От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Стимулатори на простатата

Бюлетин

Стимулатор на простатата с шокова функция

Тайната на нашия стимулатор на простатата: в допълнение към класическата вибрация, той стимулира с допълнителни удари, на практика удря с чукче по простатата. Ще изпитате оргазъм на простатата, сякаш еякулира кон! Всички функции могат да се управляват директно върху стимулатора на простатата или с дистанционно управление.

Повече информация

2922/00

на разположение

    Повече информация

    Тайната на нашия стимулатор на простатата: в допълнение към класическата вибрация, той стимулира с допълнителни удари, на практика удря с чук по простатата. Тъй като можете да избирате силата, скоростта и вибрациите между 7 + 3 режима, шоковете се усещат изключително интензивно. Ще изпитате оргазъм на простатата като еякулация на кон! Всички функции могат да се управляват директно върху стимулатора на простатата или с включеното в комплекта дистанционно управление.

     

    Какво обичаме:

     

    Дистанционното управление ви позволява да активирате/променяте различните нива на вибрация с едно докосване на бутон за индивидуална стимулация. Дистанционното управление е толкова малко и дискретно, че можете да използвате аналната приставка незабелязано и по време на път, в клуба, на работа или във фитнеса.

     

    Какво прави стимулаторът на простатата?

     

    Стимулаторите на простатата са специално оформени, за да стимулират простатата и P-точката. Простатата е изключително чувствителна точка при мъжете и е подобна на G-точката при жените. Стимулирането ѝ по време на секс или мастурбация увеличава усещането за удоволствие и оргазъм. P-точката е "мъжката G-точка", която се намира на около 5 до 7 см зад входа на ануса и предизвиква интензивни анални оргазми, когато се стимулира с нашата тапа за простатата. Възможни са дори "оргазми без ръце" и оргазми без ерекция.

     

    Как да използвам стимулатора на простатата?

     

    Работата с този стимулатор на простатата е много лесна в сравнение с много други вибратори за простатата! Използвайте малко лубрикант на водна основа Aquameo и го поставете анално. Можете да контролирате пулсацията, режимите на вибрация и нивата на вибрация просто чрез натискане на бутон на контролния панел от долната страна на стимулатора на простатата или чрез дистанционно управление.

     

    Какво е специалното в стимулатора на простатата?

     

    Стимулаторът на простатата има чудесна копринено мека силиконова повърхност за изключително приятно усещане върху кожата и тялото. Широката основа на стимулатора на простатата гарантира, че можете да седнете удобно и да се наслаждавате, тъй като предотвратява прекалено дълбокото проникване. Този стимулатор на простатата е насочен към вашата точка на удоволствие - простатната жлеза! Той ви стимулира отвътре и се забива точно в простатата ви.

     

    Как да почистя стимулатора на простатата?

     

    Просто почистете стимулатора на простатата с малко топла вода и мек сапун. Ако предпочитате особено щателно почистване, препоръчваме да използвате нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Какво друго трябва да взема предвид?

     

    Моля, използвайте само лубриканти на водна основа, като например Aquameo. Лубрикантите на силиконова основа могат да повредят повърхността на стимулатора на простатата. Нашият популярен спрей Analforte отпуска ануса и улеснява поставянето.

     

    Повече информация:

     

    • Презареждаем стимулатор на простатата с USB кабел и функция за вибрация и шок.
    • Стимулатор на простатата с дистанционно управление
    • 7 режима на пулсиране: удари с чукче срещу простатата!
    • 3 степени на вибрация - от нежна до силна
    • С широка основа: предотвратява прекалено дълбокото проникване.
    • Материал: силикон и ABS
    • Размери: Обща дължина 15,5 см, диаметър 3,5 см.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Tip top

    Au niveau de la matière il est pas mal et il se nettoie bien. Il y a deux modes différents (vibrations et mouvement de va et vient). Ce qui est pas mal c'est que tu peut choisir si tu veut les deux modes ou un seul des deux

      Оценка 

      Super

      Dimensioni adatte a beginner ma la vibrazione è una bomba

        Оценка 

        Strong vibrations

        Strong vibrations, one of the most powerful I have experienced.

          Оценка 

          Geiles Teil

          Funktioniert gut - schnell geliefert. Danke

            Оценка 

            Eigentlich sehr gut

            Eigentlich sehr gut. Alle Funktionen lassen sich entweder am Plug selber oder mit der Fernbedienung steuern. Das vibrieren ist auch sehr angenehm. Eigentlich alles perfekt allerdings könnte er nach meinem Geschmack etwas stärker zustoßen. Dafür ist ein Betrieb allerdings sehr leise. Man spürt es schon deutlich dass man was im Anus hat

              Напишете свой собствен преглед

              Стимулатор на простатата с шокова функция

              Стимулатор на простатата с шокова функция

              Тайната на нашия стимулатор на простатата: в допълнение към класическата вибрация, той стимулира с допълнителни удари, на практика удря с чукче по простатата. Ще изпитате оргазъм на простатата, сякаш еякулира кон! Всички функции могат да се управляват директно върху стимулатора на простатата или с дистанционно управление.

              Напишете свой собствен преглед

              Други клиенти също купиха:

              30 други артикули от същата категория: