От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Стимулатори на простатата

Бюлетин

Nexus Revo Air - Въртящ се вибратор на простатата със стимулация с въздушно налягане

Изпитайте върховния мъжки оргазъм с Nexus Revo Air! Иновативният вибратор за простатата е чудо на технологията и ви развлича с два мощни мотора и стимулация с въздушно налягане. Той прецизно масажира простатата и перинеума за незабравими простатни оргазми.

Повече информация

2972/00

Време за доставка приблизително 3 дни

    Повече информация

    Оргазмът на простатата е върховният мъжки оргазъм и с Nexus Revo Air ще го изпитвате отново и отново! Вибраторът за простатата Nexus Revo Air не е обикновен стимулатор на простатата, а истинско чудо на технологията! Със своя иновативен дизайн, два мощни мотора и стимулация с въздушно налягане, той е способен да масажира както простатата, така и перинеума - ерогенната зона между ануса и тестисите.

     

    Акценти:

     

    • Иновативен вибратор за простатата
    • Със стимулация чрез въздушно налягане
    • Въртящ се вал
    • 2 мощни мотора
    • 8 различни нива на вибрация
    • С дистанционно управление
    • Зареждане чрез USB
    • Удобен за тялото силикон

     

    Оргазмите на простатата са нещо като Светия Граал на мъжкото удоволствие. Те се предизвикват от стимулирането на простатната жлеза, която често се нарича "мъжката G-точка". При този оргазъм усещането за удоволствие отива далеч отвъд обичайното удоволствие, което повечето мъже познават. То се излъчва по целия корем и дори може да завладее цялото тяло. Някои мъже дори съобщават, че оргазмът на простатата може да бъде по-интензивен от обикновения оргазъм.

     

    Именно тук се намесва вибраторът за простатата Nexus Revo Air. Този вибратор за простатата не е обикновена секс играчка, а истинско чудо на технологията! Със своя иновативен дизайн и два мощни мотора той може да масажира както простатата, така и перинеума - ерогенната зона между ануса и тестисите.

     

    И сякаш това не е достатъчно, въртеливото движение на вала позволява постоянен и прецизен масаж на простатата. Освен това стимулацията с въздушно налягане осигурява допълнително усещане за изтръпване, което ви катапултира до невъобразими висоти на удоволствието. С осем различни нива на вибрация можете да регулирате интензивността според вкуса си.

     

    Но става още по-добре: редовната употреба на стимулатор на простатата може да има и ползи за здравето. Смята се, че масажът на простатата спомага за намаляване на риска от простатит, еректилна дисфункция и други проблеми с простатата.

     

    В обобщение, стимулирането на простатата с помощта на стимулатора на простатата Nexus Revo Air може да предизвика дълбоко и интензивно усещане за удоволствие, което далеч надхвърля това, което може да се постигне с традиционните сексуални практики. С вибратор за простатата като Nexus Revo Air е лесно да изследвате тази скрита точка на удоволствие и да изпитате интензивното удоволствие от оргазма на простатата.

     

    Накратко, с вибратор за простатата като Nexus Revo Air ще откриете изцяло ново измерение на удоволствието и ще изпитате оргазми, толкова интензивни, че ще ви оставят без думи. Изпробвайте го - вашата "мъжка G-точка" само чака да бъде открита!

     

    Как да използвам стимулатора на простатата Nexus Revo Air?

     

    Поставете Nexus Revo Air анално с малко лубрикант и усетете прекрасното разтягане на ануса и стимулация на простатата. Nexus Revo Air се задържа в правилната позиция и има масажиращ ефект чрез движенията на таза и контракциите на аналния сфинктер. Независимо дали с партньора си, или сами - изпробвайте го и изпитайте колко интензивен може да бъде оргазмът на простатата.

     

    Подробности за Nexus Revo Air от Nexus:

     

    Revo Air е иновативен вибратор за простатата с технология за въздушно налягане! Докато се наслаждавате на приятните вибрации и въртящия се вал вътре, активирате пулсиращите вълни на въздушното налягане, които стимулират чувствителния перинеум. Тази комбинация гарантира интензивен оргазъм, тъй като перинеумът съдържа много нервни окончания и често се забравя при стимулирането на мъжете. Revo Air променя това и извежда оргазма на простатата на следващото ниво. Стимулаторът е изработен от щадящ тялото силикон и се усеща мек и удобен. Можете да го използвате и във ваната или под душа, защото Revo Air е водоустойчив. Revo Air се управлява лесно с дистанционното управление, което има обхват до 8 метра. Стимулаторът на простатата и дистанционното управление могат да се презареждат чрез USB кабела, който е включен в комплекта.

     

    Стимулаторът на простатата трябва да се използва само с лубриканти на водна основа, като например Aquameo, тъй като лубрикантите на силиконова основа биха атакували материала. След употреба стимулаторът на простатата трябва да се почисти с малко вода и сапун. Нашият спрей VERYCLEAN също може да се използва за дезинфекция.

     

    Повече информация:

     

    • Nexus Revo Air
    • Въртящ се вибратор на простатата със стимулация чрез въздушно налягане
    • Дължина: 13,8 см
    • Дължина за поставяне: 10 см
    • Максимален диаметър: 3,4 см
    • Външен диаметър: 13,0 см
    • Водоустойчив
    • Материал: ABS, силикон
    • Цел на стимулация: анус, простата, перинеум
    • Интензивност на вибрациите: Променливи вибрации
    • Управление: Безжично дистанционно управление
    • Вибрация и пулсация
    • Време за работа: 60 мин
    • Презареждане чрез включения в комплекта USB кабел
    • Време за зареждане: 120 мин

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Increíble

    Tenía dudas si me gustaría un estimulador y me arrepiento de no haberlo comprado antes. Fácil de introducir y manejar, te puede hacer temblar entero. Puede ser más caro que otros modelos pero este merece la pena, gran inversión.

      Напишете свой собствен преглед

      Nexus Revo Air - Въртящ се вибратор на простатата със стимулация с въздушно налягане

      Nexus Revo Air - Въртящ се вибратор на простатата със стимулация с въздушно налягане

      Изпитайте върховния мъжки оргазъм с Nexus Revo Air! Иновативният вибратор за простатата е чудо на технологията и ви развлича с два мощни мотора и стимулация с въздушно налягане. Той прецизно масажира простатата и перинеума за незабравими простатни оргазми.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: