От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Стимулатори на простатата

Бюлетин

Roller Motion Andii - Простатен вибратор

Очаквайте скоро  Оферта

Валякът Motion Andii ще ви достави удоволствието от зашеметяващ оргазъм на простатата, който ще развълнува дори опитните мъже със своето измерение и интензивност! Със своята иновативна Roller Motion Technology ролер Motion Andii осигурява силни, прецизни импулси, които покриват целия спектър на стимулация на простатата и гарантират интензивен оргазъм на простатата.

Повече информация

3633/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

плюс разходи за доставка

Налично скоро

    Повече информация

    Валякът Motion Andii ви доставя удоволствието от зашеметяващ оргазъм на простатата, който ще развълнува дори опитните мъже със своето измерение и интензивност! Разработен в САЩ, ролерът Motion Andii съчетава най-съвременна технология с изтънчен ергономичен дизайн. Със своята иновативна Roller Motion Technology ролер Motion Andii осигурява силни, прецизни импулси, които покриват целия спектър на стимулация на простатата и гарантират интензивни простатни оргазми.

    Голям, мощен и превъзходен: Roller Motion Andii!

    Roller Motion Andii се характеризира със своя размер, който особено вдъхновява напредналите потребители, без да претоварва напълно начинаещите. Интензивните му вибрации и впечатляващите Roller Motion Technology стимулират всяка една част на простатата и по този начин гарантират оргазъм от суперлативи.

    На базата на по-малкия Roller Motion Fino ролер Motion Andii предлага впечатляващо мощна стимулация, съчетана с изтънчен, удобен за ползване дизайн. Независимо от опита ви със стимулацията на простатата, променливите вибрации и революционното Roller Motion Technology за спиращ дъха, подобен на вълна оргазъм, който никога не свършва!

    Удоволствие с дистанционно управление - ролката Motion Andii го прави възможно:

    С включеното дистанционно управление няма граници за въображението ви. То е идеално за солови моменти, за да контролирате прецизно стимулацията на простатата, но и за да предоставите на партньора си пълен контрол. С лесната си работа и неусложненото превключване между програмите за вибрация, ролерът Motion Andii осигурява дискретно удоволствие у дома или в движение. Дистанционното управление, което пулсира в ритъма на вибратора, прави споделените моменти с партньора ви още по-страстни. Наслаждавайте се на ролер Motion Andii във всяка ситуация, като предоставите контрола на дистанционното управление в ръцете на партньора си - вълнуващо преживяване за всеки, който обича тайната тръпка.

    Акценти на Roller Motion Andii:

    • 4 нива на интензивност и 11 режима на вибрация.
    • 3 скорости и 2 режима на Roller Motion Technology.
    • Вертикални търкалящи се топчета, които се движат нагоре и надолу по протежение на вала.
    • Предназначени за стимулиране на G-точката, P-точката и A-точката.
    • Синхронизирано дистанционно управление.
    • Мощен мотор S-Wave Plus.
    • 6 нива на мощност.
    • Презарежда се.
    • Водоустойчив.
    • Изработен от безопасни за тялото материали.


    Roller Motion Andii поставя нови стандарти за аналните секс играчки и предлага персонализирано чувствено изживяване, което е уникално в тази форма. Задвижван от мощния мотор S-Wave Plus, ролерът Motion Andii е толкова мощен, че на практика се движи сам. Макар че силните му страни са в 4-те скорости и 11-те режима на пулсация, независимо контролираната "технология за движение на ролера" осигурява перфектната стимулация за по-дълбоките, труднодостъпни ерогенни зони. Благодарение на уникалното вертикално движение на топчетата стимулацията не се усеща само в една точка, а конкретно в G-точката, P-точката и/или A-точката. И тъй като Roller Motion Andii работи според мотото "go big or go home", той не само е оборудван с дистанционно управление, което контролира вибрацията и технологията на ролковото движение, но и пулсира в унисон с аналния вибратор. Andii е съвместим и с каишка, което го прави перфектната анална секс играчка за пегинг.

    Съвети за употреба:

    За оптимално изживяване и за да се гарантира целостта на висококачествената секс играчка, препоръчваме да използвате само лубриканти на водна основа - например нашите изпитани лубриканти Aquameo или Alphamale Aqua. Тези лубриканти позволяват вибраторът на простатата да се вкарва особено внимателно в ануса. За да направите вкарването още по-удобно, малко Analforte спрей може да помогне за намаляване на чувствителността на ануса.

    Не се изискват много усилия за грижа и почистване на вибратора за простатата: След употреба просто го почистете с топла вода и мек сапун или с нашия специален VERYCLEAN спрей. По този начин секс играчката остава хигиенично чиста и винаги е готова за следващия рунд.

    Допълнителна информация:

    • Roller Motion Andii - вибратор за простатата
    • Материал: щадящ тялото силикон, ABS
    • Размери: 16,51 x 7,21 cm (6,50 x 2,84 инча)
    • Тегло: 513 g
    • 4 нива на вибрация + 11 нива на пулсация; 3 нива на технологията Roller Motion + 2 нива на пулсация
    • Магнитен USB порт за зареждане (вибратор за простатата), USB порт за зареждане (дистанционно управление)
    • Време за зареждане: Напълно зареден за приблизително 2,5 часа
    • Време за работа: 30-40 минути
    • Управление: 2 бутона (вибратор за простатата), 3 бутона (дистанционно управление)
    • Aquameo, Analforte, Alphamale и MEO са регистрирани търговски марки на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.



    G-Spot, P-Spot и A-Spot! Добре е да знаете:

    G-точката, P-точката и А-точката са наименования на определени ерогенни зони на човешкото тяло, които могат да доведат до силна сексуална възбуда и оргазъм, когато бъдат стимулирани.

    G-точката (точката на Графенберг):
    G-точката, наречена на името на немския гинеколог Ернст Графенберг, е ерогенна зона във вагината. Често се описва като чувствително място на предната стена на влагалището, на няколко сантиметра зад входа на влагалището, където предната стена на влагалището граничи с пикочния мехур. Стимулирането на тази зона може да доведе до силни сексуални реакции при някои хора, включително оргазми, а понякога и до вид женска еякулация.

    P-точка (място на простатата):
    P-точката е разговорното наименование на простатата - жлеза, която е част от мъжката репродуктивна система. Тя е разположена под пикочния мехур и обгражда началото на уретрата. Простатата е източник на сексуално удоволствие за много хора и може да бъде стимулирана чрез натиск и масаж през ануса. Този вид стимулация може да предизвика интензивни оргазми, които се различават от тези, предизвикани от стимулацията на пениса.

    A-Spot (Anterior Fornix Erogenous Zone):
    A-Spot, известна също като Anterior Fornix Erogenous Zone, е друга ерогенна зона във вагината. Тя се намира по-дълбоко от G-точката, по-близо до шийката на матката. Тази зона може да бъде много чувствителна на допир и когато се стимулира, може да предизвика сексуално удоволствие и дълбоки, интензивни оргазми.

    Въпреки че много хора потвърждават, че стимулирането на тези зони предизвиква оргазми при тях, съществуват разлики в чувствителността и отзивчивостта. Не всички хора намират стимулацията в тези зони за приятна или възбуждаща.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Very disappointing

    Great quality material but the shape doesn’t hit the spot at all. For the price, I expected something better designed but that’s the game. If you’re looking for something really hitting the prostate, pick another one.

      Оценка 

      Bellissimo

      Il prodotto perfetto...l'ho trovato!

        Напишете свой собствен преглед

        Roller Motion Andii - Простатен вибратор

        Roller Motion Andii - Простатен вибратор

        Валякът Motion Andii ще ви достави удоволствието от зашеметяващ оргазъм на простатата, който ще развълнува дори опитните мъже със своето измерение и интензивност! Със своята иновативна Roller Motion Technology ролер Motion Andii осигурява силни, прецизни импулси, които покриват целия спектър на стимулация на простатата и гарантират интензивен оргазъм на простатата.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: