От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Стимулатори на простатата

Бюлетин

Вибратор за простатата - Amoremeo True Blue

Оргазмът на простатата често се описва като един от най-интензивните и удовлетворяващи оргазми, които мъжете могат да изпитат. Независимо дали сте сами или в двойка, с вибратора за простатата Amoremeo True Blue е по-лесно и по-приятно от всякога да откриете и да се насладите на необикновеното усещане за оргазъм на простатата.

Повече информация

3676/00

на разположение

    Повече информация

    Сайтът Amoremeo True Blue Вибраторът за простатата от MEO е висококачествен силиконов вибратор, специално разработен за интензивна стимулация на простатата. Меката, гъвкава секс играчка е оборудвана с два мотора с 10 скорости, които работят заедно, за да осигурят изключителна стимулация. Дългият, текстуриран вал на вибратора се стеснява в заоблена, наклонена глава, идеална за целенасочена стимулация на простатата. Благодарение на анатомично съвършената си форма вибраторът за простатата седи удобно в ръката и предлага много възможности за стимулиране, като всички те могат да се контролират с натискането на един бутон. Вибраторът е водоустойчив, презареждащ се и лесен за почистване.

    Оргазмът на простатата често се описва като един от най-интензивните и удовлетворяващи оргазми, които мъжете могат да изпитат. Простатата, известна още като "мъжката G-точка", е важна жлеза в мъжката репродуктивна система, която може да предизвика дълбоки и мощни оргазми, когато се стимулира правилно. Стимулирането на простатата може да има ползи за здравето чрез стимулиране на простатната жлеза и увеличаване на притока на кръв, както и за увеличаване на сексуалното удоволствие.

    Вибраторът за простатата Amoremeo True Blue е специално разработен, за да улесни тази мощна форма на удовлетворение. Благодарение на ергономичния си дизайн с наклонена глава, вибраторът се адаптира перфектно към мъжката анатомия, за да осигури целенасочена стимулация на простатата. Заоблената глава на вибратора улеснява вкарването му в ануса и гарантира, че вибрациите достигат точно там, където са най-желани - директно в простатата.

    Вибраторът за простатата предлага също Amoremeo True Blue предлага десет различни режима на вибрация - от нежни до интензивни, което ви позволява да персонализирате стимулацията според личните си предпочитания и да проправите пътя към оргазъм на простатата. Синхронизираните мотори генерират дълбоки, ритмични вибрации, които масажират и стимулират простатата, увеличавайки шанса за проникващ и удовлетворяващ оргазъм на простатата. Независимо дали сте сами, или в двойка, Amoremeo True Blue Вибраторът за простатата прави по-лесно и по-приятно от всякога да откриете и да се насладите на необикновеното усещане за оргазъм на простатата.

    Акценти:

    • Двигатели: Два синхронизирани мотора с 10 скорости за комплексни и дълбоки вибрации.
    • Управление: Лесно управление чрез бутон за контрол на разнообразните режими на вибрация.
    • Материал: Изработен от висококачествен силикон и ABS, вибраторът не само не съдържа латекс, но и е особено щадящ за кожата.
    • Водоустойчивост: Напълно водоустойчив, идеален за удоволствие под душа или във ваната.
    • Презарежда се: Не е необходимо да се притеснявате за батерии, тъй като вибраторът може да се зарежда удобно чрез USB.
    • Лесен за почистване: Гладката му повърхност го прави идеален спътник за всяко приключение.


    Вибраторът за простатата Amoremeo True Blue е не просто вибратор за мъже, а гаранция за спиращи дъха оргазми на простатата. Опитайте многобройните функции и целенасочената стимулация на простатата, ануса и перинеума, които ще ви отведат в свят на удоволствие и удовлетворение.

    Допълнителна информация:

    • Amoremeo True Blue - Вибратор за простатата
    • Размери: Дължина 13,60 см, дължина за поставяне 10,50 см, диаметър 3,80 см, по-малък диаметър 3,20 см.
    • Материал: Изработен от щадящ кожата силикон и ABS, без латекс.
    • Захранване: Зареждане чрез USB, екологично и практично.
    • Водоустойчивост: Напълно водоустойчив, идеален за забавление под душа или във ваната.
    • Режим на вибриране: 10 различни настройки на скоростта и модела предлагат широки възможности за персонализиране.
    • Управление: Лесно и интуитивно управление с удобен за потребителя бутон.
    • Универсалност: Особено подходящ за стимулиране на ануса, простатата и перинеума.
    • Почистване: Лесно се почиства с вода, сапун и спрей VERYCLEAN.
    • Лубрикант: Съвместим с всички лубриканти. Препоръчваме нашия лубрикант Aquameo.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Absolut fantastisch

    Bin begeistert! Das Material ist toll, sehr weich und angenehm. Das Gerät ist ziemlich leise und der Akku hält lange. Besser geht's nicht und das für wenig Geld. Würde ich wieder kaufen!

      Оценка 

      Top qualité

      La qualite de ce jouet est au top
      Tres doux
      Excellentes vibrations sans etre trop bruyantes

        Напишете свой собствен преглед

        Вибратор за простатата - Amoremeo True Blue

        Вибратор за простатата - Amoremeo True Blue

        Оргазмът на простатата често се описва като един от най-интензивните и удовлетворяващи оргазми, които мъжете могат да изпитат. Независимо дали сте сами или в двойка, с вибратора за простатата Amoremeo True Blue е по-лесно и по-приятно от всякога да откриете и да се насладите на необикновеното усещане за оргазъм на простатата.

        Напишете свой собствен преглед

        30 други артикули от същата категория: