумулаторна батерия (зарежда се чрез USB) захранва стимулатора на простатата с продължителност на работа до 60 минути.

     

    Анален оргазъм при мъжете:

     

    Простатата е много чувствителна и затова се смята за мъжката G-точка. И вие трябва да използвате този факт за своето удоволствие. Защото мъжкият оргазъм е невероятен благодарение на масажа на простатата. Ключова дума: оргазъм на простатата!

    Подходящ ли е стимулаторът на простатата за начинаещи?

     

    Благодарение на много еластичната повърхност, изработена от висококачествен силикон, стимулаторът на простатата може да се поставя удобно и затова е идеално подходящ и за начинаещи. Анатомично перфектно оформеният стимулатор на простатата осигурява изключително пълноценно удоволствие. Стимулаторът на простатата е приятен и удобен за поставяне. Практичната функция за изпомпване позволява на стимулатора на простатата бързо да увеличи обиколката си до 8 см. Можете да променяте обиколката по всяко време с помощта на дистанционното управление, което превръща стимулатора на простатата в идеалния вибратор за простатата за начинаещи и професионалисти. Надуваемият стимулатор на простатата е идеален и за ефективно анално разтягане.

     

    Мога ли да използвам стимулатора на простатата по време на секс?

     

    Независимо дали се наслаждавате на стимулатора на простатата MEO® сами или заедно с партньора си, бъдете готови за спиращ дъха оргазъм на простатата. Стимулаторът на простатата също ще ви накара да се почувствате в настроение, защото благодарение на специалната си форма щепселът стимулира простатата и перинеума. По време на секс щепселът масажира мъжката G-точка с всеки тласък, като ви осигурява невероятно интензивен оргазъм. Широкото, ергономично оформено краче също гарантира максимална безопасност по време на употреба.

     

    Победител в тестовете на MEO ® благодарение на иновативните функции и страхотния дизайн:

     

    С този надуваем стимулатор на простатата с дистанционно управление MEO ® определено достига ново ниво в областта на стимулацията на простатата, защото иновативният дизайн на стимулатора на простатата не само вдъхновява визуално, но и подпомага особено ефективно вашето анално удоволствие чрез многото функции. Оборудван с ергономично оформена дръжка, стимулаторът на простатата е лесен за управление в желаната посока.

     

    Какво друго трябва да взема предвид?

    Стимулаторът на простатата е напълно водоустойчив, така че можете да го вземете със себе си под душа за мокра игра. Тихият като шепот мотор гарантира дискретност, а с включения кабел за зареждане можете да снабдите стимулатора на простатата със свежа енергия по всяко време.

     

    Дистанционното управление ви позволява да управлявате стимулатора на простатата от разстояние до 15 метра. Наслаждавайте се на вълнуваща стимулация в движение в колата, във фитнеса, в клуба или навсякъде, където е необходим контрол!

     

    Как да използвам стимулатора на простатата?

     

    Благодарение на тесния накрайник поставянето на стимулатора на простатата е особено лесно и ви доставя несравнимо удоволствие. Съвет от MEO ®: Еластичният материал става още по-хлъзгав с използването на лубрикант. Нанесете обилно количество лубрикант на водна основа, например Aquameo, върху извития вал на стимулатора на простатата и внимателно го въведете в ануса си. Второто стимулиращо рамо трябва да е върху перинеума ви. Сега можете лесно да превключвате между 10-те мощни режима на вибрация с едно натискане на бутона и да се оставите да бъдете поглезени. С едно продължително натискане на бутона можете да надуете стимулатора на простатата до желания размер.

     

    Стимулиране на простатата със стимулатор на простатата: всичко, което трябва да знаете:

     

    Стимулаторът на простатата ви развлича два пъти. Той не само насочва простатата ви с максимална прецизност, но основата му осигурява и оргазмени вибрации на чувствителния ви перинеум. Можете да превключвате между 10-те мощни режима на вибрация и функцията за изпомпване само с натискане на бутон на дистанционното управление, за да откриете най-приятния за вас режим. Този превъзходен стимулатор на простатата ви кара да се чувствате напълно пълни отвътре, а вибрациите на перинеума и простатата осигуряват още едно ниво на стимулация. Заостреният връх и кадифено меката повърхност се плъзгат с лекота, а специалният дизайн на стимулатора на простатата предотвратява прекалено дълбокото проникване. Надуването на стимулатора на простатата е лесно с дистанционното управление, а изпускането му също е бързо и лесно. Освен това стимулаторът на простатата е водоустойчив и осигурява спиращ дъха оргазъм на простатата под душа.

     

    Подготовка: Ето как масажът на простатата става наистина добър!

     

    Ако се притеснявате за хигиенния аспект, препоръчваме преди това да изплакнете с анален душ. Ако ви е "за първи път", трябва да осигурите спокойна атмосфера, в която да можете да се отпуснете, или по-скоро да отпуснете правилните мускули. Не бива да подценявате силата на сфинктерния мускул. Съвет: MEO ® предлага релаксиращия анален спрей EXTREMEO! В зависимост от вашите нужди и предпочитания, тук в MEO ® ще намерите подходящия аксесоар за всеки. Едно нещо, което никога не трябва да ви липсва: добър лубрикант - за предпочитане такъв, който е специално предназначен за анална употреба.

     

    Как да почистя стимулатора на простатата?

     

    Просто почистете стимулатора на простатата под течаща вода с малко мек сапун. Ако предпочитате специална грижа, препоръчваме нашия почистващ препарат за играчки VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • Акумулаторен стимулатор на простатата с дистанционно управление
    • Вибратор за простатата с функция за изпомпване
    • Прецизност: Стимулира простатата и перинеума.
    • Супер мощност: 10 мощни режима на вибрация за разнообразие.
    • Материал: силикон + ABS
    • Време за зареждане: 2 часа
    • Полезен живот при пълно зареждане: 1 час
    • Размери: 13,8 cm x 11 cm x 3,6 cm (ненапомпано), 11 cm x 16 cm x 8 cm (надуто)

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    fast perfekt

    Der Stimulator funktioniert super, bin vor Jahren über ein solches Toy mit manueller Pumpe auf den Geschmack der Prostatastimulation gekommen. Man kann den Druck auf die Prostata sehr gut dossieren und die Vibration kommt bei unterschiedlichen dicken auch vollkommen unterschiedlich an der Prostata an.
    Negativ ist nur dass das Toy beim Luftablassen nie richtig zurückgeht und man es nochmal Aufpumpen und in Form bringen muss. Und ich hütte gerne bei einer Version 2.0 Pumpmodie, wie bei den Vibrationen.

      Оценка 

      Wann wieder verfügbar???

      Leider ist der Prostata Stimulator schon seit Monaten nicht verfügbar…
      Ist da schon etwas bekannt ab wann der wieder zu kaufen ist???

        Оценка 

        Pas mal mais peut mieux faire

        Déçu par l’emballage, mais aussi par la notice d’explication. En dehors de cela un très bon jouet qui joue bien son rôle et est très efficace. De très belles sensations et un orgasme délicieux. Par contre le mauvais emplacement des boutons, ne permet pas de s’asseoir et d’en profiter. De plus lorsque l’on s’est assis dessus, La télécommande a du mal à capter.Je recommande malgré tout cet article pour le plaisir qu’elle m’a procuré.

        • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
        Оценка 

        Incredible product

        I just got done using mine for the first time and immediately rushed here to leave a 5 star review. It's absolutely wonderful. Not too big initially but not too small and inflates quite a lot, vibrations are comparable to typically much more expensive products, super easy to use and clean, feels solid but goes in easy with some lube, I really have zero issues with this product. Also, if you haven't used an inflatable prostate stimulator before, the feeling is incredible. Easily worth the money, honestly after using it I'm surprised they don't charge more!

        • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
        Оценка 

        Must have!

        Must have! Amazing feeling with the vibration and fullness once it starts pumping!

        • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
        Оценка 

        Great toy

        This thing is great, love it in my butt during sex. We have had it a long time, it still vibrates and inflates well. It fills me up very well! Feels very good in me. Love it!!!!

        • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
        Оценка 

        Da avere assolutamente nella propria collezione

        Da avere assolutamente nella propria collezione. Piccolo e discreto, ma che regala sensazioni intense e piacevoli. Lo consiglio a chi soprattutto vuole scoprire il piacere di un massaggio prostatico. Vi assicuro vi aprirà nuove sensazioni e orgasmi più intensi.

        • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
        Оценка 

        parfait pour la stimulation de la prostate

        parfait pour la stimulation de la prostate

        • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
        Оценка 

        Best toy ever

        Best toy we ever got. Replaces many other fixed size prostate stimulators we have had in different sizes.

        • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.
        Оценка 

        Wow

        Wow this is good training device....

        • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.
        Оценка 

        Prostatastimulation

        Dieser Prostata Stimulator bringt im Vergleich zu anderen Vibratoren eindeutig viel mehr. Ich bin vollkommen zufrieden und kann den Prostatasimulator jedem Mann weiter empfehlen, Den insbesondere die zusätzliche Pumpfunktion macht den großen unterschied.

        • 7 от 7 клиенти намериха този преглед за полезен.

        Напишете свой собствен преглед

        Стимулатор на простатата

        Стимулатор на простатата

        Това чудо на технологията осигурява всичко, което всеки друг стимулатор на простатата само обещава: незабравима стимулация на простатата и спиращи дъха оргазми! Победителят в нашия тест, многофункционален масажор на простатата, съчетава различни функции като вибрация, перинеална стимулация и дори може да се надува с дистанционно управление.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: