От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Стимулатори на простатата

Бюлетин

Вибратор Alphamale Baelii Power Flex

Вибраторът Alphamale Baelii Power Flex е просто брилянтен, защото сам намира най-ерогенните ви зони! Благодарение на изключителните си характеристики той ви гарантира спиращи дъха оргазми, без да се налага да сте експерт в стимулирането на простатата!

Повече информация

3632/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

плюс разходи за доставка

Налично скоро

    Повече информация

    Вибраторът Alphamale Baelii Power Flex е просто брилянтен, защото сам намира най-ерогенните ви зони! Благодарение на изключителните си характеристики той ви гарантира спиращи дъха оргазми, без да се налага да сте експерт в стимулирането на простатата! Изключително гъвкавият вал на вибратора се адаптира без усилие към вътрешната ви анатомия, а ергономично перфектната му извита форма стимулира най-чувствителните ви зони.

    Благодарение на изключителната си гъвкавост вибраторът Alphamale Baelii Power Flex се адаптира перфектно към вашето тяло (защото няма две еднакви тела) и следователно осигурява максимален комфорт на ползване. Специално разработената форма с идеална извивка и размер се насочва с лекота към простатата или G-точката, за да ви достави неповторими моменти на удоволствие. Напълно водоустойчив, той ви дава възможност да си доставите удоволствие дори под душа или във ваната.

    Но това не е всичко: невероятната мощност на вибратора Alphamale Baelii Power Flex се разпределя равномерно по цялата повърхност на вибратора благодарение на патентованата му конструкция, така че винаги да ви осигурява сензационна стимулация, независимо как го използвате. Вибраторът Alphamale Power Flex е 100% водоустойчив и предлага 20 вибрационни модела, състоящи се от 7 скорости и 13 пулсации. Поддържана от дълготрайна, презареждаща се батерия и обвита в копринен силикон, тази секс играчка бързо ще се превърне в незаменима за вас.

    Съвети за употреба:

    За оптимално изживяване и за да се гарантира целостта на този висококачествен вибратор, препоръчваме да използвате само лубриканти на водна основа - например нашите изпитани лубриканти Aquameo или Alphamale Aqua. Тези лубриканти позволяват вибраторът да се поставя особено внимателно. За да направите вкарването в ануса по-удобно, малко Analforte спрей може да помогне за намаляване на чувствителността на ануса.

    Грижата и почистването на вибратора са лесни: просто почистете след употреба с топла вода и мек сапун или нашия VERYCLEAN спрей. По този начин вибраторът се поддържа хигиенично чист и винаги готов за следващия рунд.

    Повече информация:

    • Вибратор Alphamale Baelii Power Flex
    • Цвят: син
    • Материал: щадящ кожата силикон, без фталати
    • Нива на вибрация: 20 (7 нива + 13 пулсиращи)
    • Водоустойчив
    • Зареждане Да, чрез USB
    • Размери: 2,7 cm x 15,1 cm
    • Тегло: приблизително 91 грама
    • Време за зареждане: Напълно зареден за около 3 часа
    • Време за работа: 40-50 минути
    • Управление: управление с един бутон
    • Безопасност: отговаря на изискванията на Prop 65
    • Aquameo, Analforte, Alphamale и MEO са регистрирани търговски марки на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Consigliatissimo

    Un oggettino fantastico, diverso dalla solita vibrazione, vi farà godere senza muovere un dito. Molto potente, performa diversamente a seconda della posizione in cui state.

      Напишете свой собствен преглед

      Вибратор Alphamale Baelii Power Flex

      Вибратор Alphamale Baelii Power Flex

      Вибраторът Alphamale Baelii Power Flex е просто брилянтен, защото сам намира най-ерогенните ви зони! Благодарение на изключителните си характеристики той ви гарантира спиращи дъха оргазми, без да се налага да сте експерт в стимулирането на простатата!

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: